Denisa Protopopescu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Luli, vorbeste cu Moni, daca nu ai facut-o deja
Eu am virat de la Prof. Ancar la dr. Moisa, a fost mai usor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luli, raspuns: Eu! Eu chiar am virat-o...tu nu, tu ai mers pana la capat si vrei s-o iei de la inceput cu ea, asa ca nu te mai stresa, ai sa vezi ca nu vor fi probleme, te rog eu nu te mai gandi la asta pentru ca va fi bine!

Diciule pai dupa 8 zile nici nu trebuie luat in considerare rezultatul la spermograma. Maxim 5 zile de abstinenta, minim 2. Repetati analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

este medicul care s-a ocupat de mine din 2000.
m-a supravegheat insarcinata fiind 2,5 luni la spital (municipal)
Cu dansa am nascut in 2003,
si acum tot pe acolo ma duc daca am probleme (la cabinet e mult mai bine decat la Medsana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da...asa mi-a zis si doctorul....insa de la 0,1milioane/ml...slabe sanse sa cresca la o limita normala...
mi-au spus si alte fete care si-au facut spermograma dupa 2 saptamani de abstinenta ca le-a iesit bine....asa ca sperante prea mari nu am....dar incercam....poate poate...poate nu e chiar 0,1....poate sunt ceva mai multi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

"fetele alea care si-au facut spermograma dupa 2 saptamani de abstinenta si le-a iesit bine" n-or fi fost informate bine in legatura cu perioada de abstinenta! chiar Denisa Protopopescu mi-a spus ca peste perioada mentionata de mine de abstinenta ne putem astepta sa nu gasim deloc spermatozoizi in viata. Asa ca...asculta doctorii mai bine decat fetele...

Mergi la inceput

pai asta si facem....o repetam corect...

dar daca dupa 7 zile...tipii mor....cum de ei i-au iesit un nr bun de?...

intr-adevar...am citit ca in functie de perioada de abstinenta...nr lor poate varia de la 15 la 80 mil....speram sa fie si cazul nostru....desi sotul meu a avut oreion...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

ilenya - am si eu o curiozitate de ce?
Lachi - de tine stie fata

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

diciu - unde ai facut spermograma aia?

Luli

Mergi la inceput

luli....am facut-o la sanador...undeva in spate la budapesta...acolo m-a trimis primul meu doctor...horhoianu...dar a facut-o aiurea...la abstineta de 8 zile...ca n-am stiut....si l-a inchis intr-un wc...unde din 2 in 2 min batea cineva la usa...ma mir ca a reusit chiar...
acuma insa sunt la protopopescu....si o sa si-o faca la medsana
am citit insa multe subiecte pe forum legate de subiectul asta si am vazut cat de mult poate diferi spermograma de la un cabinet la altul....dar pararea mea ca difera si de la starea sotilor din perioada aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Diciu, si la Medsana il inchide intr-un WC, unde de obicei se face coada de barbati cu borcanase in mina ....e naspa rau de tot.

Luli, iti trimit acum un PM

Mergi la inceput