Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

...si fericit!...pentru cele care intra in vacanta ... de voie, de nevoie

ioana 16+

Mergi la inceput

Valen, , da' sa stii ca s-a potrivit. mie mi-e putin ciuda, dar asta e...

multumesc pentru urari!!

ioana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ioana, felicitari pentru !

Mai fetelor, inca un anunt de baiat si iar o sa avem cite 2 printzi la o printzesa. In ceea ce priveste incuscrirea, io am deja pretentii (am acordul tacit al Mirunei): vreu un flacau inalt, blond, cu parul cret si oki albastri. Ca macar nepoata mea sa iasa blonda creatza cu oki albastri, ca fata n-are cum.

Si sa nu va prind ca va bateti pentru locul de "cea mai " la intilnire: eu ocup deja locul asta, azi m-am cintarit si am reusit sa mai iau un kg in ultimele 4 zile; am +8 kg in aproape 21 de saptamini. Adevarul e ca si maninc incontinuu ... sint o mare mincacioasa (asta e o aluzie, sa ne intilnim la o terasa cu mincare ).

Ioana

Mergi la inceput

Pentru alte fete preocupate de ce inseamna toate cifrele alea de pe rezultatul de la eco morfo, am gasit www.thefetus.net/html/appendix-03/normal_fetal_biometry/appendix-03.htm" target="_blank">aici un site unde sint explicate citeva masuratori cu tot cu valorile normale. Mai sap internetu' pina le gasesc pe toate.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ioana, logic ca ne intalnim la o terasa cu mancare. Ca doar n-o sa stam sa sorbim dintr-un pahar de apa (plata cu lamaie ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Felicitari Ioana pentru baietel. Si noi ne doream fetita dar e bine ca e sanatos si ca o sa-l cheme Alexandru, probabil.

Raluca si multumim pentru intelegere. Cu siguranta ca voi veni....Cat despre loc, oriunde dar sa nu fie fum de tigara.

Ioana, multam pentru informatii....

Nu stiu ce o sa ma fac fara voi atata timp...Chiar o sa va simt lipsa.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Paste fericit pentru fetele care intra in concediu! Miha, daca nu rezisti o luna juma' fara noi, du-te la un iCafe. Poate ne vedem intr-o seara la gimnastica in Alba Iulia (eu tot sper ca o sa ma duc ...).

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, nu zii hop pana n-o vezi.

eu si sotu' suntem bruneti, ochi caprui, respectiv negri, nici cu par prea cret nu ne laudam. in schimb fetita e blonda, creata si cu ochi albastri. noroc ca seamana cu un bunic, ca altfel bagam lumea la banuieli .

nu m-am gandit nici o clipa ca va fi cu ochi albastri, avand in vedere ca doar un bunic din cei 4 ii are asa. acum ma gandesc..., deci sigur nu se lasa cu ochi albastri

daca tot e baiat, eu sper ca macar sa semene cu mine, caci eu cu micuta mea suntem din filme diferite

ioana

Mergi la inceput

ioana. Stiu ca deseori copii seamana cu bunicii. Oki albastri sau verzi s-ar gasi, par saten deschis la fel, dar par cretz ... nu exista in famelie.

miha, m-am uitat la poza ta de citeva ori, sigur te recunosc daca te vad la .

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Of, Ioana...nu ar fi problema de acces la internet. Problema e cu cele peste 6.000 pagini de invatat plus spete (exercitii) si timpul relativ scurt. Iar eu, efectiv asta voi face de la ora 8,00 la ora 22,00 invatare - tocire - pe rupte.

Iar cu pretendentii, ne inscriem si noi chiar daca o sa fim bruneti, inalti, structura atletica, par des si carliontat (asa cum e tati)si cu niste ochi albastrii superbi (sper sa-i mosteneasca de la mine) sau ochi verzi (destul de draguti)!!! Si unde mai pui ca o sa fie si un destept, ca doar invata odata cu mine!

Ce zici, oferta serioasa, nu gluma!!!

Va urez si eu tuturor, si familiilor voastre ca Sarbatoarea Pastilor sa va aduca multa lumina in case si in suflete. Un Paste Luminos!

Mergi la inceput