Pestisori... pestisori... (10)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
vanessa ionescu spune:
buna pestisorilor..
Danamunti sanatate multa sotului si sa treceti repede si bine peste tot.
Maruta cred ca atunci cand o sa te gandesti mai putin si o sa stai mai relaxata o sa se intample.
Nally vad ca e disparuta in continuare.
Salisa, sarcina usoara (daca se poate spune despre o sarcina chestia asta....)
am pus poze mai noi cu baietii mei, daca doriti sa le vedeti..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Maruta spune:
buna fetelor azi am fost tare tare harnicuta
multumesc din suflet ... stiu ca sunteti alaturi de mine
azi mi-am platit asigurarea casco ... vineri s-ar putea sa am masinuta
Mire - ce poze frumoase nu ne mai povestesti nimik ?
Vanessa - hai ca esti scumpa ... pai Nally e cea care trage chiulul ?
fetelor ... ma gandeam ... poate mai bine stau cumintica pana-n concediu ... si ma duc la Sovata .... hmmm ce ziceti ?
pupici
orhidee spune:
Vreau si eu in zona Pestisorilor: eu sunt pe 16 martie, iar fetita mea(Diana)pe 5 martie.
Le urez Pestisorilor cat mai multa inspiratie si ape limpezi pe oriunde ar inota! Cu drag, Orhidee
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Buna pestisori,
Maruta buna treaba cu Sovata cind mergeti?si eu am avut ginduri din astea pe vremuri...
Mirela nu stiu daca am inteles bine, vreti sa emigrati in Canada?
Robert s-a facut flacau pe cinste ai vazut cum trece vremea?
orhidee bine ati venit Cit timp ae Diana?
noi suntem binisor, ne chinuim cu aceiasi dintisori care se lasa rugati sa iasa de cind ma plingeam nu i-a iesit nici unul si o chinuie...si gingiuta e atat de inflamata...offff, of.
in rest nimic nou sub soare, doar ca in sfirsit avem si noi caldura
o seara frumoasa!!
Emilly cu gaza ei
Nally spune:
Buna fetele!
Nu ma dati disparuta ca nu sunt!
Am venit de la tara saptamana trecuta pe marti... pana ne-am acomodat din nou la bloc ...joi a picat reteaua de net din cartier si pana duminica seara nu am mai avut posibilitatea nici sa va citesc macar!
Vineri ne-au iesit dintisorii de jus - amandoi!!! si acum ne mandrim cu 4 dintidori!
Eu cu sanatatea is in pioneze ... mai ales cu vremea asta schimbatoare mai mult am zacut la pat de dureri de oase ce am avut
Sebi trage toata ziulica de mine de m-a disperat si face niste crize de ma sperii si eu cand ma asez pe fotoliu la calculator ! Ufff ... Am mai vrut sa scriu pe forum aseara dar nu imi gaseam cuvintele de obosita ce eram! Mai sunt si de alte probleme de natura fiananciara pe care tre sa le rezolvam luna asta si nu stiu cum vom scoate basmaua... si nu imi prea mai arde de nik altceva... ma tot gandesc la solutii si nu prea le vad... in fine... nu va mai incarc si pe voi ... plus ca daca ma mai gandesc si acu ma apuca disperarea si iar nu mai trimit meajul si inchid calculatorul de la buton fara alte manevre
!
Maruta cel mai bine e cum te-ai gandit cu Sovata! O verisoara de a mea 7 ani a facut tratamente peste tratamente sa aiba bebe si cand a renuntat si nu s-a mai stresat acu 3 veri la mare a prins la ea in burtica o mandrete de baiat care e un nebunatic si jumatate de i-a disperat pe ai lui...... asa ca toate sansele sa fie si la voi cand nu va asteptati deloc!
Mirela l-am vazut pe Robert!!! Ce mare eee! nici nu zici ca are numai 7 luni!!! Ii dai anul linistita! Bravo mamico!!! Ai un baiat pe cinste!
Orhidee bun venit in acvaricul nostru pe !!!
Te asteptam sa vii cat mai des pe aici!!!
Vanessa ce a crescut Cata!!!
Deja merge in picioare!!!
Dana cum se mai simte sotul? Voi ce mai faceti? Ericut ce nazdravenii mai face? puiul scump si abia astept sa veniti in tara!
Felis muuulta sanatate lui Mihaita! Si tie putere sa treci peste toate hopurile ce apar!
Elyanne printesa scumpa! Ce mai faceti voi? tot prin IOR cu vecina mea? Sebi nu imi mai sta la drum asa de lung in carut si cu el in brate nu ma risc pana acolo!
