Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.

Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti. | Autor: ANDREEABANICA

Link direct la acest mesaj

Exista in viata voastra anumite persoane,lucruri sau gesturi,care va scot din minti si pur si simplu va vine sacand ii/il/o vedeti sau vi se intampla?
Daca da va invit sa le enumerati aici.
Daca nu eu va felicit,pt ca sunteti o persoana foarte,foarte echilibrata.

Pe mine de exemplu ma innebunesc oamenii care se contrazic fara sa stie despre ce vorbesc.
Ex.:femeie care vorbeste despre nastere cu toate ca nu a nascut niciodata si lista ar putea continua.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

pe mine ma deranjeaza foarte tare persoanele care imi dau sfaturi, atunci cand nici macar un singur semn ca as avea nevoie ...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Si presupunand ca ai avea, trebuie sa le urmezi sfatul cu sfintenie, altfel se supara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Pe mine ma scoate din minti Dan Negru...dom'le cand butonez telecomanda si il aud cum urla, mi se ridica parul in cap de nervi Zau daca pricep de ce urla asa...creste rata de audienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pe mine ma enerveaza soacra lui sormea are intotdeauna vine cu 'sfaturi'.Ma enerveaza cand cineva greseste si nu isi recunoaste vina.

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mi-ar placea sa fiu si eu echilibrata, dar...asta este alta problema, daca am avut o copilarie cum am avut-o, io zic ca puteam ajunge si mai rau

Dar, ma deranjeaza la culme urmatoarele, in aceasta ordine, neaparat:

- cand cineva vorbeste numai de dragul de a se auzi vorbind, adica n-are nimic nou sau interesant sau important de spus dar trancane redundant asa ca un radio defect si cu niste decibeli deranjanti

- cand cineva pleoscaie cand mananca, roade alune desi poarta proteza si clantane de mama focului in timp ce incerci sa urmaresti ceva la TV sau sa citesti

- cand cineva ma contrazice fara argumente, ma acuza fara dovezi, face presupuneri eronate la adresa mea, ma critica in loc sa vada daca e de ajutor aceasta, ma vorbeste pe la spate si in fata imi zambeste dulce, n-are tupeu sa poarte o discutie "face to face" in care sa se niveleze diferentele

- cand vad persoane varstnice imbracate si machiate de parca ar avea 16 ani si nu 60, adica nu intelegeti gresit, a se ingriji si a fi cochete e una insa a fi ridicole e altceva, caci m refer aici la femei in varsta care se rujeaza pana pe sub nas si pe dinti (proteza) sau isi fac sprancenele cu creionul mai mult pe langa, poarta bluzite transparente si iegari mulati in culori fosforescente s.a.m.d

- ma enerveaza persoanele care barfesc insa cand sunt de fata cei pe care i-au barfit de zor se poarta de parca i-ar respecta la culme, mai ca nu le pupa talpile si fac reverente adanci (si nu ma refer aici la relatia sef-subaltern cand io zic ca si daca ai motive, e mai bine sa nu barfesti ca oricum nu castigi nimic decat iti bati singur cuie in pantofi)

ar mai fi da acu iau o pauza, sa cititi pe indelete ce am scris :-)

lia

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

DAR, sa nu omit ceva esential domle:

- persoane care in ruptul capului nu considera ca pot gresi, ca au gresit si in consecinta care nu pronunta "iarta-ma", sau "imi pare rau" ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ma scoate din sarite cand cineva isi trosneste oasele in prezenta mea!!! Mai, mi se face pielea de gaina...
Iar alta chestie pe care eu n-o inteleg este rosul unghiilor de catre alta persoana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Persoanele care ma ajuta cind n-am nevoie...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ipocritii si madaritii

tuturor
Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angyju spune:

eu nu pot sa suport persoanele care se cred BURICUL PAMINTULUI si mai ales pe cei care mereu mereu critica, orice si pe oricine.
Asta nu pot deloc suporta.

Mergi la inceput