CERVICITA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Acum am descoperit si eu subiectul si m-am regasit si eu. Acum trei ani am avut si eu o rana destul de urata pe col, am rezolvat-o cu ERAD, a fost displazie minima si moderata, cu PAPS 2.
Problema e ca acum la 6 luni dupa ce mi-am pus DIU testul PAPS a iesit 2-3.Inca n-am ajuns la dr din cauza menstruatiei, dar sunt cam stresata. Cred ca va trebui sa renunt la DIU, dar mai departe oare ce se va intampla? Oare o inflamatie cronica, sa zicem de 6 luni, ar putea determina citologia sa ajunga la 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemessis24 spune:

bine v-am gasit iarasi,din pacate pt mine sunt numai vesti proaste.am fost de am facut conizatia si cauterizarea,la diagnosticul de CERVICITA CRONICA NESPECIFICA CU LEZIUNI DE DISPLAZIE MODERATA SI SEVERA.vineri am fost la medic sa imi iau rezultatul biopsiei de la conizatie si diagnosticul este CARCINOM MICROINVAZIV EPIDERMIAL CU DIFERENTIERE MEDIE(C2) SI INTRAEPITELIAL AL COLULUI UTERIN.adik cancer,vor sa imi faca radioterapie,sa nu mai pot face copii niciodata.sunt innebunita,de vineri nu mai sunt om,vreau sa plec la clinica de oncologie de la cluj,nu inteleg cum s-a ajuns aici,nu mai stiu ce sa cred.eu citisem k se ajunge la cancer in 7-10 ani,nu asa repede.si nu pricep cum la prima biopsie nu mi s-a spus nimic de genul asta.va rog,dati-mi un sfat,k simt k innebunesc,toata viata mi-am dorit sa am copii,iar acum ei vor sa ma nenoroceasca definitiv.si mai ales,va implor,mergeti la control,k eu din ianuarie merg mereu,si uitati la ce s-a ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Nemessis, imi pare rau de ce citesc. Iti inteleg durerea, insa acum e momentul sa iei o decizie importanta. Parerea mea este sa lasi radioterapia si sa faci operatie, in care ti se scoate tot. Este singura modalitate sigura. Radioterapia, chimoterapia, sunt incercari pentru a nu se ajunge la operatie.

Cunosc pe cineva care la varsta de 28 ani a avut cancer la col. I-au scos uterul, i-au scos tot. Acum are 50 ani, nu a avut copiii, si-a dorit, insa important este ca traieste.

Nu uita ca exista si varianta adoptiei.


Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Imi pare sincer rau de ce am citit aici, de ce ti se intampla.
Mai presus de tot e viata ta, nu amana nimic.
Diana


Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu.

Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Draga Nemessis,
Inainte de a incepe chimioterapia si radioterapia ia in calcul un tratament naturist si gindeste-te sa incerci sa faci un copilas acum, cit mai repede.
Ce ti s-a intimplat suna ca o sentinta pe viata, dar nu gindi asa, nu sint bolile mai tari decit noi. Curaj, viata merge inainte!
Am sa iti trimit pe PM adresa de email a unei fete intr-o situatie identica cu a ta, din Cluj, ca sa ii ceri detalii despre tratamentele naturiste.
Sintem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu face prostia sa incepi tratamente naturiste inainte de a face tot ce se poate prin metodele medicinii clasice.Poti pierde timp pretios si te poate costa viata. Abordeaza astfel de metode in paralel sau dupa-aia, dar nu e cazul sa risti .Este un stadiu precoce si AI TOATE SANSELE sa fie bine!
Mult curaj si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemessis24 spune:

va multumesc din suflet pt incurajari,dar deocamdata nu stiu nimic sigur,am mai facut o conizatie,si acum astept rezultatul biopsiei.nu stiu ce o sa fac mai departe,incotro o sa o iau,o sa vad.acum am senzatia k am scapat din gura iadului,m-a schimbat definitiv aceasta experienta,ce poti sa vezi intr-o clinica de oncologie.sa aveti grija de voi si sa va dea dumnezeu sanatate,k nu e nimic mai important.multumesc pt adresa,ii scriu acum,sa vedem ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemessis24 spune:

v-as ruga sa imi spuneti dak stiti ceva de radioterapie...mai pot avea copii dupa ce fac aceste sedinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Nu cred ca radioterapia te poate impiedica sa ai copii, dup-aia. Insa daca nu trece cu radioterapia, cu siguranta nu vei putea avea copii, pt ca nu vei mai avea cu ce.

Ia-o pas cu pas. lasa gandul la copil, pentru moment. Acum concentreaza-te pe tratamentul care ti se propune, pentru a te face bine. Apoi, vei vedea mai departe.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemessis24 spune:

INK NU MI-AU DAT RASPUNSUL DE LA CLUJ,SAPTAMANA ASTA ABIA...VA MULTUMESC PT SFATURI SI INCURAJARI...

NIHIL SIN DEUS

Mergi la inceput