Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 14

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Fetelor, inca o chestie importanta la Prednison: se mananca nesarat! Asta o stiu de la tatal meu care a facut multi ani tratament cu prednison si cum manca sarat, cum se umfla. Si fara bauturi alcoolice, acelash efect.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, mie luni (pe 16) mi-au venit rusii... a 29-a zi. Martea viitoare (pe 24) am programare la Moisa pt. monitorizarea ovulatiei.
O sa fiu ziua a 10-a, cam devreme, dar poate ma cheama in zilele urmatoare la spital, nu?
Aileene, ma bucur din tot sufletul ca ai moralul bun, poate ne transmiti si noua din optimismul tau, Cata de altfel a aratat ca SE POATE!
Betica, un pupic special de la mine
Celelalte care ati scris mai rar in ultimul timp, voi ce mai faceti?
Va pup pe TOATE-TOATE

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am venit sa va sustin...da-ti bataie..faceti orice credeti de cuvinta ca va ajuta...fiti optimiste...ginditi-va ca veti reusi si sigur va fi asa! Hai sa aud vesti bune!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Chi, da..o grada de contraindicatii cu toate ca nu am nimic din bolile care ar putea cauza.

Ma duc pe 24 la homeopat. Poate imi rezolva displazia cu toate ca nu am auzit multe rezultate pe aceasta latura.
Dar merita incercat.

Am deschis cap 15. Va poftesc acolo

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput