Bebelusi de iulie-august 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
gongutza spune:
Buna seara si de la noi!
Olivia te plangeai ca nu ai poze noi de vazut,ia uite aici:
http://community.webshots.com/user/gongutza101 in albumul de la 9-10 luni.
Am vizionat pozele cu Luca,dar frumos mai poate fi baiatu asta!Dar nu stiu de ce am impresia ca este mult mai matur decat zambiliciu de Alex!Mi se pare mie?
Si noi ne-am impartasit dar am uitat si eu si Nicole aparatu acasa...daca ati fi vazut-o pe moata in rochita cu dresuri pe ea
Mai vroiam sa ma plang de ceva dar evident ca am uitat,deh mama-baba batrana si obosita si nevrozata de cupilu asta care vrea toata ziulica sa mearga singur...daca l-ati vedea fetelor cum imi impinge una dintre maini sa nu-l mai tin(vrea tinut doar de o manuta)....Parca de la zi la zi face progrese tot mai mari!
Revin dupa o baita fierbinte si un masaj de la tati
kim222 spune:
Adina multumesc de pozici si tie...vazut pe Alex cel care vrea sa mearga singurel...nerabdatori sint copii astia! Scumpic foc!
Nu tu spuneai ca plecati la socrii? Sau te confund?
Asa este , nu esti prima care spune asta ..are o figura de baietel mare ...eu vreau sa ramina cit mai mult bb....
polux spune:
Fetele am si eu o rugaminte mare de tot. Spuneti-mi si mie ce pot sa iau ptr o durere atroce de spate, care nu mai trece de vreo saptamana. Pur si simplu nu mai pot sa fac nimic, parca sunt o baba. Am luat motrin si ma mai lasa dar pe scurta durata. Habar nu am ce e, criza de rinichi sau de la coloana de la ridicat ceva.
Despre noi ce sa va spunem, ca toata lumea este a noastra. Am fost si am luat pasti, si mama ce bun era(mai ales ca era imbibat in vin 100%) noaptea. Totul a fost okay, dar am gasit cam greu un taxi la intoarcere , asa ca am ajuns acasa pe la 3. Si toata lumea o admira pe papusica noastra. Inclusiv cand stateam intr-o statie de autobuz(ca sa asteptam un taxi) a oprit o masina si tati s-a oferit sa ne cheme un taxi. A incercat, dar nu a raspuns nimeni, asa ca ne-a dat o paturica ca sa invelim printesa (desi era bine imbracata, si nu-i era frig). E drept ca afara era cam racoare, dar noi fusesem pregatiti cu hainute de iarna.
Hai ca fug (ca melcul de data asta din cauza spatelui) ca iar incep orele.
Liliana
kim222 spune:
Acum ...Liliana..stii si tu medicatie prin corespondenta ..este foarte greu ..mai ales ca nu se stie ce este intre afectare renala si o criza de discopatie este o mica mare diferenta. Nu cred insa ca ai o problema renala...adica vreo piatra pentru aia se soldeaza cu una dintre cele mai puternice dureri..
Pentru coloana , repaus l apat, pat tare (eventual pe jos) , fara perna, picioarele indoite pentru a orizontaliza coloana..
Apoi cele mai bune sint supozitoarele antiinflamtoare (Diclofenac, Ibuprofen) in combinatie cu Mydocalm...Dar aici nu vei gasi supozitoare over the counter...Daca nu vrei sa te duci la dr, macar ia Motrin ..dar fii atenta la doza administrata,. Si atentie la stomac!Sanatate!
roberta04 spune:
HRISTOS A INVIAT
Na ca trece si Pastele, parca a zburat, noi ne-am petrecut prin familie, ba la ai mei, ba la socri, Matei a fost in culmea fericirii ieri la tara la socrii mei, numai ca s-a speriat de cocos cand a inceput sa cante, in rest, s-a bucurat, ca si noi, de stat afara muuuult...
OLIVIA si ROXANA, superbe poze, am facut si noi pozici noi, sper ca de data asta se uita cineva la ele , sunt in albumul ''Primul meu Paste''.
Pupici, o zi buna la mamici si iepurasi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243