Apetitul sexual

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

DRAGA MARUTA

Daca nu ai nimic cu mine,sau cu nimeni in general si doar iti spui parerea ,de unde atata "dragele mele ofensate"???
Eu nu ma consider ofensata,desi "imi dau cu parerea" !!!Sunt total deschisa oricarui subiect si daca observi am mai postat (ceva mai sus),m-a deranjat insa cum s-a pus problema la un moment dat si am considerat ca merita sa raspund (adica sa-mi spun parerea)
Pe de alta parte eu ma adresam Ramonikai.
Deci TU esti cea care nu accepta si alte pareri si cu atat mai urat si jignesti!!!
Iar vis a vis de ce reprezinta DC-ul cred ca stim cu totii ...sau aproape.
Merci ca mi-ai citit si "acceptat" parerea!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cred ca sunt nepotriviri. Si din nou multa istorie, traditie adusa in prim-plan; adica de cand lumea, barbatul vrea mereu, iar femeia mai rarut.
Iote ca nu-i numai asa, iar faptul ca ea vrea doar la sarbatori(misto expresie) se datoreste unei multitudini de factori care-i taie dansei elanul, pentru ca, da, femeile sunt mai cerebrale.
Da' daca tot sunt mai cerebrale, de ce nu gandesc domnitele ca anka-maria, care cauta cale de mijloc?
Si, pe bune, nu-i la toata lumea asa nasol cum credeti.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

draga IRI ... te invit la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47730
caci aici am fost destul off topic

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

propun un subiect despre pisici.ca eu nu am dar tare as vrea sa-mi dau cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by mariagi

propun un subiect despre pisici.ca eu nu am dar tare as vrea sa-mi dau cu parerea.

deschide draga cin nu te lasa?
oricum, ma asteptam din partea ta la un raspuns de genul:
"de asta nu vrei sa faci sex mai des cu prietenul tau, ca esti nefericita cu el?"

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Ramonika,ca sa vezi ca si tu tragi concluzii pripite...nu ma intereseaza viata amoroasa a nimanui.si nu sunt in masura sa dau sfaturi de cate ori fiecare cu fiecare si cine vrea cu cine poate.

ps:da subiect despre pisici tot deschid cum am un picut de timp,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Apetitul sexual???????????????????????

Pai daca va certati pe forum normal ca va pierdeti tot apetitul sexual! ex. in loc sa fie

La un momendat am crezut ca am gresit subiectul!

De ce oare un subiect ajunge cu totul si cu totul departe de el!? Chiar se vede la mai multe subiecte oare din cauza ideilor diferite!?

ps.Ramonika pt. ca ai reusit de multe ori sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Tot eu!!!!!!!!!

Stati sa va povestesc la mine cum sta apetiul sexual!

Pai dupa ce am nascut pur si simplu mia zburat gandul de dragoste/sex. De ce? Nu stiu! Daca ma credeti 2/luni pretextul(la mine) trebuie sa asteptam ca sunt lauza. Bun! sotul meu linistea mea sufleteasca ma inteles.

In schimb 2/luni sotul numea vazut decat (tata) si asta pt. ca dadeam (tata)la bb. In rest dormeam/stateam cu pijamaua panan gat. De obicei mai transparenta aproape fara

Au trecut cele 2/luni hop incercam preludiu....desi am nascut normal aveam chiar dureri jos. Asa ca sotul meu ma inteles si am renuntat am ramad doar cu preludiu

Deci concluzie am stat 3/luni fara fara certuri, fare de ce? etc.... Ba chiar eram asa de ocupati cu minunea noastra mica(bb) in cat nu au fost probleme ,in schimb nici eu nu iam dat ocazia Ex de afi sexy!

Dragostea!

Intradevar nr1. este preludiu adica ceva mai romantic. Si mai ales sotul meu negru are niste fantezi bogate /respesctate asupra .Ne simtim in

Sex!

Pai uite ca mai vine si asta cate o data! De ce? Pentru ca apare nebuniia de aventura ! Ex. in hol,pe masa,pe scaun,pe jos,pe pereti,etc.. atunci cand doarme bb. Si chiar este misto ,placut,palpitant ce sa mai scriu/spun tot in !

La noi treaba cu de 5-6 ori pe sapt...cate o data chiar2/sapt..cu acordul la amandoi. Dupa cum stiti parteneri se cunosc din priviri cand /daca face . Fara sa fie nevoie sa ne suparam unul pe altul..

Inca un exemplu de sex! Cand bb al nostru sta 5/ore la socrii si noi suntem cu prieteni la la intoarcere avem chefut de dar de unde pat!? hop in masina face parte din aventura,nebunie etc....intrun cuvant sex totin ! Ne ducem acasa pac si fuga la socri sa luam bb si la timpul potrivit

Cam asta este cazniciia mea!

Se face sex cand/cum/unde/ dupa cum simtiti nu exista o regula poate sfaturi/ideii .Poate alti fac de 2/ori/zi iar tot alti o data si bine

Nu conteaza, desi totul sta in noi femeile sa fim mai feminine, sexy, periculoase intr-un cuvant sa ne fie drag nou de mai mult decat......

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mai Ingeras, mai, ca frumos le mai zici.

Sa ai grija de tine si de sotul tau iar nu in ultimul rand de

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

cum e cu masina,inger?asa de frumos te-am citit,dar sincer,al noualea cer in masina????????

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput