Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
ciuf spune:
Elena, la multi ani si iti doresc tot binele din lume!
Dragele, am pus poze noi in ultimul album "casuta in zapada". Aveti idee cum as putea schimba numele la album? Nu de alta dar sunt mai mult poze de vara in el.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Ana68 spune:
Salutare,
Am o mare rugaminte la voi:ajutati-ma si pe mine sa aflu cum faceti ca sa va puneti pozele in "raspunde la subiect" cu nume scurte si daca dai click sa se deschida pagina voastra de pe webshots?Am incercat si tot incercat,dar nu reusesc deloc si sotul meu zice ca ar trebui sa fie "HTML is ON" ca sa pot face asta.Cum se procedeaza?Care e smecheria?
Am pus poze noi cu Luana,pentru subiectul"Tricotaje",facute in seara asta.
http://community.webshots.com/user/petenchea
Ana-Maria
adameasca spune:
'neatza dragelor!
Elena, sper ca ai avut o zi minunata de ziua ta!
Fi-miu pare ca a facut o entero-viroza sau ceva in genul asta, ca a facut kk apos, dar destul de rar in comparatie cu alte dati, si putina febra si putin roshu in gat. L-am tratat eu cum am crezut de cuviinta cu smecta, un semi-regim, ceva de la boiron si antitermice, dar azi dupa amiaza mergem la dr sa vedem ce zice... mama, care e panicoasa e foarte suparata ca s-a imbolnavit copilul, in grija ei si a bonei fiind. Am incercat eu sa-i explic ca se putea intampla oricui... Aveti sfaturi de linistit bunici panicoase?
Va pup si va doresc o zi buna!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Mandrelor, pe unde umblati? Vreme buna, vreme buna, da' chiar asa mult stati pe afara?
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
carmen77 spune:
Elena, cu intarziere. Eu de la servici nu prea pot sa mai intru, ca am mult de lucru, iar aseara acasa Matei a fost numai calare pe mine .
Ana, mai, dar esti priceputa rau la tricotat si cusut. Pai te-ai scos daca poti sa ii cosi si rochite. Mi-a placut mult rochita si materialul. Si puloverul ala cu galben si rosu e mortal.
Ileana, sanatate lui Luca, sa nu fie nimic serios, sa treaca repede.
Ciuf, am vazut pozele, super faine. Si aici a fost caldura mare acu cateva zile, acu iar ploua .
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
uki spune:
Buna!
Ileana, ma bag putin in vorba... stii ca mariuca a avut sapt trecuta un gatlej...si tusea rau, noua dr ne-a dat atunci sirop Rhinathiol, natural, daca erai in Buc ti-as fi dat cu placere, la Maria chiar i-a trecut repede,
Si cu toate ca i-am spus ca are si febra, a zis sa nu-i dau decat asta, fara Nurofen sau altceva...
Si a doua zi a trecut!!! Parerea mea!
Va pup si asteptam povesti din vacanta...
Ca noi de aici ce sa mai zicem? ca am fost in parc? nu mai e o noutate... ca am mancat pietricele? asta daplace la Mariuca
Gabriela si Mariuca
POZE CU MARIUCA
Ven spune:
Mai, uki, nici noi nu prea avem ce sa zicem...
Doar ca la Bistrita tocmai s-a terminat o ploaie cu grindina de mama-mama, cum n-am mai vazut de mult!
Pun niste poze cu floricelele mele din curte, si cu aspectul curtii pline cu grindina (adica viitorul gazon ).
Ah, si inca niste poze cu Markus-porcusor, insotit de partenerul de joaca Big, cu care se tavaleste elegant prin noroi
Enjoy!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
ciuf spune:
Salutare,
Venera, dar cand mai ai timp sa ai grija de gradinuta? Ca Markus iti cam mananca tot timpul.
Am toata admiratia pentru tine.
Dar poza cu Markus si Big nu am vazut-o. Ce s-a intamplat?
Naspa vreme pe la voi.
Pupicei grasunei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Ven spune:
Valeria, pai pana lucrez eu ceva pe afara, Markus se face cum veti vedea in poze (nu s-au incarcat inca) Cam asa fac. Azi - un pic, maine - un pic, tot asa.......
Ca si la Adriana, si la noi, pana acum de gradina se ocupa unchiul lui Cristi, mare pasionat de flori si plante. Dar a murit, D-zeu sa-l odihneasca, in ianuarie, si ne-a ramas noua sarcina asta. Am descoperit ca imi face placere, si mi-e ciuda ca nu pot sa petrec mai mult timp, din cauza lui Markus.....dar creste el, si cine va mai avea gradina ca a mea ?
Copilul asta iar imi face in ciuda, doarme de la ora 17. Si ieri a dormit 3 ture (2 h jumate, 1h si 1 h), iar noaptea s-a culcat la 1!!! Credam ca bolunzesc, si el nu mai adormea.......
Ma duc sa-l scol!
Poze - si
Ven spune:
Valeria, mai dar la voi e vara-vara! Ce fain! Si ce matur pare acum Luku! S-a schimbat tare, e un blondin scump!
Ana, esti o mare maestra la tricotat! dar cand mai ai timp de asa ceva? Te invidiez! (era o metoda tare buna de relaxare tricotatul pt. mine)
Sondaj :
Ce numar la incaltaminte cumparati pentru copiii vostri ? Soacra-mea vine peste 1 luna si vrea sa-mi aduca ceva sandale, pantofi pt. Markus (de vara si de toamna). Acum poarta marimea 23. Oare ce marime sa-i spun sa cumpere? Mersi!
Poze - si