Ce ma calca pe nervi....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sint de acord ca mamele de baieti au o contributie importanta la educatia fiilor lor, insa mai cred cu tarie ca si sotiile acestora au o contributie cel putin egala.
cu exceptia cazurilor cind tinarul cuplu locuieste cu cei in virsta (si chiar si atunci este posibil cu diplomatie si tact)nu vad ce o poate impiedica pe tinara sotie sa ii spuna sotului ca doreste sa imparta frateste si placerile, dar si responsabilitatile vietii in doi.
asta in cazurile in care intr-adevar problema e serioasa.
daca e insa vorba doar de anumite obiceiuri mai bune sau mai proaste care ne enerveaza, cred ca ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca si noi le avem pe ale noastre, ca doar nimeni nu-i perfect, nu? si sa tratam situatia cu ceva umor. de multe ori ajuta mai mult decit 1000 de vorbe ascutite

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Nu este vina mamelor lor ca i-au cocolosit, este vina nevestelor care string dupa ei. Si daca chiar vreti sa luati firul de la inceput, e vina mamelor noastre care nu ne-au invatat ca noi nu sintem servitoare. Mama nu m-a pus la smotru, m-a cocoloshit insa m-a invatzat ca nu trebuie sa astept de la nimeni altcineva sa stringa dupa mine si nici eu sa string dupa altii, daca nu-s copiii mei, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Pai pe tine te-a invatat macar ca nu trebuie sa astepti sa stanga nimeni dupa tine...pe multi insa ii invata sa stea linistiti ca e obligatia nevestei sa stranga dupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by marcellinna

Caz real (din fericire nu in familia mea)

Pe peronul garii,lume pestrita...un tata impreuna cu copilasul lui de vreo 5 anisori asteapta sa vina trenul.

Copilul,unul din ala ce a invtat sa vorbeasca doar cu voce tare, se scobeste in nas si asa,incepe un dialog intre tata si fiu:

Tatal- De cate ori ti-am spus ca nu se face sa te scobesti in nas?Macar abtine-te cand este lume in jurul tau.De ce nu esti ascultator?

Fiul-Da' ce tu esti ascultator? Mami de cate ori ti-a spus sa nu mai faci pipi in chiuveta?!?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Daca tot se discuta despre soti,sa zic si eu de al meu sot.
-face baie si nu pune inapoi sampoanele in raft le lasa pe jos.
-imbracamintea la fel este in toata casa + ciorapi.
-ud nu apare si nici cu prosoape pe el ,apare direct imbracat.
-da si cu matura daca face el mizerie .
-nu ar fi astea asa o mare problema, pt ca mie imi place sa am ceva de facut ,problema mea cea mai mare este ((( ca face partttt))) asta ca sa nu zic direct ca se b...... si dupa ce tip eu la el mi-o baga paia te rog frumos sa ma ierti.
Intr-un timp se ducea la baie ,acum vad ca se mai scapa si in alte camere.

Voi aveti probleme cu asa ceva ? daca nu spuneti-mi si mie cum ati reusit sa faceti in asa fel sa nu il auziti macar.
Eu sant stresata rau de chestia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

danielaaaaaa ....

quote:
problema mea cea mai mare este ((( ca face partttt))) asta ca sa nu zic direct ca se b......

... si al meu la fel! da si eu cand halesc fasole sau alte interzise, direct de la sonda de gaze naturale venite la mine in stomac !!!
noi radem de asta, sotu' are o vorba: 'ptiu, iar am calcat pe-o broasca!'
in fine, serios acuma, in general amandoi incercam sa ne 'eliberam' in baie, da uneori te cam ia prin surprindere, nu???

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

ANAMARIA----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu am avut parte de un tata super-maniac atunci cind era vorba de curatenie. Nu putea sa sufere o scama pe covor, iesea cumereu. Sotul meu e exact pe dos: cind are chef sa faca ordine face, in general e ordonat, iar daca nici eu n-am chef sa fac, nu-i nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Al meu sot e ca al vostru si in acelasi timp ca al nimanui. E tare dragalas de cele mai multe ori si uite de aia il mai iert eu....dar asta nu ar fii tot. Crescand intr-o casa unde tata era maniac cu curatenia incetul cu incetul se pare ca devenit si eu la fel. Nu chiar maniaca dar nici nu imi era rusine cu casa mea. De cand sunt insarcinata s-a schimbat foaia, nu am chef de nimic , imi e rau cam toot timpul si uite asa nu mai fac nik pe aici. Acum e randul sotului, care la un momentdat i-a sarit mustarul de Dijon si a inceput sa urle..ca una ca alta... l-am calmat repede. I-am explicat ca prin ce trece el acuma am fost si eu cam 9 luni de zile si nu am murit. A lasat capul in jos, i-a revenit memoria si de atunici nu mai urla., tace si face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Soacra-mea nu a gatit, nu a facut curat, a stat ca o...placinta pe canapea toata viata. acum, cind se apropie de 60 de ani, isi trezeste sotul dimineata daca se nimereste sa se trezeasca ea prima, ca sa ii faca el cafeaua si micul dejun. tatal meu nu a facut nimic, mama face totul pt el, asa ca la noi am ales o cale de mijloc:
sotul meu face curatenie: aspirator, spalat pe jos, wc, chiuveta, tot; rufe spalam si stringem amindoi, cum se nimereste; mincare fac eu, el ma mai ajuta; cumparaturi mari impreuna, mici eu singura; el munceste mai mult decit mine, cistiga mai mult, dar banii sunt pe mina mea, asa ca eu ma ocup de treburi administrative, plati, telefoane,protocol etc. impartim si bune si rele si ne intelegem foarte bine, ne-am divizat incetul cu incetul responsabilitatile- suntem de 13 ani impreuna si nu ne certam niciodata din cauza asta. are mult bun simt si ma consider o norocoasa.
M

Mergi la inceput