Mamici / tatici din Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zoe77 spune:

Din pacate nu am mai putut posta de mult si nu am vazut ca ati fixat intalnirea pe azi. Si nici sa va anunt mai repede ca azi este concert de binefacere in Parcul Rozelor pentru cei din zonele sinistrate nu am reusit.
Duminica placuta la toti si bebici sanatosi si papaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetele, eu nu am reusit nicium sa intru pe DC de ieri pana acuma

Daca v-ati intalnit, ma bucur , daca nu ramane pe maine=DUMINICA, ora 17, in Botanic?

Eu merg daca nu ploua ...

Propun ca loc de intalnire fantana unde se bea apa (pe stanga, destul de aproape de intrare), ca pe iarba din fata totusi sunt multi copii si poate nu ne "recunoastem". Pe mine ma recunoasteti dupa burta si Eva Pupici!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 27 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, v-ati intalnit azi????
Povestiti-mi si mie!!!!!
Data viitoare suntem mai mari si venim si noi!
Pozici ati facut?????

Unde sunteti, secretoaselor?

Oana si Leti

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Nu stiu daca a reusit cineva sa ajunga la intalnire azi ... Eu am reusit abia tarziu sa intru pe DC, dupa ora 17. In schimb prin Rozelor am trecut, dar nu am stat prea mult. I-am dat la flacaul din burta niste muzica rock

Dar daca nu v-ati intalnit azi, ce ziceti de maine, ora 17, acelasi Parc Botanic (ca punct de reper langa fantana). Vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari timisoreni,

A fost cineva la intalnire azi,7 mai ora 17.00,in Parcul Botanic?!Daca da cum a fost?tare sunt curioasa sa aflu...
Amutza,sa ai parte de nastere usoara!Ce este bebelusul tau?Fetita sau baietel?E normal sa ai emotii...
Gabi,nici eu nu am reusit sa ajung azi la intalnire.Maine sunt libera si am sa vin neaparat....Sper din tot sufletul sa nu ploua si sa fie vreme buna.Chiar acum astept sa se incarce pozele tale si ale Evei,sa va vad,ca sa va recunosc daca vin.Gabi,tare bine arati!De Eva ce sa mai zic?M-a lasat masca cat e de dulce si frumoasa!Cel putin in poza"Iulia iulie" arata splendit asa cu parul pe fata,zici ca e o rebela...
In speranta ca veti veni duminica,8 mai in Parcul Botanic,ora 17.00,va doresc tot binele din lume....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Vremea iarasi nu tine cu noi. La cat este de groaznic acuma, ma indoiesc ca pana la ora 17 se face frumos ... dar daca totusi, eu merg in Botanic.

Daca nu stabilim pe data de 21.05.2005, ora 17, tot in Botanic?
Yasmine, vei fi deja in Timisoara la acea data?
Cine mai vine?

Azi e zi de leneveala, de citit presa si lancezit ....

Ana68, merci pentru compliment, ca eu sunt tare frustrata de numarul de kilograme pe care l-am acumulat. Imi face bine sa ma mai complimenteze cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Ceau fetelor,
nu am mai scris cam de multisor.Va citasc zilnic postarile,dar nu am timp sa scriu.Inebunesc cand vad cum ploua.Nu mai suport!

Ce va mai fac puiutii?Noi avem asa un program....Lectii,mancare,somn,plus un mic santier in curte care ma tine legata de casa.Nu prea putem sa plecam decat dupa ora 18 de acasa,pt.o ora,o ora jumate.Asa ca nu stiu cum ajungem pana in parcul botanicMai vedem...ca si asa nu ne lasa vremea asta nici din casa sa iesim.Poate dupa ce se termina santieru'reusim sa iesim pe la ora 17,dar asta cam peste 2 saptamani.

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut timisoreni,

Gabi,ce parere ai de vremea asta?Chiar ca m-am suparat si m-am enervat.Unde mai pui ca Luana are mucii pana in gura si a facut si un pic de temperatura.Pe la 16.30,cand am vazut ca s-a mai domolit ploaia,am zis ca ies si ajung si eu in Botanic.Ti-ai gasit:Luana stranuta de ziceai ca isi svarle si nasul odata cu mucii si avea si obrajorii calzi...Am zis pas,ce sa mai fac?!Asa ca te intreb:ai fost in Botanic pana la urma?Te-ai intalnit cu cineva?Tare curioasa sunt sa aflu daca a fost cineva la intalnire sambata sau azi,duminica...
E buna ideea ta pentru data de 21.05.2005 tot in Botanic,ora 17.00...In speranta ca nu voi mai avea nici o problema subscriu si eu si am sa vin atunci.Sper sa fie vreme frumoasa.
Iar cu kilele....las-o balta!Arati super,ce mai?!Asa cum esti tu acum te poti acunde dupa mine fara nici o problema si nu te vede nimeni,pe cuvant!
Cosmina,spor la treaba cu santierul.Stiu si eu cum este,ca la Constanta(de acolo sunt eu)am avut si eu parte.Pai daca se muta intalnirea in 21 mai cred ca vei putea sa vii in Botanic...Mi-ar face placere sa ne cunoastem,mi-ar place tare mult sa ii cunosc pe toti cei de aici...
Va doresc multa sanatate si zile frumoase!Pupici la copilasi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Vrem si noi un pic de ajutor!
Am hotarat sa facem botezul Letitiei pe 11 iunie, dar nu prea avem idee unde si cum sa organizam evenimentul.Avem cam 40 de invitati. Voi ce ziceti: sa mergem la restaurant sau sa facem ceva gen barbeque la o cabana pe malul Timisului...?
Va astept sugestiile si sfaturile.

Oana si Leti

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Oana,cu 40 de invitati e cam greu la barbeque.Eu as face in oras.
Tu faci cum crezi.
Si eu am nascut cu Cioata ambii baieti.Ti-am scris mai multe,dar s-au sters postarile de atunci.SUPER OM,Cioata.

Mergi la inceput