Miresele anului 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
dilaural spune:
Stiu Olguttza... si mie imi placea mult modelul tau si era printre preferatele mele... dar s-a intamplat s-o probez pe EA - pe rochitza mea - prima... Si s-a lipit de mine!
ioana07 spune:
Buna ziua miresici! Ce mai faceti? Ce ati facut in vikend? Eu am fost sambata la sala......dupa ce toata iarna am hibernat...si am facut o febra musculara la abdomen ca nici nu pot sa tusesc......dar imi revin eu...
Dilaural felicitari pt rochitza......s-o porti sanatoasa!
Saptamana viitoare poate ducem si noi invitatiile la tiparit...dar mai intai vrem sa mai trecem pe la biserica sa ne asiguram ca e totul ok cu programarea (sper sa nu avem vreo surpriza...) si sa stabilim ora la restaurant...
Cam atat deocamdata...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
Alinus25 spune:
Iti multumesc pentru apreciere bibyrox, sa stii ca si invitatiile tale sunt foarte frumoase (se pare ca gusturile noastre se cam aseamana, invitatiile cam acelasi model, rochia tot cam la fel)
Lorym si ale tale sunt foarte dragutze!
Roxygeo si eu m-am gandit ca n-are rost sa mai facem comanda la carduri de masa, cand le putem confectiona noi singuri acasa. Tot asa am sa fac si eu ca si tine.
Dilaural iti doresc sa fii cea mai fericita in rochia pe care ti-ai gasit-o!
Ioana07 m-ai bagat in sperieti! Iti dai seama ca mie nici nu mi-a trecut prin cap sa mai merg la biserica sa vad daca totul e OK? Iar invitatiile noastre sunt tiparite deja! Doamne Fereste sa se intample ceva.
Pupici
andreutza23 spune:
salutare la toata lumea!
In primul rand vreau sa va multumesc ca existati pt ca ma ajutati f mult!
Am fost in week-end in Capitala si si-a gasit Grasutul meu costum, la Apaca- si-a luat chiar 2 pt ca nu se putea hotara, f ieftine, 2500000 fiecare.Eu sunt incantata de ele dar sa vedem ce zic soacrele cand vor auzi ca sunt asa ieftine.sunt un amestec de lena si vascoza?E bine?
Si sunt f fericita ca ne-am luat verighete, ca ne-am gasit in sfarsit pt ca grasutului meu nu ii incapeau pe deget.dupa multe cautari am gasit la magazinul Victoria cu aur alb si aur galben, asa cum vreau eu.
Grasutul si-a gasit si pantofi, ii mai trebuie doar camasa, vesta si lavaliera dar astea le luam de la Agnes Toma de la noi din oras.
Mai sunt multe lucruri de facut, dar le-am rezolvat pe cele mai grele.
Cineva a zis ca are cununia civila la 17(cred ca Roxygeo)- zi-mi si mie daca te imbraci in alta tinuta in conditiile astea.Pt ca si eu am le fel si ma imbrac in rochie de mireasa, ca mi se pare mai dragut si mai usor.
Spor la pregatiri si ne mai auzim!
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Alinus25
Ioana07 m-ai bagat in sperieti! Iti dai seama ca mie nici nu mi-a trecut prin cap sa mai merg la biserica sa vad daca totul e OK? Iar invitatiile noastre sunt tiparite deja! Doamne Fereste sa se intample ceva.
Pupici
Mai...teoretic nu ar avea ce sa se intample...mai ales ca noi cand am facut programarea ne-a cerut preotul si un nr de telefon...si banuiesc ca daca ar fi intervenit ceva, ne-ar fi sunat... Dar noi ne-am programat anul trecut prin noiembrie (parca) si vrem sa trecem pe-acolo doar asa...ca sa ne mai vada preotul la fata...
Asa ca stai linistita...totul va fi ok
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
simonam_78 spune:
Salutari fetelor,
Dilaural - felicitari pentru rochita.
Alinus - de unde ti-ai luat invitatiile? Eu ma duc sambata in oras, dar nu stiu de unde sa incep! Singurul loc pe care il stiu e cel din pasajul de langa magazinul Cocor
shoricutza spune:
Dilaural f frumoasa rochita ta. S-o porti cu placere.
simonam_78 iti recomand TBZ International ptr invitatii. Au sediul pe Pache Protopopescu, Nr. 12. Gasesti acolo la toate preturile, marimile si culorile. Noi de acolo am luat si sunt f dragutze. Daca ai calculator si imprimanta te sfatuiesc sa vi le printati voi acasa ptr ca scutiti destui bani (noi asa am facut).
Hai pupici si multa bafta.
pyssy spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Dilaural f frumoasa rochita ta. S-o porti cu placere.
simonam_78 iti recomand TBZ International ptr invitatii. Au sediul pe Pache Protopopescu, Nr. 12. Gasesti acolo la toate preturile, marimile si culorile. Noi de acolo am luat si sunt f dragutze. Daca ai calculator si imprimanta te sfatuiesc sa vi le printati voi acasa ptr ca scutiti destui bani (noi asa am facut).
Hai pupici si multa bafta.
shoricutza , yo nu am inteles .. ori le-ati cumparat , ori le-ati printat ? Sau le-ati cumparat nescrise si le-ati scris voi ?
simonam_78 , gasesti invitatii (inclusiv TBZ) si pe Lipsani , la orice magazin care vinde articole de nunta. Mie insa mi-au placut foarte mult cele din pasaj (Cocor) Aveau multe modele foarte frumoase.. dar din pacate am avut acolo si ceva peripetii...
Aici sunt inviatatiile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pyssy03/album?.dir=a58c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Pupici
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
kriss79 spune:
pyssy> sunt superbi pantofii..si invitatiile..si rochia de mireasa.A mea tot in genul asta e numai ca e corset..si fusta e cu tulle deasupra.
pupici la toate miresicile
vmariejeane spune:
Mai fetelor cat ati scris in ultima saptamana!!!!
Am si eu vesti: am tipait invitatiile si am inceut sa dau deja din ele. Iar lucrul cel mai important este ca am dat avansul la rochie. Abia astept produsul final.