contractzii la 8 saptamani
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
Ioana, mi-ai luat vorba din gura, ca intrasem sa vad ce mai face Xandra ![]()
Xandra, ce ti-a mai spus medicul? ai sunat sa spui ca tot asa te simti? ti-a prescris niste antispastice? (no-spa, papaverina, scobutil?). tine-ne la curent si sanatate!
Roxana
PS: la ce medic mergi?
xandra28 spune:
salutare, fetelor, shi multzam de raspunsuri shi de sfaturi!
roxanaz, eu merg la dna dr lutzescu, shi imi place de ea, e o finutza...
de dureri i-am spus, shi nu s-a panicat, mi-a recomandat no-spa shi sa nu fac efort...
eu imi faceam probleme ca dureaza deja de 10 zile jena, dar am observat ca daca nu urc scari shi nu merg pe jos, ma lasa, asha ca de 3-4 zile sunt foarte cumintzica...
roxanaz, tu la ce dr mergi?
va pup,
xandra
marchplayer spune:
recomandati-mi si mie un medic bun in constanta? Am sunat si eu la dc Lutescu dar ma chema abia prin iulie iar eu am nevoie sa merg chiar acum!!! Va multumesc!
Anca75 spune:
marchplayer
dupa parerea medicului meu de familie (in care am capatat incredere) de se pot impartii si in urmatoarele doua categorii, din pct ei de vedere
-cei care dau multe medicamente in timpul sarcinii desi nu este necesar
-cei care dau medicamente numai cind este nevoie si cu justificari clare
mergand pe principiul asta si altele cu siguranta, ea pare sa fie multumita de dr Rusa si am inteles ca multe din pacientele ei merg acolo (din proprie initiativa pt ca ea nu impune )
eu personal nu stiu pe cineva care sa ii fie pacienta
eu am 25 sapt si merg la dr Dobre (spitalul militar) pt ca am 3 exemple inaintea mea care au fost ff multumite
motivele mele sunt mai multe, eventual vorbim pe email anca975@gmail.ro
mamini spune:
uterul creste repede, ca sa aiba bebe loc, uneori mai doare...aproape toata lumea are mai mult sau mai putin, unii iau pastile pt asta( prescrise sau nu de medic) altii lasa natura sa isi urmeze cursul. aici nu se recomanda nimic pt durerile astea,decit odihna si rabdare.
M30+