Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

Pe mine nu ma enerveaza in general mai nimic.se intampla foarte rar sa ma enerveze ceva,sau cineva.de obicei nu prea iau in seama ce e in jurul meu!
zumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ce ma enerveaza cand ma bucataresc si ma intrec pe mine insami sa iasa ceva delicios si al meu barbat vine acasa si zice :"pai nu mi-e foame,mananc mai tarziu"...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

sunteti super simpatice... am ras cu lacrimi

pe mine momentan ma enerveaza Bandit ca isi da atata importanta si se miauna pana ma scoate din minti ca sa-i dau ce vrea sau sa-l las afara asta la nici 2 minute dupa ce a intrat in casa oare cine l-o fi educat asa??

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manda spune:

ma enerveaza soacra-mea (vesnic se plinge de bani, ca e bolnava ,ca nu are aia sau ailalta,pensie mica bla bla...) ma enerveaza foarte tare sefa mea si prietena ei(e colega mea de birou),ma enerveaza cand stau degeaba la serviciu(se intimpla f.rar,dar nu imi place deloc) sau cand stau peste program,musafirii nepoftiti/neanuntati,cand mesteca cineva mar sau sparge seminte
langa mine,copii fffff alintati (care se dau cu fundul de pamant sau pling fara motiv).Ma enerveaza mizeria din casa ,sa fac curatenie dupa musafiri cu copii multi si obraznici care strica jucarii(cumnata-mea& gemenii ei) Ma enerveaza sa-mi fie rau sau sa ma doara ceva,sa ma trezesc dimineata brusc sau in miros de tigara sau de parfum
Nu imi plac oamenii ipocriti,mincinosi,fatarnici,betivii(mai ales femei) manelele ,parvenitii,tiganii,cainii vagabonzi si cu toate astea ma consider o persoana echilibrata putin pretentioasa si perfect normala
cred ca am lungit-o cam mult

paaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Nu ma mai enerveaza nimic....ignorance is bliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by dienutagraviduta

- ma enerveaza sotul cand face dus, ca zici ca a facut jos, nu in cada, iese ud pe hol si isi ia mereu prosop curat, dupa care schimba chilotii si maieul, iar vara face chestia de 2-3 ori pe zi, de a ajuns sa aibe vreo 30 de chiloti, ca sa pot spala si eu o data pe saptamana, si nu la 2 zile;

dienuta graviduta si bebelushul luca

draga dienutagraviduta, suntem un grup de femei care isi doresc tare mult pe cineva ca barbatul tau....ce vrei la schimb pe el sau macar cu ce il putem convinge sa ne vanda si noo pontul cu spalatul des, folosirea prosoapelor curate si schimbatul lenjeriei de corp?

ce-ti pot dori eu? sa ai parte de-un barbat care sa se spele doar cand ploo si sa se schimbe cu lenjeria de corp folosita pe o parte

Fetele de pe DC
Sabina are nevoie de noi

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

SLAKJE,am o intrebare.Cam cat te mai plimbi in Bucuresti cu transportul in comun? Nu aveam nimic cu pensionarii,dar am o problema de cand a sarit unul cu un cutit la mine in troleu ca am indraznit sa stau pe locul rezervat cu toate ca mai erau si alte locuri libere,iar asta e numai un caz.M-am saturat sa aud in fiecare masina "nenorocitii astia de tineri" Oare numai eu ii aud?Poate nu stii ca aici s-a ajuns sa-ti fie frica sa mai spui ceva.
E adevarat ca eu merg aproape toata ziua cu transportul in comun ca am munca de teren.Da cu ce sint vinovata?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Wooooooow!
Ce tirziu descopar subiectul asta! Puteam si eu sa ma racoresc pina acum!Si nici nu am avut rabdare sa citesc decit prima pagina,ca trebuie sa-mi insir si eu "iritatiile",musai!Hai sa vi le zic!
-Ma enerveaza cind vreau sa dorm si se gaseste cineva sa vina in vizita sau sa dea telefon tocmai atunci
-Ma enerveaza Andreea Esca,pt.ca clipeste cu un ochi mai tirziu decit cu celalat,atunci cind spune la revedere(ce diabolica sint)
-Ma enerveaza barbatii care-si lasa unghii lungi la unele degete(yeachhh)
-Ma enerveaza PROSTIA SI MINCIUNA la culme
-Ma enerveaza incapatinarea prostilor si obiceiul de a se contrazice
-Ma enerveaza sa astept,nu suport asta de cind ma stiu,cred ca in cazurile astea ma enervez cel mai repede
Ma enerveaza cind cineva nu se tine de cuvint sau e nehotarit
-Ma enerveaza unele preturi de-a dreptul nejustificate si snobii care le accepta,doar pt ca.....e la moda
-Ma enerveaza ingimfarea,mindria prost plasata si nesimtirea
-Ma enerveaza gindacii de orice fel,care-mi pot strica buna dispozitie cind mi-e lumea mai draga
-Ma enerveaza cind mi se impune sa fac ceva
-Ma enerveazacind uit sa cumpar cite ceva si-mi aduc aminte acasa
-Ma enerveaza multe,fetelor,dar mai bine sa nu va enervez cu lista mea,nu?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

A.....si ma enerveaza comentariile inutile!

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

flacoanele sau tuburile de shampon si gel de dush
lasate "storcite" dupa folosire
adica fara aer in ele si cu capacul pus.
sau mai rau, shamponul lasat cu capacelul deschis.

Mergi la inceput