Copilasi martie aprilie 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Simo, tu ai voie sa te plangi ori de cate ori simti nevoia...tu biata de tine n-ai loc de noi, clostele satului
Kulta, am vazut pozele, frumoase foc! si burtica ta e dulce rau, sa o porti sanatoasa
Mai m-am uitat acum pe toate pozele lu Miri...mama ce super sunt! Dar Mickyyy tu pe unde te-ai ascuns cand s-au facu pozlee alea cu grupu?? ca nu esti in nici una
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Daniela, pai Lara e frumoasa oricum...si imbracata in fetiza si in baietel
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Eu o declar disparuta pe mamica noastra cea frumoasa, ELAAAAAA!!!!
ELOOOO, sper din suflet ca sunteti bine cu toti, ca ai disparut doar pe motiv ca ati plecat la Odobesti! multi multi de tot!!!
Martie Aprilie 2004
LaviB spune:
Seara buna ! (tot asa reusesc sa intru, dupa ce-i cocolina in pat)
Fetele multumim mult pt aprecieri atat la adresa Hannei cat si a casutzei noastre. (avem copii tot unul si unul aici in grupa)
Cata multumim pt frumoasele vorbe si interpretare
M-ai linistit cu privire la Roby, nu de alta dar....mi-ar fi parut rau sa pierd un astfel de ginerica
pupicei dulci de la noi si mai ales de la Hanna pt Roby.
Laura nu putem decat sa-ti recomandam tortul.Vorbesc la plural pt ca asa cum ai spus, l-am facut cu tati.(el l-a "manjit" cu frisca, eu una nu am rabdare la migaleli)
Ce-mi place pe ce ti-ai cheltuit prima de pasti.
Simo se pare ca azi o sa ai o zi norocoasa.
Heiiii Clau o dati de intalnire intre cuscrii??? fain de tot.
M-ai intrebat de ce e pe perete la mine in sufra. Este zugravit. Merge fff usor si repede.Si eu am vazut asta tot intr-un bar , insa vezi ca daca te apuci iti trebuie o manuse si o vopsea speciala . (gasesti in Praktiker,daca aveti;stiu ca la Bv este, nu stiu si la Arad)
Nedda or fi stiut ele fetele de ce pazesc tortul (munca lu`mami stiu sa o aprecieze)
Bafta sa gasesti o casa pe masura viselor tale si in cazul in care pleci in ro si faci escala la München da de veste, poate ne vedem
Kulta ce gravidutza frumoasa esti si....deci o sa fie baietzel???
Tu fetele ce tot vroiam sa va mai intreb: ce tot gatiti voi, ca eu una nu mai am nici o idee.
Am tot incercat sa diversific mancarea insa in asa fel sa-i pot da si Hannei (de ceva vreme mananca ce mancam si noi).Cand fac experiente cu mancaruri asiatice (ne place la nebunie) ma feresc sa-i dau, desi acum intr-o zi a bagat in ea la fructe de mare picante de ne-am speriat noi.
Mai dati si voi idei aici ca eu una.....imi bat capul aproape zilnic ce sa mai gatesc.
no acu plec, ma duc sa mai pun niste poze si...la somn ca e "taliu"
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
Claudelu spune:
Lavi, hai ca mi-ai trezit interesu cu peretele tau...noi peste 2-3 saptamani ne apucam de renovari si vreau ceva fain si peretele tau imi place la nebunie...Praktiker nu avem in Arad decat in Timisaora, dar noi oricum de acolo vom lua toata marfa...asa ca te rog spune-mi ce si cum
Si da, noi ne intalnim tot des cu cuscri pe Ym si suntem innebuniti pana la ziua cu pricina...in noaptea aia sigur nu am sa dorm de emotie...abia astept!!! Vom merge chiar si in concediu impreuna la Brasov
Martie Aprilie 2004
LaviB spune:
tu clau draga ce sa-ti spun iti trebuie o manusa speciala asa cum ti-am mai scris e una fara degete si ca o blanita artificiala (cum erau mesadele la noi) si apoi o vopsea mai speciala (Lasur), adica mai fluida si care sa se usuce repede.
Vezi ca daca nu iei vopseaua speciala nu iese nimic. Vb din proprie experienta pt ca am incercat cu vps normala in dormitorul nostru cu aceasi tehnica (a manusii) si....n-a iesit nimik
Dupa ce ai asta nu mai ai nevoie decat de un brat bun si imadinatie de cum vrei sa intinzi vopseaua . Dupa ce ai dat pe perete tre sa te misti repede ca altfel ramane grosul pe perete.
La inceput iti trebe o ustensila din aia cum sunt acu (ca chestia aia rotunda de intins aluatul la prafi da`mai mica;nu stiu cum se numeste) si inmoi aia in galeata o dai pe sita sa se imbibe uniform "scula", dai pe perette o poriune mica si repede cu manusa intinzi(mazgalesti) in stanga - dreapta cum vrei tu.
Acum cum crezi insa noi am zugravit asa acu doi ani cand ne-am mutat in locuinta asta si atunci era super in voga, dar acu se poarta alte mazgaleli.De ex se poarta dungile cum ai vazut ca am facut la Hanna in camera sau borduriel fff late.
Culorile sa fie vii si calde in acelasi timp.
POti sa faci intercalat pe un perete doua trei nuante (de ex o bordura lata pe mijloc in culoare vaniliei si pe o parte si alta ce a mai ramas din perete un verde crud)
sau faci un rosu-bordo toata camera insa doar pe jumatatea de jos a camerei.
sau doi pereti colorati si restul alb.
sau zugravesti toti peretii cu o culoare pala si pe diagonala, verticala (cum ai tu imaginatie) trasezi cate o bordura lata de 15-20 cm intr-o alta culoare
etc
sunt idei super multe, doar timp si imaginatie sa ai
pusi si spor la idei (la traba iti urez cand te apuci)
cand va intalniti la BV dragilor?! Poate ne vedem cu totii
LaviB spune:
scuze de greseli. Se pare ca oboseala sau paharelul de vin pe care-l decust acu, si-au facut efectul
mai stiu putin si o intind la somn ca se pare ca am ramas singura pe aici
paaaaaaaaaaa
LaviB spune:
mamaaaaaaaaaa auzi la ea"decust"
gata plec pana sa mai fac vreo gafa
LauraFlo spune:
Neata, la mine n-a mers site-ul asa ca de aceea am intarziat la apel !
Lavi sa stii ca la noi de-abia de acum se poarta tipul acela de varuiala. Clau am vazut ( la Antena ) la emisiunea Casa de piatra ( parca asa se numeste ) tehnica de varuit in stilul acela. Vezi poate au pe site emisiunea respectiva. Mi s-a parut usor. Nedda, chiar m-am speriat cand am vazut-o pe Lara imbracata in baietel ? Soryy, n-am vrut.
M-am suparat ca si-a vandut colegul apartamentul ( si nu mie evident ) si am dat telefoane la agentii imobiliare. De acum incep vizionarile de apartamente. A, sa stiti ca nu am dormit pe pres aseara, i-au placut si lui Marius pantofiorii. In weekend promit sa fac poze.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
georgescu oana spune:
Buna Laura si eu la apel am stat de la 8 .30 sa pazesc DC -ul .Hai la o cafeluta ca nu stiam de ce mi-e somn asa.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie