Sunt si eu mai noua. UM 18.03.2005.Mi-am cam prins urechile pana am reusit sa scriu ceva.Sper sa ajunga unde trebuie.Ca simptome eu nu am decat o foame imensa la fiecare 2-3 ore, cateva dureri pe jos si doi sani sensibili.Mi-am facut 2 teste si au iesit pozitive. Am vorbit cu doctora mea si s-ar putea sa ma duc la control pe 30 aprilie. De abia astept sa-mi spuna ca bebe e OK. Eu in a 14-a zi aveam endometru 2 mm asa ca acum am inceput sa iau utrogestan. Va pup si sa aveti grija de voi si de bebei.
Felicitari!
Nu ti-am calculat DPN, dar parca tot undeva spre sfirsitul lui decembrie trebuie sa fie, nu? Te asteptam la "mamici de noiembrie-decembrie"
DPN 2.11.05
Neata!
Felicitari pentru sarcina. Sa fie intr-un ceas bun si sa iti creasca
mare si sanatos, ca asta este mai important. Cand ziceai ca nasti?
37 sapt + 4 zile
http://photos.yahoo.com/piticii2003
beatrice
Draga beatriced, vad ca tu mai ai foarte putin si o sa fiti mai multi. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si cu noroc. Iti tinem pumnii!
Miscaela, s-ar putea sa nastem cam deodata... eu am UM 19.03.2005 si DNP 24.12.2005, asa ca...
Salutare
Da, intr-adevar mai am foarte putin. Chiar de sapt. viitoare o sa-mi pun semne de intrebare cam cand se va intampla evenimentul pentru ca am un abdomen tare si ma cam doare. Plus ca moasa mi-a zis ca sunt contractii false si ca sa ma astept oricand sa nasc... O sa va tin la curent!
Pupici la burticute
37 si 5 zile
beatrice