Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Nu-mi plac oamenii falsi, ipocriti, fara coloana vertebrala...cei care ma acuza pe nedrept...nu suport minciuna si nici meciurile de fotbal...Asta e...
Multumim pentru posibilitatea oferita de a ne spune "oful"...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eu sunt de obicei o fire f. calma... dar de cand am nascut si chiar si inainte ma enervau persoanele care uita sa mai plece, vin in vizita, si nu mai potzi face nimic pana la- cand pleaca, aveam o prietena care statea la mine tot weekendul, pritena buna, cu care ma inteleg super, da ce-i prea mult strica, sau de curand era o tanti la noi si explicam ca vreau sa-i fac baie biancai, a venit dupa mine-n baie, si a stat pana am bagat copila in apa calaie ca statea pe capul meu ,atunci m-am enervat si-am inceput sa tip, si-a plecat
of...

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am io o colega care le stie ea pe toate. daca ii zici ceva zice "da, stiam..m-am gandit eu" sau daca altcineva intreaba de ex "ce culoare are nush ce?" ea zice "roz" (incorect) si tu zici "mov" la care ea "aa..mov..am gresit..stiam eu"
mai urasc persoanele care "stiu tot"

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Persoane care dupa ce mananca ceva i-au o gura de apa sau suc si se clatesc dupa care inghit!!!! Mi se face o scarbaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahdi spune:

Ma enerveaza oamenii care put,iar cum aici e cald si foarte cald vreo 7 luni pe an,simt ca vara e interminabila.Nu-mi tihneste de plimbare pe strada din cauza putoriilor.......ok..Ma enerveaza femeile care tin neaparat sa-ti spuna pretul hainelor lor desi nu esti interesat deloc,care iti povestesc cu lux de amanunte cum au gatit ceva...si nu mai termina cu povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

ma enerveaza vecinii care pun manele la volum mare, tocmai cand e timpul de somn al copilului.

------------------------
Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata. Henry Miller
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

- mie nu-mi place sa urc cu cineva intr-un lift de 1/1 m (evit, mai bine urc pe scari sau astept un alt lift)

si, in general, intimitatea fizica "fortata":
- in mijloacele de transport in comun
- la banca, alte institutii unde unii nu respecta distanta si se baga, efectiv, in sufletu' tau in timp ce tu-ti rezolvi probleme presupus confidentiale
- la cozi, unde diverse personaje iti baga-n coaste burti, sacose, genti etc.

cam asta deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Eu nu-i suport pe cei care isi indoapa copiii in parc, in mijlocul celorlalti copii, fara sa le pese de privirile micilor pofticiosi.Nu le suport pe vecinele mele care fac acelasi lucru cu copiii lor dar in fatza blocului si eu poate nu am chef sa dau copilului aberatiile de chipsuri sau coca cola pe care le vede cand iese din bloc si evident cere si el ce papa copiii.Nu suport sa faca cineva zgomote multe si puternice cand doarme copilul meu.Nu-mi plac ipocritii, betivii, manelele, aglomeratia, persoanele nervose care se manifesta zgomotos, violenta, rautatea gratuita, nesimtirea si altele de acest genmama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

In general sunt o persoana destul de echilibrata, cel putin incerc Sa vedem ce ma deranjeaza....
- persoanele care incearca sa isi impuna punctul de vedere;
- persoanele care emit judecati fara drept de replica;
- persoanele care nu se sinchisesc de adevar sau de logica si jignesc intr-un mod brutal;
- persoanele care nu au copii si imi dau mie sfaturi despre cum sa imi cresc si educ copilul.

"Experienta este cel mai dur profesor: intai iti da testul si abia apoi iti preda lectia"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Pe mine ma enerveaza:
- soneria de la interfon, ca suna prea tare si mai mereu ma sperie
- reclama aia cu italienii si bijuteriile lor super frumoase si super ieftine si modul cum traduce tipa
-zgomotul pe care-l fac masinile de la raiuri, ca sotul e un fan al masinilor de curse si la fiecare 2 sapt sunt curse si se mai uita si la reluari.... si pe mine ma dispera
-fiica-mea cand spune ALA, ALA, adica nu vrea niciodata ce ii dau eu, vrea ala, adica alt lucru, alta mancare, etc
-ma enerveaza la culme cand ma enervez eu si mi se intampla destul de des in ultima vreme

Mergi la inceput