imi cer scuze de la inceput ca nu am informatii precise, asta pentru ca buletinul de analize nu mai e la mine. stiu doar ca valoarea hdl colesterolului era sub valorile normale. doctorita de familie a bunicii mele (ca ale ei sunt rezultatele) a evitat sa spuna ce inseamna si asta m-a cam speriat.
mai mentionez ca celelalte analize au fost bune, doar tensiunea foarte mare 180/100.
multumesc si
!
Andreea & Tudor (9 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
quote:
Initial creeata de mara03
imi cer scuze de la inceput ca nu am informatii precise, asta pentru ca buletinul de analize nu mai e la mine. stiu doar ca valoarea hdl colesterolului era sub valorile normale. doctorita de familie a bunicii mele (ca ale ei sunt rezultatele) a evitat sa spuna ce inseamna si asta m-a cam speriat.
mai mentionez ca celelalte analize au fost bune, doar tensiunea foarte mare 180/100.
multumesc si!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
Eu am gasit articolul acesta sper sa te ajute pag 27
http://bb.uvvg.ro/uvvg/fac/med/medicinafam/47/47.pdf
Laureta si
Inisa mica (10 iunie 2004)
HDL colesterolul este cel bun, cu efect protector. El trebuie sa fie cat mai mare, in timp ce LDL-ul cat mai mic si impreuna sa dea valoarea colesterolului total sub 180-200 mg/dl.
Vedeti cu tensiunea aia, e mare si trebuie controlata.
fetele, multam de raspunsuri. acum am inteles si eu ce e cu hdl colesterolul. cat despre bunica, o sa merg cu ea la un cardiolog, ca e cel mai bine.