Vrancea ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Scuzati, am dat trezirea de dimineata...

Io-s la munca, plictisita de nu mai pot, abia astept sa vina iar weekendul...

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andrutz,hai ca mai ai putintel si pleci la Paris

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Si pe aici e tare frig. Si eu abia astept sa ies la soare, la mare, la plictiseala si galagie.

Deci o sa stai acolo din iulie in august. Sau am inteles eu aiurea?
Si la mare deja ati rezervat ceva undeva? Nu este exclus. Incerc sa am atentie distributiva. Si apoi am cam amortit in fat acalculatorului. Voua nu vi se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Am citit ce ati scris fetelor...Asa e, am invatat toata ziua, sper ca maine sa obtin o nota buna!

Flori, si eu ma intrebam ce e cu Kata, dar poate sunt la munte, ca parca spunea ea ceva...O seara frumoasa cu prietena ta!

Ma bucur ca Iselin poate sa o ajute pe Speranta, ca si eu, in situatia ei, as fi disperata!

Andra, mi s-a parut mie sau astazi ai fost cam down? Tu care esti cea care ne dai desteptarea, ne mentii subiectul pe prima pagina...ce ti s-a intamplat?Te pup ca sa iti treaca!

Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe aici!

Bine, fetelor, va pup pe toate si am sa va spun maine ce am facut!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Speranta, ti-am promis ca revin.

1.Din experienta mea, nu cred ca vreo organizatie din Vrancea/Focsani te-ar ajuta. Sau te-ar putea ajuta.
2. Mama ta ar trebui sa faca multa fizioterapie.
3. Mama ta are nevoi de masaj bun, corect, de recuperare. Ceea ce implica bani.
4. Iti dau amanunte pe privat. Trimite-mi mail, de acum sunt acasa. Am terminat de sarbatorit.
5. Dumneaei poate fi insotita zilnic sa iasa din casa, sa ajunga undeva?
6. Tu pe unde locuiesti?

Pupici si sanatate sporita, e cea mai importanta dintre toate. Dintre toate relele ce se pot intampla unui om, asta nu trebuie sa se intample. Si lucrurile valoroase degeaba le are daca sanatate nu are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Draga Speranta,am stat si m-am gandit la problemele care le ai cu mama ta .Nu pot sa-ti spun decat ca iti inteleg starea sufleteasca prin care treci ,ptr ca ieri am dus-o pe mama mea la spital la Bucuresti si cei de acolo i-au facut imediat internarea .
Se pare ca ar avea hernie de disc ,dar tare mi-e frica de alte complicatii.Mare e puterea lui Dumnezeu si eu acum ma rog ca ea sa vina cat mai repede acasa.
In sfarsit,nu acest lucru am vrut sa-ti spun.Exista in Focsani un profesor de sport pe nume Grig ,care face un masaj deosebit ptr diferite afectiuni.Eu il cunosc bine si am sa iau legatura cu el si apoi am sa-ti spun ce trebuie sa faci ca sa va intalniti.Important de stiut este ca el se deplaseaza acasa si poate sa te consilieze in multe probleme ,poate si referitoare la proteza ptr mama ta.
Daca esti interesata si de acest aspect care ti l-am prezentat ,te rog sa comunici cu mine pe ymess si poate reusesti sa faci tot ce trebuie ptr mama ta ca sa ii fie mai bine.Id meu este nastilorena.
Ii urez mamei tale multa sanatate si tie putere sa poti lupta ptr ea.

Mergi la inceput

Ramasesem datoare:

Pt doi cozonaci:
1 kg de faina in lighean cu 6 galbenusuri de oua si 2 pliculete de drojdie uscata. Separat se incalzeste 1/2 l Lapte cu 1/2 kg zahar, lamaie rasa daca vreti, zahar vanilat, esenta de rom, care compozitie se pune apoi in lighean peste faina si se framanta pana nu se mai lipeste de maini.

Se topeste 1 pachet de unt si apoi se pune cate putin la framantat. Cozonacul va fi mult mai fraged astfel. Framantati pana terminati untul topit. Lasati aluatul sa creasca la temperatura de cca 30 grade (eu l-am bagat sub plapuma ca era cald deja in casa si nu vroiam sa dau drumul la calorifer!). Dupa care compozitia o intindeti, eu i-am facut impletiti, deci am impartit in 4, am intins, am pus umplutura, am facut un rulou si apoi cu inca unul i-am impletit...Ii mai lasati inca vreo 30 de minute in tava, tot la caldura, dupa care la cuptor la 200grade vreo 20-30 minute (incercati cu o scobitoare sa vedeti daca e gata).

Cand ii scoateti, ii mai lasati vreo 20 de minute in tava acoperiti cu un prosop de bucatarie.

Ai mei din pacate, din cauza nemernicului de cuptor, nu s-au facut bine la mijloc, dar au fost fragezi si foarte gustosi.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Salutare, fetelor!

Hai ca m-am intors de la test de vreo ora, dar mai intai am mancat ceva, ca ma "surmenasem" rau de tot! A fost bine, adica asa a zis tipul de la agentie si apoi am consultat impreuna cu el joburile pe care le aveau, eu mi-am ales cam ce as fi vrut si a ramas ca el sa le trimita CV meu alora si apoi voi mai vedea eu ce va fi! Eu sper ca bine!

Voi ce faceti? Cam liniste aici la noi...Noroc cu Andra, care ne mai "scoate in randul lumii", adica ne mai aduce pe prima pagina! Pupici si si pentru reteta de cozonac!

Eu va pup pe toate si va astept la vorba!

Roxana

Mergi la inceput

Ma scuzati, intr-adevar trec printr-o perioada mai proasta, motive personale, dar sper sa trec peste...

Roxi, iti tin pumnii sa obtii jobul potrivit si dorit!

Va pup, va doresc weekend placut.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Chiar imi pare rau sa aud asta, Andra! Am simtit eu ca ceva e in neregula...Nu putem face nimic sa iti treaca Nu vreau sa fiu indiscreta, dar poate daca iti descarci sufletul, te vei simti mai bine! Sa stii doar atat ca noi suntem alaturi de tine!

In privinta jobului, potrivit nu prea este, ca e cu mult sub nivelul calificarii mele, dar dorit este si asa ca nu voi refuza nimic! Numai sa gasesc ceva si voi fi foarte fericita!

Va pup si eu!

Roxana

Mergi la inceput