Denisa Protopopescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Silvana care este problema si eu am fost doi ani pacienta prof Ancar si apoi am trecut la dna dr si uite ca datorita ei am in burtica un pui mic de 31 sapt.

Monica si bocanila de 31 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Fetelor are dreptate Lachi la urma urmei e alegerea noastra,mai ales ca nimic din ceea ce faci pentru Fiv nu e gratis si unii chiar fac multe sacrificii pt.asta.Atata timp cat tu crezi ca e alegerea corecta nu vad care e problema.Important e rezultatul final.Si eu am o parere buna despre dr.Protopopescu,desi de abia sunt la faza cu lista lunga de analize.La noi stim sigur ca singura sansa e ICSI din cauza spermogramei dezastru a sotului.Sper sa nu mai apara si alte complicatii la mine in urma acestor analize.Cu hormonii astia bata-i vina.Voi cele cu experienta ce stiti se face stimularea si daca prolactina nu cedeaza la tratament?Eu acum astept cu sufletul la gura si sper sa fie bine caci la sfarsitul lunii trebuie sa merg la Bucuresti cu toate analizele si apoi nu stiu ce va decide dr.Va pup pe toate si sa auzim numai de reusite.Moni si bocanila un sarut special pt. voi.
Cecilia.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Asa ma gandeam si eu!
Am zis insa ca nu strica sa intreb, ca doar e gratis, nu? si pe urma stiam ca voi aveti mai multa experienta si sunteti dragutze cu nou-venitele

Bafta multa lui Lachi la Fiv si tie Monica!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mercic mult Silvana! Si tie multa bafta!
Moni a facut deja si, are un purtator de cocoshel in burtica, pe care o sa-l nasca prin iulie! Abia astept sa-l vad! O sa fie frumos ca mamica lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciad spune:

Buna!
Ce mai faci? Cum te mai simti?..probabil la fel de maaare ca si mine.. cind crezi ca nasti?.. ce stii despre tarife?.. ma tot gindesc cit ar trebui sa-i dam doamnei protopopescu ptr cezariana.// tu ce parere ai?.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

buna sunt DANITA . as vrea sa imi fac o programare la dna dr Denisa Protopopescu, am incercat la Medsana si prima data libera este in 21.09.2005. As incerca la Centrul medical international dar nu am gasit nicicum telefonul . va rog frumos ma puteti ajuta ?
am citit mesajele voastre de pe forum si ... as vrea sa merg la dansa ... am inceput sa prind sperante . thx anticipat
DANI

quote:
Originally posted by lachione

La Centrul Medical International, unde merg eu ca-i la 2 pasi de casa mea consultatia este pana intr-un milion. Fara eco, doar consultatia. La Medsana parca tot la fel era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Danita, uite nr. de la Centrul Medical International: 314.99.42. Este in spate la Adam, pe trotuarul opus intrarii in magazinul Angst dar nu chiar vis-a-vis de Angst, un pic mai inspre Adam. Bafta!

Mergi la inceput

m-am programat ! abia astept sa merg ! problema mea e urmatoarea : am intrebat daca se fac insemianri artificiale si mi s-a spus ca nu , doar consulatie si discutie iar costurile sunt : 1.200.000 si repsectiv 500.000 lei . unde face dna dr inseminarile la giulesti ? thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Danita eu stiu ca se face si la Medsana inseminare si costa 500 euro,pretul e pus pe site.Dar oricum in cazul vostru e necesar FIV+ICSI si costa 2400 euro + analize+ tratament.Oricum o sa-ti explice dr.mai bine pew 24 cand mergeti la ea.Sa ai cu tine toate analizele facute pana acum de tine si sot.Pupici si bafta multa.

cecilia

Mergi la inceput

MULTUMESC CECILIA,
tremur la gandul ca ma duc .....am cosmaruri noaptea..sper sa treaca !

Mergi la inceput