ARTA GOBLENULUI

ARTA GOBLENULUI | Autor: salhiuta

Link direct la acest mesaj

Pasiunea mea cea mai mare este sa cos goblen ,ma linisteste si-mi da o liniste interioara incredibila.Cind cos uit de timp si de tot ceea ce este in jurul meu.Mai coase cineva goblen?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Eu sunt pasionata, este adevarat ca acum imi ia mai mult timp pana termin cate un goblen, dar nu conteaza. In ultimul timp insa am sa cusut goblenuri pe teme de/cu copii/craciun/caractere din povesti etc.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina spune:

si eu cos , ma delecteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si eu cos goblenuri. Intr-adevar te relaxezi extraordinar.

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Si mie imi place sa cos goblen si am toata rabdarea necesara.
Din pacate ultimul pe care l-am cusut a fost un cosulet micut si l-am cusut in cateva nopti anul trecut in februarie si l-am daruit fetitei mele cu ocazia martisorului.
Aici nu gasim martisoare, dar asta nu ne impiedica sa nu respectam traditia si sa impletim snurulete pe care sa le purtam toata luna la mina si apoi sa le punem intr-un copac inflorit sau sa ne facem mici surprize.
Goblenul de care v-am povestit mai sus l-a primit de fapt Teea de la Zana Primaverii cu ocazia Martisorului.
A devenit un fel de traditie sa primeasca in fiecare an de 1 Martie un mic cadou de la aceasta zana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Buna fetelor,

Sint atit de pasionata de goblenuri incit am devenit posesoarea a citeva mii de paterne. Sa am 10 vieti si nu as putea sa cos atit. Dar continui sa le string poate intr-o zi am sa gasesc o solutie. La fel am strins retete culinare. Mi-am dorit intotdeauna sa am o colectie larga si cred ca de data asta am reusit. Ultimul goblen pe care l-am cusut se numeste "The masked lady" si e o tema de bal mascat. Sa fiu sincera e foarte frumos.

Bye
Karlla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialu spune:

Si pentru mine este o mare placere sa gos goblen, pictate sau dupa schita, nu conteaza. As sta ore intregi sa cos si nu m-as plictisi. Dar acum cu Patric nu stiu cat timp voi mai avea pentru hobby-ul meu. Cel putin de o luna de cand am nascut n-am reusit sa mai fac nici macar o impunsatura... asa ca... poate mai incolo. Dar poate mai schimbam impresii. Sau poate stiti cumva cum s-ar putea vinde un goblen? In final poate deveni o sursa de venit, desi dupa ce lucrezi cateva luni la un goblen si abia astepti sa-l vezi gata, pui in el mult suflet, te cam doare inima sa-l vinzi.
In rest toate cele bune!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu nu prea am rabdare sa cos goblenuri Imi plac f mult si imi place la fel de mult sa le primesc cadou . Deja am o mica colectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Buna "pasionatelor"!
Am o vecina la parter, Dna Medi,de o varsta respectabila, pasionata din tinerete de gobelinuri, nu puteti sa o ajutati cumva sa-si vanda colectia, pt. ca este la maaaare necaz!
Ma anuntati varog? In rest, numai bine va doresc si va doresc "multe puncte de fericire in viata!"
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

SI EU, SI EU....SUNT PASIONATA DE GOBLENURI.
NU AM MAI CUSUT CAM DEMULTICEL, DAR CAND VOI INTRA IN CONCEDIU PRENATAL AM SA COS DIN NOU.
AM LUCRAT FOARTE MULT SI LASETA IN TINERETE.
SPOR LA LUCRU FETELOR.
CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

si eu am cusut goblenuri cu pasiune. acum nu mai cos pentru ca nu mai am nici timp si nici chef si imi pare rau.

Mergi la inceput