oare nu stiu sa iert?
![](images/user_woman.png)
Unele fete poate isi mai amintesc povestea mea. Paream o familie adevarata, credeam ca ne iubim mult... Apoi a intervenit o mare schimbare. Eu aveam un copil (nascusem de vreo trei saptamani), el avea o relatie pe net cu o colega de serviciu (mai tanara si parasita de iubit)...Au aparut barfele colegilor, zvonurile, fiindca si eu lucez la aceeasi firma. A fost un cosmar adevarat. Apoi a trecut. A cerut iertare. L-am iertat. Mi-a spus ca aparitia copilului il bulversase si ca a cautat o prietena.Dar eu nu pot sa uit. A trecut aproape un an si jumatate si nu pot sa ma gandesc la acea perioada fara sa am lacrimi in ochi, fara sa ma doara cumplit ... Uneori il iubesc la fel de mult, alteori nu vad pe chipul lui decat tradarea si ma intreb speriata daca il mai iubesc. Oare nu stiu sau nu pot sa iert? Oare un om bun nu merita si o a doua sansa? E singura lui greseala in noua ani de cand ne cunoastem. Stiu ca nu voi putea uita niciodata, dar nu se poate oare sa privesc mai detasat? Cum sa fac? Ma doare ingrozitor de tare sufletul.
Raspunsuri
Donia spune:
Mirelusa, dar altceva nu mai vezi pe chipul lui? Dragoste pentru tine? Dragoste pentru copilul vostru? Daca aceste lucruri exista, alege sa te bucuri de ele, in loc sa-ti chinuiesti sufletul cu ce a fost si (spui tu) ai iertat.
Ai fost probabil foarte dezamagita si totul s-a intamplat intr-o perioada in care aveai foarte multa nevoie de sustinerea si devotamentul lui, dar acum spui ca e un om bun. Pune acea greseala in balanta cu tot ce este bun in el. Ce atarna mai greu?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marcellinna spune:
Cred ca nu se pune problema tocmai la modul ca sti sau nu sa ierti.
Probabil ca inca e proaspata in inima ta rana ce ti-a facut-o si inca ii mai simti durerea.
Desi a trecut un pic de timp,n-ai uitat cat te-a durut si inca o mai resimti.
Ca nu poti sa zici gata stergem cu buretele si trecem mai departe.
Adica poti sa spui asta dar ...nu te poti pacali singura.Te doare inca si gata.
Sper sa treci si peste asta.
Suna aproape asa ca o formula de complezenta,dar sper din suflet ca o sa te faca sa te simti pe deplin fericita langa el si o sa-l ierti .
![](images/user_man.png)
angelp spune:
mirelus tata!
...se poate si mai rau....
asa ca treci peste tot ce/a fost... si sa/nvinga
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Orice OM merita o a doua sansa....
In timp vei trece si peste acest "incident".
Sa iti traiasca bebe.
Multa iubire!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
devylla spune:
cum spune si angelp se poate si mai rau.....treci peste si iarta
uite un sa-ti treaca mai repede
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
ralualexandrei spune:
Unii oamneni au rani care se vindeca mai usor altii mai greu.Incearca sa te gandesti mai mult la tot ce a fost frumos si nu mai lasa sa te bantuie amintirile urate,in timp de vei simtzi mai bine.Eu am incercat si am reusit.Acum il privesc ca pe alt om,un om care s-a schimbat enorm si care merita dragostea mea.Nu a facut greseala despre care vorbesti tu,insa a gresit si el in altfel si a gresit rau insa acum a trecut.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
pyssy spune:
Cred ca orice om merita o a doua sansa..
In ceea ce priveste iertarea.. hmmm ..poti ierta , dar nu poti uita prea repede.. Lasa timpul sa treaca si incearca sa nu te mai gandesti.. si intr-o zi iti vei da seama ca nu te mai afecteaza ceea ce a fost
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Este greu sa uiti, chiar imposibil. De iertat...poate merita, asa ca poti ierta. Dar depinde mult de el. Si aici tu hotarasti daca a fost doar un accident. Daca nu poti cu nici un chip sa treci peste, e nasol. Nu ai sanse. Oricum, trage de timp inca putin, el (timpul) face minuni uneori.
http://community.webshots.com/user/tora97
danyelana spune:
Sunt convinsa ca timpul te va ajuta sa uiti. Si mai ales ca este singura lui greseala in toti acesti ani de casnicie eu cred ca merita o a doua sansa.
Curaj
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Ramba spune:
Iarta-l. Cred ca fiecare dintre noi simte nevoia la un moment dat sa i se confirme calitatile de cineva din afara familiei. Din cate inteleg a avut o relatie pe net (adica virtuala), deci cred ca poti avea in continuare incredere in el.