clubul celor fara trompa dreapta.. si numai
Raspunsuri - Pagina 2
dana p. spune:
Ardit n-arunc,mama, cu rosii dupa tine stai linistita.Te
. Si eu zic ca a fost o chestie buna ca am mai ramas insarcinata dupa SE, sa vedem daca mai raman inca odata cum rezolv problema cu opritul din evolutie al sarcinilor.
Mishulina eu inainte sa fac laparoscopia eram foarte stresat de operatie, de anestezie si de perioada de refacere dupa operatie.Am stresat pe toata lumea pe aici
.Vreau sa-ti zic ca in momentul in care am ajuns in spital luni dimineata si mi-a zis ca nu ma poate opera decat miercuri dimineata mi-a cam cazut cerul in cap, dar am avut noroc cu fetele de aici care au venit sa ma vada, si carora le multumesc inca odata, mi-a trecut timpul foarte, foarte usor si nu mai m-am gandit atat de mult la operatie.Marti seara si miercuri dimineata chiar inainte de operatie, m-am enervat cu asistentele de acolo si cu infirmierele
ca tot trageau ca trebuie sa fac clisma cu toate ca eu vorbisem cu 2 doctori si mi-au spus clar ca nu trebuie sa fac si m-am certat cu ele si cand am plecat spre sala de operatie eram asa de indignata de chestia asta ca nu mai mi-a fost frica absolut deloc.A, si mai aveam eu un stres cu doctorul ca ,avusese marti seara o nastere care se terminase tarziu si ma gandeam ca este obosit.Si cand eram eu intinsa pe masa de operatie vine anestezista si spune ca este foarte obosita ca se culcase pe la 1 si ceva ,cand am auzit-o am facut un aoleuuuuu si asistentele au inceput sa rada ca eu tocmai le spuneam de doctor si dupa asta nu mai stiu nimic ca am adormit.
Nu-ti fie frica ca este mult mai usor decat ce ai facut tu pana acum , crede-ma pe cuvant.
Mai fetelor eu tot stau si ma gandesc ca eu am facut o HSG in octombrie in care se vedea lichidul cum intra pe trompa si ca nu era problema cu el la intrare, problema era pe parcusul trompei ca era cam strangulata la un moment dat si de-asta spuneau doctori ca e cam riscant pentru mine ca pot sa fac o alta SE pe portiunea strangulata, dar acum daca mi-a curatat aderentele si totusi lichidul ala a intrat in uter dar nu a mai iesit, nu o fi pana la urma bine???Eu tot cred ca a fost un spasm. Nu stiu ce sa mai zic, pana o sa fac histeroscopia eu tot sper ca este bine si ca o sa raman repede ,repede insarcinata.
Poate ne aduce si noua
un 
Si chiar asa elfantici, adunarea!!!!!!!!!

pentru toate fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Relya spune:
Eu zic ca pana la urma e o chestie de noroc. Stiti de ce am facut eu extrauterina ? Nu pentru ca trompa ar fi avut probleme ci... din cauza ca la chiuretajul facut pt. eliminarea sarcinii oprite in evolutie am facut sinechie uterina... Si sarcina oprita in evolutie venise tot din dreapta si se fixase sus chiar aproape de "intrare" in trompa dreapta.
Dupa chiuretaj peretii uterului s-au lipit pana la intrarea in trompa...La un an dupa, gigeii au trecut...produsul de conceptie inapoi ba. S-a oprit chiar la intrarea in uter. Deci eu trompa dr. n-o mai am deloc ( deci n-am ce reconstrui ).
Si dupa sarcina oprita in evolutie dr. m-a poftit sa fac o histeroscopie sa vaza ce si cum e pe acolo ...da eu ?! Nu ! ( Am zis ca se uitase destul in ...mea ) Si uite asa ...pe pielea mea am tras-o rau de tot.
Am fost iar miercuri la dr. cu tona de analize , si chiar daca au iesit partial naspa , tot are incredere ca va fi bine pana la urma. In nici un caz nu mi-a recomandat FIV.
dulce !
Relya
andicu spune:
Ma-nscriu si eu in club! Chiar daca sunt intarziata...
La mine a fost la fel, cand in sfarsit m-am hotarat sa fac un bebe,m-am trezit cu SE in octombrie 2004, si cum doctori binevoitori nu au gasit problema la timp, am ramas fara trompa dreapta. Si inteleg ca degeaba mai am ovarul drept inca acolo, ca nu mai are cu ce sa ma ajute.
Solutii inca n-am primit; dupa ce am terminat tratamentele si am facut o parte din analize, adica mai putin cele hormonale, dr mi-a zis sa astept 6 luni, si daca , nimic...sa vin dupa 6 luni.
Asa ca nu mi-a sugerat nimeni inca nici-o FIV,mi s-a zis doar sa am incredere ca pot ramane destul de usor acum, ca e "terenul curat" ,cica .Ma tot gandesc ca eu nu prea mai vreau sa pierd timpul,si sper ca dupa Sarbatori sa fac si analizele hormonale si poate imi conving doctorita sa imi faca o monitorizare.
Nasa mea m-a linistit spunandu-mi ca ea a avut baiatul tot dupa ce ramasese fara o trompa de la o SE, si ca a ramas gravida dupa 6 luni.
Andreea