Mamici de iulie-august 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
irinabungau spune:
Buna seara la burtici!!!
Cred ca ne saboteaza careva de nu reusim sa mai intram pe DC...
Adriana, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si norocos!!!!!
Si... sa mananci o felie de tort si pentru noi...
BB23, foarte bine ai facut cu numarul, poate ne si adunam intr-o zi toate trei, cu Giana. Nu mi-am facut antitetanosul inca, trebuie sa merg la doctoritza mea de familie, probabil saptamana viitoare. As vrea totusi sa astept sa implinesc 28 de sapt, nu vreau sa-l fac acum...
Anis, ce faci, cum te mai simti??? Te distreaza bebelina cu dansurile in burtica?? Despre incaltaminte: am vazut niste sandalutze faine din piele perforata, cu elastic la spate. Par comode si sunt din acelea care tin glezna. Nu sunt ele la moda, dar acum ne intereseaza sa fie comod si sa ne tina glezna sa nu facem vreo prostiutza...
Acu... vine o intrebare stupida:
fetelor, vi se intampla sa va si doara acolo unde loveste bebelusul??? Eu am o zona foarte sensibila, unde chiar ma doare de ma sperie cand se rasuceste bebelusha mea, mai ales ca este chiar pe partea cu placenta... o fi vreun motiv de ingrijorare??? Si mai am zone pe burtica care ma dor de parca as avea vanatai... nu este durere permanenta, se intampla din cand in cand sa ma doara putin...
Inca ceva: bebelusha mea se misca mai mult pe partea stanga, pe dreapta nu prea se plimba, oare de ce???
Hai ca v-am zapacit cu prostiile mele...
Va pupic,
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mitub spune:
Buna seara fetelor!
Adriana, La multi ani!, nastere usoara si un bebe sanatos si frumos ca parintii!

Irina si bebica mea are activitate maxima pe partea stanga, acolo unde eu cred ca sunt picioruisele. In plus, mai misca undeva jos unde e capsorul si mai da dintr-o manuta (deci nu la fel de tare) pe dreapta.
Aseara mi-a luat o ora sa o conving sa se culce, cred ac era si ea stresata dupa zilele astea ale mele la servici. Ma simteam ca si cum corpul nu-mi mai apartine, ca bebe face ce vrea. Si cand sa atipesc... s-a trezit Miruna care visase urat si m-am dus la ea....si l-am trezit pe bebelush...si am luat-o de la capat...
nem eu imi voi cauta ceva extrem de subtire, in ton cu vremea. Si ma gandeam chiar la pijamale scurte, ca sa nu mor de cald pe acolo.
andreea erau inainte niste rochii din voal cu doua straturi, ceva mai largute, daca gasesti ceva cu model mai eleganmt ti-ai putea lua ceva de genmul ala. Daca nu, intr-o vreme era pe forum un album cu gravide celebre, te mai poti inspira de acolo. Eu ti-as sugera un pantalon din voal negru pe elastic si poate o bluza mulata eleganta care sa-ti puna in evidenta burtica, dar sa fie totul elegant...plus sandale negre cu strasuri sau ceva de genul asta.
Eu am citit azi mai mult pe net despre Streptocoul asta B. Se pare ca analizele sunt concludente dupa saptamana 35, se face tuseu vaginal si zic ei si rectal (oare) si dc este cazul ti se da tratament cu antibiotic 2 saptamani de sarcina (banuiesc saptamanile 36- 38 sau 37 - 39.
Si burtica mea a luat-o serios la crescut, cred ca am avansdat cam 4 cm in latime intr-o singura saptamana!!! Sper doar sa nu se mentina ritmul asta, ca tot ma plang tuturor ca sunt ca un elefantel!
Aaaa si am uitat sa va povestesc cea mai caraghioasa patanie din ultimele zile: mi s-a facut rau de tot pofta de.... ziduri!!! As fi mancat ceva gen ipsos, ciment, var, stiti voi, cum mai fac copiii mici. Iar la farmacie n-am mai gasit calciu granulat, cica nu se mai fabrica, pana la urma am luat calciu lactic si l-am mancat...miam chiar avea gust de ziduri...
Voi ati patit asha ceva, sa poftiti la chestii necomestibile????
Va pup, cred ca voi intra si in weekend caci vin din nou la servcii.
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)
Monicutz spune:
Adriana, la multi ani sanatori si frumosi. Sa va bucurati de bb si sa nasti cat mai usor. Si sa-i mai faci si fratiori si surioare :)
, 30s
KULTA spune:
Albinuzza, condoleantele mele ai grija de bb si de tine. Incearca sa stai cit mai calma pentru ca daca te agiti, nu face bine la bebic.
Adriana, sanatate si tot ce-ti doresti de ziua ta.
Noi nu suntem stralucit, ma doare ficatul si Danuta e tot mai agitata, mi-e tare greu si cu burta si cu casa si cu.........toate. Azi mi-am luat 2 perechi de saboti, unii albi si unii negri, cu foarte putin toc, foarte comozi, de vara.