Sper sa nu fi uitat pe nimeni si daca am facut-o - e fara intentie !!!
Pupici pe aripioare la toate pestoaicele care scriu sau care doar ne citesc!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Crismir bine ai revenit... pentru Robert! S-a facut baiat mare!
Orhidee bun venit! Te trec imediat si in listuta.
Felis multa sanatate lui Mihaita!
Maruta tinem pumnii sa ai masina cat mai repede!
Nally mai rar prin IOR... e foarte cald... si iesim seara tarziu, dupa ora 7, asa ca nu prea ne potrivim la program...
![](foto.gif)
![](copilas.gif)
orhidee spune:
Multumim de primirea calduroasa dragi pestisori.
Diana are 7 ani. (nascuta pe 5 martie 1998)
Cineva parca se vaita de dintisori... aparitia lor, tin minte ca Dianei ii dadeam cu Orajel un gel roz care-ti amorteste limba, l-am testat mai intai pe noi si dupa aceea i-am dat si Dianei. Dupa cate imi aduc aminte are efect de scurta durata!!!
Cu mult drag, Orhidee
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
quote:
Originally posted by orhidee
Orajel un gel roz care-ti amorteste limba, l-am testat mai intai pe noi si dupa aceea i-am dat si Dianei. Dupa cate imi aduc aminte are efect de scurta durata!!!
Cu mult drag, Orhidee
din pacate de foarte scurta durata, eu am renuntat sa-i mai dau cu el.Pe linga faptul ca inghite la greu si nu sta sa o dau
![](icon_smile_disapprove.gif)
Inca mai folosim Tempra cu succes.
nani bun!
![](nani.gif)
Emilly cu gaza ei
![](al9leacer.gif)
CRISMIR spune:
Fetelor,sunteti tare dragute,multumesc ca nu m-ati uitat si ca va placut puiul meu....care ma bucura in fiecare zi cu ceva nou...si noi ne chinuim cu dintii,de la 3 luni,acum e tare inflamata gingia dar inca nimic....gelul acela chiar ca e o porcarie,EMILLY,daca gasesti acolo,stiu ca in USA sunt,sunt niste pastilute mici care le rontaie iei,cica sunt tare bune,am o prietena care le foloseste la fetita...se numesc HUMPHREY"S nr 3 sunt pt dinti...poti sa incecri,tati ne trimite si nou zilele astea sa vedem daca ne vor ajuta....cat despre Canada,draga mea,nu ai inteles,vom venii doar in vizita,pt ca s-au dat drumul la acte in USA,si deci al meu sot isi va face,implicit si eu voi putea merge inapoi...dar voi venii la voi in vizita
....
pt puiut si intreaga familie!
MARUTA,nu prea am ce povesti ca toata ziua sunt cu puiul...a,doar sa va spun ca merg la dentis si sunt tare fricoasa,dupa ce am nascut am ramas cu sechele la dureri,ca nu mai suport nimic....hmmmm,dar am sa am o dantura super cand va fi gata,pt ca mi-am propus sa-mi fac totul de la A la Z,nu vreau sa ma gandesc cat va costa ,daca macar voi fi frumoasa...hahahaha....
...tie numai bine si spor
la Sovata
.
NALLY,si baietelul tau e mare,si super dulce...ce trece timpul...intradevar la al meu toti doctorii zic ca arata cam cu doua luni mai mare decat varsta lui...eu ma bucur ca poate seamana cu unchiul lui,adica fratele meu
,care are 1,93 inaltimea...pt ca eu cu sotul suntem cam la 1,70-1,78,deci nu iesiti din comun...dar cel mai important e sa fie sanatos,ceea ce doresc la toata lumea
!
Bun venit in randul pestisorilor ORHIDEE,si sa-ti traiasca fetita!
ELYANNE,multumesc de bun venit, iar tie si puiutului multa sanatate si !
VANESA,am vazut si pozele baieteilor tai,frumoase si ala mic ce fuge!!!!!!
Fetelor va pup si pe mai tarziu ca plange putoiul,cred ca e foame!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Maruta spune:
bine ai venit orhidee
mey acu vad si eu pozele de pe webshots ...
vanessa ce frumusica esti ... si ce baieti mari ai ... sunteti superbi
nally - nu te dam disparuta ... asa cu una cu doua
eu sper sa iasa dintisorii aia odata! ca va chinuie gazele si ele pe voi
acu intru pe net sa vad ce gasesc cu Sovata asta ... papadie ... tu ce stii ?
Nally - spune sincer de unde are Seby ochii aia ? ... poate asa aflu de unde i-a luat si maica'mea pe ai mei
o zi buna