Pestisori... pestisori... (10)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
vanessa ionescu spune:
buna seara. Ma mai cunoasteti???
nu mai reusesc sa scriu seara (ziua nici atat). Cata mai nou nu mai are chef sa doarma la el in pat (am fost de pasti plecati si a dormit cu mine si de atunci nu mai vrea la el). Iar seara cand ila dorm, il tin la mine in pat si uite cum adorm si eu. Asa ca, nu mai reusesc decat sa citesc. Am pus si eu ceva poze noi.
Noi, suntem bine, foarte ocupati. Catalin are 10 dinti la 11 luni (dintre care si 2 maselute - premolarii nu stiu care). A inceput si el sa alerge prin casa (ne-am prins intr-o zi cand l-a pus mama pe covor in fund si s-a intors cu spatele sa inchida geamul si cand a revenit in pozitia initiala, nu mai era copilul. O stersese in bucatarie si tragea de dulapuri. Altfel il tineam in tarc dar acum nu mai vrea nici acolo.
Eu sunt foarte mandra ca mi-am vandut masina veche si mi-am luat una noua (un Matiz - de piata cum ii spun eu).
Andu mai are putin si intra in vacanta, iar tati trebuie sa apara acasa dintr-o delegatie (de aia am si eu timp si sunt treaza ca-l astept).
Loredana, sper ca ti-a trecut maseaua.
Va las ca am impresia ca a venit tati,.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)http://community.webshots.com/user/cata2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Felis si unde sunt pozele???
Pai sunt in bara de deasupra mesajelor mele : casutza!...
![](alcool.gif)
Si special pt Loredana, ca sa n-o mai doara maselutza...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
salisa spune:
Elyanne!!!
Sa-ti traiasca Elena !!! La multi ani! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!
Sa aveti parte numai de bucurii din partea ei.
Si tie La multi ani daca te cheama si Elena.....banuiesc ca Elyanne ar putea veni de la Elena..., daca gresesc imi cer scuze.
Pupici multi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
quote:
Originally posted by salisa
Elyanne!!!
Sa-ti traiasca Elena !!! La multi ani! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!
Sa aveti parte numai de bucurii din partea ei.
Si tie La multi ani daca te cheama si Elena.....banuiesc ca Elyanne ar putea veni de la Elena..., daca gresesc imi cer scuze.
Pupici multi!
AO
Multumim pentru urari
![](pupic.gif)
Si eu am crezut mult timp ca Eliana vine de la Elena, dar nu e asa... am aflat anul trecut... vine de la Elias, deci ziua mea e de sf. Ilie. Asa ca prin iulie (nu mai stiu exact cand
![](icon_smile_big.gif)
Noi am tot umblat si nici net-ul nu a prea mers... asa ca nu am scris... dar am citit tot...
Maruta sper ca esti bine cu maseaua...
Felis am vazut pozele voastre... cred ca a fost foarte fumos la munte.... va invidiez... Si ce mamica sexy esti...
![](pupic.gif)
Salisa ascult-o pe Emilly ca stie ce zice... bucura-te acum cit e bb in burtica... ca dupa aia nu mai e asa de simplu... Hai ca mai e un pic si trec si greturile... Si urmeaza perioada cea mai frumoasa din timpul sarcinii... cel putin mie asa mi s-a parut al II-lea trimestru... Nu e nici burtica prea mare si pot face tot ce vrei... Eu am fost si la mare si m-am balacit... cred ca asta e motivul pt. care maimutei ii place asa mult apa...
![](pupic.gif)
![](foto.gif)
![](copilas.gif)
Maruta spune:
buna fetelor ... uff am atata treaba ... concediu ?? oooo cat mai e pana la el ...
imi iau masina imi iau masina sunt asa de fericita (trebuie sa ma bucur si eu de ceva!) o cheama hyundai getz ... o sa fie rosie si fffff frumoasa ... cam in vreo 3 saptamani cica o sa fie a mea!
va pup mandreturile mici si frumoase .... Emily ... as vrea sa ajung sa-ti dau dreptate ... pana atunci .... visez la bebele meu mic si cuminte
io mi's in ziua 40 ... al 3-lea test a iesit negativ (da clar de tot!)... nu mai inteleg nimik ... mai stii c-am intrat la menopauza ??? asta ar fi culmea ... nu ca n-ar fi posibil ... mama mea era sa ramana la menopauza la 30 de ani ... o fi genetic !?
