Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
bonaparte spune:
Valen,
, da' sa stii ca s-a potrivit. mie mi-e putin ciuda, dar asta e...
multumesc pentru urari!!
ioana 16+
Ioana75 spune:
ioana, felicitari pentru
!
Mai fetelor, inca un anunt de baiat si iar o sa avem cite 2 printzi la o printzesa
. In ceea ce priveste incuscrirea, io am deja pretentii (am acordul tacit al Mirunei)
: vreu un flacau inalt, blond, cu parul cret si oki albastri. Ca macar nepoata mea sa iasa blonda creatza cu oki albastri, ca fata n-are cum
.
Si sa nu va prind ca va bateti pentru locul de "cea mai
" la intilnire: eu ocup deja locul asta, azi m-am cintarit si am reusit sa mai iau un kg in ultimele 4 zile; am +8 kg in aproape 21 de saptamini
. Adevarul e ca si maninc incontinuu ... sint o mare mincacioasa (asta e o aluzie, sa ne intilnim la o terasa cu mincare
).
Ioana
Ioana75 spune:
Pentru alte fete preocupate de ce inseamna toate cifrele alea de pe rezultatul de la eco morfo, am gasit www.thefetus.net/html/appendix-03/normal_fetal_biometry/appendix-03.htm" target="_blank">aici un site unde sint explicate citeva masuratori cu tot cu valorile normale. Mai sap internetu' pina le gasesc pe toate
.
Ioana
RalucaN spune:
Ioana, logic ca ne intalnim la o terasa cu mancare. Ca doar n-o sa stam sa sorbim dintr-un pahar de apa (plata cu lamaie
).
mihaela_e spune:
Felicitari Ioana pentru baietel.
Si noi ne doream fetita dar e bine ca e sanatos si ca o sa-l cheme Alexandru, probabil.
Raluca
si multumim pentru intelegere. Cu siguranta ca voi veni....Cat despre loc, oriunde dar sa nu fie fum de tigara.
Ioana, multam pentru informatii....
Nu stiu ce o sa ma fac fara voi atata timp...Chiar o sa va simt lipsa.
Mihaela 15+
Ioana75 spune:
Paste fericit pentru fetele care intra in concediu
! Miha, daca nu rezisti o luna juma' fara noi, du-te la un iCafe
. Poate ne vedem intr-o seara la gimnastica in Alba Iulia (eu tot sper ca o sa ma duc ...).
Ioana
bonaparte spune:
Ioana, nu zii hop pana n-o vezi.
eu si sotu' suntem bruneti, ochi caprui, respectiv negri, nici cu par prea cret nu ne laudam. in schimb fetita e blonda, creata si cu ochi albastri. noroc ca seamana cu un bunic, ca altfel bagam lumea la banuieli
.
nu m-am gandit nici o clipa ca va fi cu ochi albastri, avand in vedere ca doar un bunic din cei 4 ii are asa. acum ma gandesc..., deci sigur nu se lasa cu ochi albastri
daca tot e baiat, eu sper ca macar sa semene cu mine, caci eu cu micuta mea suntem din filme diferite 
ioana
Ioana75 spune:
ioana
. Stiu ca deseori copii seamana cu bunicii. Oki albastri sau verzi s-ar gasi, par saten deschis la fel, dar par cretz ... nu exista in famelie
.
miha, m-am uitat la poza ta de citeva ori, sigur te recunosc daca te vad la 
.
Ioana
mihaela_e spune:
Of, Ioana...nu ar fi problema de acces la internet. Problema e cu cele peste 6.000 pagini de invatat plus spete (exercitii) si timpul relativ scurt. Iar eu, efectiv asta voi face de la ora 8,00 la ora 22,00 invatare - tocire - pe rupte.
Iar cu pretendentii, ne inscriem si noi chiar daca o sa fim bruneti, inalti, structura atletica, par des si carliontat (asa cum e tati)si cu niste ochi albastrii superbi (sper sa-i mosteneasca de la mine) sau ochi verzi (destul de draguti)!!! Si unde mai pui ca o sa fie si un destept, ca doar invata odata cu mine!![]()
Ce zici, oferta serioasa, nu gluma!!!
Va urez si eu tuturor
,
si familiilor voastre ca Sarbatoarea Pastilor sa va aduca multa lumina in case si in suflete. Un Paste Luminos!