Vrancea ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Hi!
este cineva pe aici promotia '95 Cuza?

Dana.n stiu si eu un coafeza f buna in focsani. insa e foarte ocupata.
detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Bubutzu/Cristina nu esti singura fara prea mult timp liber. Si eu intru in fuga, citesc in fuga, raspund in fuga si fug
Bravo daca poti tine regim. Eu nu as putea, ajung la spital, lesin, mi se face rau. Defapt nu bravo!, ci atentie! Dar unde vad si eu o posa cu tine. Sa vad daca te tin minte S-ar putea sa exagerezi, eu cred ca esti f bine la inaltimea si greutatea data. Cristi ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49073" target="_blank">capitol nou

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Iselin sigur ma confuzi; de cand m-am casatorit si mi-am schimbat numele toata lumea ma intreaba :"esti ruda cu.....?" raspunsul meu depinde de cat de grabita sunt, adica :1."nu..., coincidenta de nume!" sau 2."doar daca C.H. are rude in Doaga "(de acolo e tatal sotului meu)-pana acum nu mi-a confirmat nimeni acest lucru...si nici eu nu am facut sapaturi; oricum m-as simti onorata sa fiu ruda cu el;iar in cazul in care vorbim de lucruri diferite (sau persoana)conidera ca eu ; de fapt sunt lesinata de foame...ai dreptate o sa tin cont de ce ai spus in legatura cu regimul;

Cristina

Mergi la inceput