Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna seara la toate!
Mai fetelor Eric al meu a devorat asta seara jumate de borcan de pui cu legume,150 ml ceiut si la o ora 180 ml lapte cu cereale.M-am speriat!Eu cred ca e foarte mult pt el.Miine daca vrea la fel nu-i mai dau.Voi ce ziceti?Nu e mult cit a mincat?Nu-mi venea sa cred cind a venit ta-su cu biberonul gol.Hai sa-l vad cind se scoala la noapte!Sint pur si simplu uimita de cit a putut sa manince.
Felis astept mielul!
Ma duc sa ma uit la tv.Avem "Declaratie de dragoste" la protv int.Saptamina viitoare cica ne baga si "Liceenii".
Va urez noapte buna!Pe miine!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetelor Silviu a zis MAMA

la auzit si bunicasa cand am fost azi la ea si nasii acum seara, eu l-am auzit dimineata dar am zis ca mi se pare sau ca inventez eu ca de dar nuuuu el chiar zisese

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Camyyyyyys, vreau si eu olita si sa-l pun pe alex la olita. De 2 sapt. ne tot tinem sa mergem sa cumparam high-chair si olita si nu ajungem (daca ati mai pomenit asa ceva). Maica-mea asa a procedat cu ceilalti nepotei ai mei: cate-un pic la olita (le cam stia orele de cacaceala si de pisu) de cand au inceput sa stea in fund mai bine. Si pana la 1 an stiau bietii copii de olita. Nu vreau pampersi pana la 3 ani ca innebunesc, ma irita ideea pampersilor la copii care deja stiu sa vorbeasca, dar nu sunt obisnuiti sa spuna cand fac kk si pipi.
Da' wee asta nu mai tine, mergem sa luam. Plus ca-i dau sa manance pe unde-apuc si pe unde mi-e mai usor. Asa macar il pun in high-chair care o sa stea numai in buc.

In alta ordine de idei, eu am niste dureri fantastice de spate. Hai ca dupa ce-am nascut am zis ca-i normal, dar la mine se prelungesc si am impresia ca ma doare din ce in ce mai tare. Nu-l mai pot ridica pe alex de jos, ma tine rau in spate cand il ridic. Trebuie sa ajung la masaj terapeutic ca nu mai tine. Colac peste pupaza, azi dimineata ma trezii si cu gatu-ntepenit pe stanga. Ma simt ca un pachet de oase puse gresit la locul lor.

Roserb, nu m-am mai dus azi la medic, vad ca e mai bine alex si isi recapata vocea. Inca mai e un pic lebadutz, dar nu mai e ca ieri.

Bits, tu esti in Buc. acum sau in alt oras? Daca da, nu se gaseste nici o fata de pe site care sa stea cu Kenzo? Aici se practica foarte des metoda bonelor cu ora: 2,5-4$/ora. Sa vezi bunicutele venite sa aiba grija de nepotei cum mai fac rost de cate un ban de buzunar...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mai, ideea cu pusul pe olita de la varsta asta mi se pare mai mult de nostimada, adica de fapt nu facem decat sa incercam sa le cream niste reflexe, dar ei nu constientizeaza insa ca le vine kk sau pipi, asa ca nu vom reusi sa scapam de pampers, pana cand copilul nu e destul de mare ca sa stie ce i se intampla si sa ceara olita. Pe vremea cand eram noi mici, mamicile ne puneau asa devreme la olita in dorinta disperata de a scapa de spalatul scutecelor de panza...

Try, ma bucur ca Alex e mai bine!

Paxela, FELICITARI- cred ca esti mandra tare de Silviu

Bitsule, imi pare rau ca esti asa de suparata? Nu ai pe nimeni sa te ajute (parintii, etc?). Daca fratele vine in vizita mereu, pune-l la treaba, sa-l distreze pe Kenzolino

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by try
Bits, tu esti in Buc. acum sau in alt oras? Daca da, nu se gaseste nici o fata de pe site care sa stea cu Kenzo? Aici se practica foarte des metoda bonelor cu ora: 2,5-4$/ora. Sa vezi bunicutele venite sa aiba grija de nepotei cum mai fac rost de cate un ban de buzunar...

Si eu ma intrebam pe unde e BITS dar am citit zilele astea pe aici ca e in PIATRA NEAMT... sau gresesc?... Daca era in Buc se gasea una din noi sa o mai ajute!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Ce vreme!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ce liniste pe aici in dimineata asta

sarbatoritilor de azi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Ce vreme!...

credeam ca numai la noi e aiurea vremea.

hehe, cine bantuie pe forum? cine n-are treaba sau cine are prea multa?
ghici ghicitoare

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

care deschideti capitol nou?

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Abia am posta, asa ca va apare peste vreo ora...

Mergi la inceput