Pauza pastile anticonceptionale

Pauza pastile anticonceptionale | Autor: cognos

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Va rog daca se poate sa-mi dati si mie un sfat .Ce protectie ar trebui sa folosesc in perioada de 6 luni necesara pentru eliminarea efectului pastilelor anticonceptionale din corp ? Prezervativul iese din discutie, nu suport. Vreau sa am un insa trebuie neaparat sa fac aceasta pauza .Dupa mine vroiam chiar acum dar nu se poate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Metoda calendarului,temperaturii,spermicide parca ,poate iti raspund fete care stiu mai bine eu pe astea le am in minte acum.Succes

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Quote:

"perioada de 6 luni necesara pentru eliminarea efectului pastilelor anticonceptionale din corp ?"

Nu inteleg ce-ai vrut sa spui exact. Vrei sa intrerupi o perioada anticonceptionalele? Daca da, poti sa folosesti orice metoda de protectie vrei tu( diafragma, spermicide, calendar, observarea mucusului, coitus interruptus, sterilet) cu mentiunea ca nici una nu te va proteja la fel se bine cum o fac prezervativul sau anticonceptionalele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cognos spune:

Nu este bine pentru copil sa raman insarcinata imediat dupa ce am incetat sa iau pastile .Perioada recomandata de pauza este de 4-6 luni .Am luat atatia ani pastile incat nu cunosc alte metode de protectie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ok. am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eu am luat timp de 7 ani pilule, marvelon, cu o singura pauza de o luna. In luna martie le-am intrerupt si din iulie ne-am pus "pe treaba". Am ramas insarcinata in august, a doua luna fara protectie. Pana atunci, ptr ca aveam ciclu regulat, am folosit metoda calendarului si coitus interruptus....si cateva prezervative. Trebuie sa recunosc, in aceasta perioada am avut o activitatemai slaba, tocmai din cauza tensiunii de a nu ramane insarcinata. Dar a meritat asteptarea, din iulie ne-am intensificat si acum asteptam rezultatul...mai avem cateva saptamani.
Mai sunt foitele si ovulele contraceptive care se gasesc in farmacii si am auzit ca sunt destul de bunicele. Mai ales niste ovule frantuzesti, dar nu stiu exact numele lor - totusi, sunt destul de scumpe (cam 30 mii/buc erau anul trecut pe vremea asta).

Mult succes!

Mygirl si Alexandra (36 sapt)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cognos spune:

Felicitari !!!!!!!!!Sper sa raman si eu la fel de repede insarcinata (dupa pauza).Mai vedem
Multa sanatate si nastere super usoara.

Mergi la inceput