Va pup pe toate.
K nici nu mai stiu in ce saptamina sunt:(
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Boga, si eu ma gandesc ca-i cu fata spre stanga, prea imi da numai pe partea aia... nici nu stiu ce pozitie are bebelusha mea, de-abea astept sa merg la echo, nu am mai fost de aproape 3 sapt, iar doctorul meu dragul de el este bolnav... 

Kulta, am observat ca ai intrat mai rar, sper din tot sufletul ca totul sa fie ok la tine.
Si mie incepe sa-mi fie din ce in ce mai greu cu burtica, sunt mai greoaie, nu mai am mobilitatea de capra neagra de pe vremuri...
Pupici,
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
17lory spune:
Buna seara burtici!
La multi ani Adriana!
Sa fii sanatoasa si fericita (pentru ca restul iti sunt date), nastere usoara si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca.
Esti o mamica tanara, sa fii mandra de asta, eu regret ca nu m-am apucat de treaba mai devreme, dar spre norocul nostru, acum la 31 de ani, o sa avem doi deodata. Bine, noi ne-am rugat cam de trei ani si cand credeam ca nu o sa mai avem sanse hop doi deodata. Important este ca suntem cu toatele (burticile) fericite.
Va pupa dulce Lorena
, BAMBY
si BOCANILA 
Va intrebati de unde aceste nume, va explic imediat, primul care a miscat a fost Bocanila la meciul Romania - Villa Real (sau cum s-o scrie), iar cand a miscat a fost ca un bocanit in reprize, foarte agitat astfel incat a trebuit sa schimb canalul de la fotbal la muzica. Urmatoarea a fost Bamby (care in desenul animat ar fi un pui de caprioara dar care ar fi baietel) asta ca nu stiam sexul si atunci i-am pus numele care ar fi feminin dar daca stii desenele animat se pare ca era un baietel. E .... prostii frumoase....
Katink spune:
Kulta,
vezi ca de curand ne-a dat Lulu un site foarte dragut vezi aici: http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco&PHPSESSID=dfe4629d3f7df265d5686eaa7dd04a89
ti-am introdus eu data UM si a iesit ca azi aveti 24sapt si 4zile, tot inainte cu sanatate!
Boga si la noi de aseara e tot intr-o topaiala, dar asa pofte ca ale tale nu am avut pana acuma... ziduri ![]()
E drept ca de 2 zile m-a apucat pofta de ciocolata, eu care ma laudam ca nu ma dau dupa dulciuri
... dar am citit ca ciocolata e buna pentru sange
...
Probabil de asta e mai vezela iubita mea, ca i-am dat ciocolata zilele astea
Irina,
s-ar putea ca in stanga sa fie piciorusele si de aceea sa simti lovituri mai puternice acolo, si dulcica mea tot asa sta, ca am vazut-o marti la eco, cu capul in dreapta si cu piciorusele in stanga si intr-adevar acolo simt lovituri mai puternice, dar simt si in dreapte si apoi cateodata (alea sunt cele mai ciudate) undeva pe mijloc, jos de tot, ca parca imi vibreaza partea de jos cand loveste acolo ![]()
![]()
De durut nu ma doare cand ma loveste, doar cand se muta mai sus sau mai jos atunci simt ca o greutate care apasa pe ceva, dar cateva secunde...
Nem eu ma gandesc sa nu ma imbrac in pijamale/camasa de noapte... ci un pantalon scurt si un tricou cu cativa nasturi in fata. Pe aici asa am vazut ca "se poarta" sa te simti ca acasa, nu ca la spital toata ziua in pijama... Poti cauta un halat foarte subtire cu manecuta scurta si mai scurt, poate trei sferturi... eu una asa mi-as lua 
In rest toate bune si la noi, e bine cu tati acasa, ca ne plimbam si mancam in oras si ne ajuta la treaba si ne alinta si nu ne lasa sa facem mai nimica
....
Pupici si un sfarsit de saptamana cat mai placut,
Katink
cu dulcineea mea 27+
Fotografii
17lory spune:
Buna burtici!
Emma am uitat sa-ti spun ca si eu voi naste la Giulesti. Noi acum avem 29 sapt. Poate ne vedem, avand in vedere ca noi, daca avem doi in burtica, iar asemenea sarcini necesita internare inainte de termen, poate chiar ne vedem. Eu sunt la dr.Laura Dracea, deci pavilion B1 si apoi la nasteri, pav A (parca asa este). Te pup Lorena, Bocanila si Bamby
Katink spune:
Lorena,
daca ne spui UM si DPN te trec pe listuta noastra de la prima pagina, desigur daca vrei si tu ![]()
Pupici,
Katink
cu dulcineea mea 27+
Fotografii
Katink spune:
Continuam aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48335" target="_blank">Mamici de iulie-august(32)
Katink
cu dulcineea mea 27+
Fotografii