Felis - eheee ce frumos ii sade ...
maseaua ... bine ca mi-a trecut ... ca daca nu stiu daca sunt gravida ... mai mult ne uitam una la alta ... io si dentista!
o saptamana super
fulguletz spune:
pestishoaicelor innotatoarelor!
na ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu!
mey, am inceput sa imbatranesc mey, uit de la mana pana la gura (si la menopauza nu-s ...Marutza)..
Apai, da!
Emily, boala lui David se numaste dermatita atopica (e si subiect deschis la parintii intreaba, parintii raspund..) . Si apropos, David e mai bine de cand cu tratamentul homeopat. Eu nu prea credeam in asa ceva, da de disperare ce nu face omu...Asa ca am incercat si iata ca-i mai bine!
Marutza, la Branesti au socrii mei casa (acolo sta bunica sotului meu) si de multe ori ne-am plimbat si noi pe maulul lacului.
salisa, cica pentru greturi ar fi bun mar pe stomacu gol..acu, eu n-am testat(n-am avut greturi decat putine de tot) dar asa am auzit...
mai vroiam sa mai scriu da s-a trezit "monstrul mic" lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Fulguletz ma bucur ca David se simte mai bine cu tratamentul homeopat...
Gaza mea este azi la www.desprecopii.com/default.asp" target="_blank"> Fotomodel DC
![](foto.gif)
![](copilas.gif)
papadie spune:
intru si io repede repede sa zic un buna siulika:-))
salisa mie pt greturi mi-a dat sa iau ginger (bucatele mici ca bucatelele de rahat).
Marutza meri si fa o eco...povestea o fata pe forum ca nici in luna a 7-a nu-i ieseau testele pozitive si vb aia nu era grafida, era fuarte grafida:-)))
pup pe voi pe aripioare******
salisa spune:
Buna pestisori,
Multumesc mult Papadie si Fulgulet de sfaturi...., am tot incercat remedii naturiste, dar se pare ca daca e sa vars, pai atunci vars si numai suc gastric chiar daca nu e nimic in stomacel.....
Acu rezistam ca nu mai avem mult (suntem in 10 saptamani +)...si apoi tre sa simt si eu cumva ca va veni un puiut...in familia noastra.
Fetelor ...vreau sa va spun ca in sfarsit a infrunzit si inflorit si pe aici totul si e atat de frumos...si nu mai spun de ziua care e tare lunga...se intuneca abia pe la 10 seara si se lumineaza pe la 4 dimineata..., deci sa tot iesi la plimbare...
Cred ca si in Romania acum e frumos...mie tare dor de ....locurile frumoase de la noi...dar ajung eu la vara in tara si am sa stau numai prin gradina la bunica....ca sa respir cel mai curat aer.
Acu va las ca-s un pic obosita, abia m-am intors de la scoala de daneza....
Va pupic!!
danamunti spune:
Buna pestisori,
Ce mai faceti?Eu sint frinta.Tot pun la cutii si nu mai termin.Astazi dupa ce ca eram plina de treaba pina peste cap mai se miriia si Eric la mine.Ta-su plecase la tenis si eu aici cu toate pe cap.Acum sint terminata.Miine o iau de la capat.Sper ca saptamina asta sa termin si asa sa am o saptamina pt bagaje si ultimele cumparaturi(daca e cazul).
Maruta misto masina.Poate ne intilnim in trafic!
Salisa cind vii in tara?Unde stai?
Fetelor s-ar putea sa plec mai repede cu 1-2 zile in tara.Ar fi super!Asta depinde de cum poate sa plece sotul.Ca l-am tot batut la cap sa mearga si el cu mine ca nu cred sa ma descurc singura cu copil,carut si bagaje.Plus ca nu te ajuta nimeni in avion sau pri aeroport.Cam asta e.Ma duc la somnic.Va pupic dulce pe aripioare!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]