in caz de lesin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

vitamine multe..si cele efervescente cred ca-s bune...bunica-mea spunea de otet sau spirt pe la nas si frunte

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Anka-maria, poate capsule nu gasiti, dar sigur gasiti tablete. Cred ca le puteti cauta si in supermarket la sectiunea cu suplimente nutritive. La noi acolo se gasesc. Sigur le gasesti la standul cu vitamine si alte asemenea. Nu asteptati pana veniti in tara... In 2 luni se poate rezolva problema.

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpe daniela nicoleta spune:

Sint de acord cu ce a zis megbeng(hipoglicemie,TA,cauze neurologic)insa aceste stari de lesin mai pot aparea si din cauza hipoxiei(lipsa de oxigen)datorate oboselii,anemie, etc.Primul lucru pe care-l faci cind cineva lesina:ii ridici picioarele cit mai sus pt ca singele sa ajunga la creier, oxigenindu-l(le pui pe un scaun sau ce ai la indemina:pat,fotoliu, in cazul in care esti singura sau le sustine o alta persoana daca e posibil),te asiguri ca nu si-a inghitit limba,deschizi geamul pt mai mult aer, ii umezesti fata cu apa si-i masezi frunte,mainile.Sper sa-ti fie de folos micile mele indicatii si...in primul rind, nu panica!!!!

Mergi la inceput