Miresele anului 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
aka spune:
LA MULTI ANI
pentru toti cei isi sarbatoresc ziua numelui astazi si maine.
Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!
la multi ani estera!
Pupici
BraveGirl spune:
Am primit si eu prima steluta!!Asa ca
Petrecere in toata regula!!!!
Corina
Albumul meu
nushulica spune:
andreea cristina-eu stiu ca se platesc separat noua ni s-a cerut 1.5mil de persoana si nr de chelneri se stabileste dupa nr de invitati cam 1chelner la 25persoane
BraveGirl spune:
La restaurantele pe la care am fost noi ni s-a cerut intre 8 si 10% din nota de plata. Cam asa se practica. Noi vom da 10%, ceea ce inseamna pt o nunta de 120 de pers cam 370 de euro.
Corina
Albumul meu
pisu_miau spune:
La multi ani tuturor celor cu numele de Georgeta sau George, si tuturor florilor!
Nu mi-ati spus cum vi se par chestiile cumparate de mine ;)
astept pareri.
le puteti vedea aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cocopishika/my_photos
Pisu_Miau
kopilash spune:
buna ziua fetele!!!!
cum mai merge???eu una deja incep sa ma stresez destul de rau si in plus m-am luat dupa voi si am inceput si eu sa visez urat noaptea
ei ..pana una alta am mai reusit sa mai rezolvam cate ceva:mi-am cumparat pantofii si cupele pentru rochia de mireasa...acum urmeaza sa dau telefon dupa pasti sa ma programez la croitoreasa celor de la casa gabriela...mai am de facut mici modificari...si cand ma duc sa fac ultima proba..sa-mi inchiriez si jupon(m-am gandit ca nu are rost sa-l cumpar ..daca il cumpar costa 50eur daca il inchiriez costa 250.000)
am reusit azi sa cumparam si restul de bautura pentru nunta(mie una imi pare putina dar daca e ceva mai cumpar).am luat asa
martini alb 2 sticle
martini rosu 1 sticla
campari 3sticle
gin 2sticle(mai urmeaza inca 3 dar nu am mai avut bani la noi)
wiski 10 sticle
le-am cumparat de la dutty free din cartierul francez...asa ca multumesc frumos celei care a pomenit de acel magazinas si de asemenea celor care au avut rabdarea sa dea indicatii cum se ajunge acolo.
mai trebuie:verighetele(ne ocupam maine de ele)
costum mire(care va fii cumparat mult mai incolo ca trebuie sa-l asteptam pe socrul meu)
cocarde invitati
cosulet pentru cocarde
si.....cam atat am eu in minte.insa tot timpul am senzatia ca imi mai scapa ceva...dar nu stiu ce.
gata ca am scris destul
acina tu cum stai cu pregatirile mami???te-ai gandit cum iti ornezi terasa..ca eu am o problema cu asta!
pupici la mirese
si mult succes..ca se apropie evenimentul!!!!1
Lorym spune:
Poate par timpitzica, am mai intrebat o data asta. A auzit cineva de guest book pt nunta ?Eu ma scris intr-un guest book la o nunta anul trecut. Afara am vazut ca sunt niste model supper. Aici a auzit sau a vazut cineva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
roxygeo spune:
Christos a inviat!
Sper ca Sfintele Sarbatori de Pasti sa fi adus in sufletele voastre un strop de lumina, de liniste, de implinire si de speranta...pentru toate cele ce o sa vina...
Eu pot sa va spun ca mi-am gasit in cele din urma pantofiori bleu..si cu asta am incheiat si eu capitolul imbracat si incaltat...ce vroiam sa va intreb la costum, la primarie, se poarta si geanta...ca sa stiu daca ma apuc sa caut sau nuAm mai cumparat si sampanie - Panciu-Simfonia-demisec - 84900 lei/sticla la Carrefour.
Momentan atit ....dar emotiile au inceput mai e o luna si citeva zile pina la marele eveniment
Pupici la fete