Spuneti-mi si mie, va rog, unde gasesc (in Bucuresti)un colac medicinal de folosit dupa epiziotomie? Intelesesem ca undeva la tehnica medicala, dar toate aceste magazine pe care le stiam eu s-au desfiintat.
La primul copil am avut colac de umflat pt copii, dar s-a spart relativ repede si acum nu stiu daca am de unde cumpara asa ceva ca nu a inceput inca sezonul de strand/mare etc. Si cred ca cel medicinal e mai bun decat unul de umflat.
Multumesc,
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 9.05.05)
quote:
Initial creeata de carolinah
Spuneti-mi si mie, va rog, unde gasesc (in Bucuresti)un colac medicinal de folosit dupa epiziotomie? Intelesesem ca undeva la tehnica medicala, dar toate aceste magazine pe care le stiam eu s-au desfiintat.
La primul copil am avut colac de umflat pt copii, dar s-a spart relativ repede si acum nu stiu daca am de unde cumpara asa ceva ca nu a inceput inca sezonul de strand/mare etc. Si cred ca cel medicinal e mai bun decat unul de umflat.
Multumesc,
Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB(DPN 9.05.05)
24 de saptamani
Carolina, cred ca gasesti la orice farmacie.
Daca totusi nu gasesti, scrie-mi, si il intreb pe sotul meu de unde l-a luat pe al meu (eu am nascut sapt trecuta).
Succes!
Va multumesc din suflet. Voi mai cauta si daca nu gasesc, te voi mai contacta, Andira.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 9.05.05)