Gelozia - sarea si pierul unei casnicii?(2)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
Yo! Baby, cool! Ma bucur ca te-ai vindecat, ashea te vreau, mai draga. A propos, cu jobul cum "sta" muschii tai?
Nannnnneeeee
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
de ex,nane,in seara asta are cheful de sf de curs.nu l-am intepat deloc,chiar am glumit pe faza asta.bine,incerc sa nu ma gandesc ca se distreaza fara mine,caci altfel...cel putin am invatat sa nu mai fac rau celor din jur cu nebuniile mele.cat despre job,acum vand masini.e f fain,elegant,laptop,in putin timp si net,numai ca azi m-am enervat ,caci dir de vanzari mi-a furat primul meu client si a incheiat contr in numele lui(dar e fiul sefului mare).maine,sunt chemata la interviu la o banca.tocmai intrebam fetele dc e fain consilier client sau operator ghiseu.nu vreau sa dau din lac in put.te pup,nu te-am mai citit de ceva vreme.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
Nane spune:
mda, pai o perioada nu prea am mai intrat pe site ca am tot avut diverse chestii de mesterit si n-am mai avut timp. Chiar ma-ntrebam cum iti merge.
M-am uitat la noile poze - dragutze foc.
Ma bucur tare mult ca ti-ai revenit din straea de gelozie acuta, pun pariu ca lucrul asta se datoreaza in mare parte si jobului (adica faptului ca nu mai pierzi vremurile inchisa-n casa).
In ceea ce priveste treaba cu banca.... operator la ghiseu e cam naspaaaaa raurau, pt ca am inteles ca inainte de 9-10 seara nu scapi de treburi... Pana la 5-5,30 ai program cu clientii dupa care stai sa-ti faci treaba ta, deci.... io zic ca nu-i o afacere. Ce masini vinzi?
A! Si cum a decurs lucrarea cu "limbajul trupului"? Hehehehe!
Naneeeeeeeeeee
emma27 spune:
mai,ce harnicuta esti.in mod sigur ocupatia a avut un cuv de spus.dar si stressul mult,mi-e sa nu dau in extrema cealalta.sa nu mai observ nimic.dupa cate spune el,nu a mai sustinut lucrarea resp,dar cine-l crede?macar a invatat ce sa spuna.te pup.iti scriu in pm ce masini vand.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
Nane spune:
N-am primit nici un pm de la tine. Eh, am incredere in tine ca nu dai in extrema aia in care sa nu observi nimic. Din cate te cunosc... no way. hehehe! zi ca n-am dreptate?
Tipa "aceea" pretenea "noastra" n-a mai prestat nimic interesant?
Pupici
Nanaucaaaa
emma27 spune:
mai,nane.numai prostii fac.am vrut sa-ti trimit iar pm,dar am postat.acum sa rectific.
ai dreptate,ma roade un pic sa aflu cum s-a distrat,dar il las pe el sa-mi povesteasca.
mandra nu mai stiu nimic de ea.vb sotului,pe alea periculoase,nici nu le bag in seama,si ma leg de toate toapele....
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
Nane spune:
Imi place atitudinea ta. Cu siguranta iti va povesti. Eu il intreb p-al meu preten cum a fost nus' unde sau nu-l intreb nimic si-mi pove cu lux de amanunte, deci... creca-i o metoda buna.
Hihi ce tare-i aia cu "alea periculoase". Nu ti-a si zis care ar fi periculoasele?
Nane
emma27 spune:
tocmai asta e.e un pui de dracusor
,adica eu is fata buna,si el ma zgandara.iti dai seama ca ma roade ce tentatii ar avea.macar sa stiu si eu de cine sa ma feresc.ma linisteste din cand in cand faptul ca in mai toate horoscopurile spune ca racii sunt familistii
si scorpiilor le umbla ochii.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie