Cu dragoste,din IASI (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by carmenp
Ti-am trimis pm.
primit, notat, multam...
am nunta pe 5 iunie si poate ma gatesc oleak...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
carmenp spune:
Doctorita Mihalceanu, s-a mai discutat desre ea, e foarte buna dar si foarte ocupata, o gasesti in Cuza Voda, suna acolo si vezi cind e de garda si de preferat spre seara, nu stiu, 17.00-18.00 mergi la ea. Dar, cel mai bine, de mers la cabinetul particular unde o gasesti: Cabinet DDD Servicii medicale, program cabinet 11-19, program dr. Mihalceanu: marti 11-13, vineri 15-17, simbata 9-11, telefon programari 21.86.86. Cabinetul este in Piata Unirii, Agentia CFR, pe linga Loto Prono.
quote:
Originally posted by rosa sinensis
Va rog,imi recomandati si mie un ginecolog bun?M-am tot dus ba la unul,ba la altul,dar n-am fost prea multumita de nici unul.Poate stiti voi un medic bun.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Musai tre` sa te aranjezi, nu ai incercat sa-ti faci programare la Carmen Style sau care mai e de lux? ca doar o data esti mireasa... Pina la urma iti pastrezi numele sau il iei pe al sotului? Spor la pregatiri!
quote:
Originally posted by Ramonikaquote:
Ti-am trimis pm.
primit, notat, multam...
am nunta pe 5 iunie si poate ma gatesc oleak...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
herra spune:
da - si eu tot la domnisoara Mihalceanu merg si n-as schimba-o pentru nimic in lume; o mai gasesti si la cabinetul Secs de vis-a-vis de Citadin (din Tudor ajungi in Bucsinescu si mergi tot inainte); n-am telefonul, ca sunt in deplasare; e acolo lunea si martea de la 17 la 19, daca mai tin minte bine.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family, MY SON
poze de la mare
prettysunshine spune:
Multumesc, o sa incerc la cabinet,aveti idee cat de ocupata e?Adica programare peste doua saptamani,cum am auzit la unii doctori?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
herra spune:
eu de obicei ma programez de luni pentru sambata dimineata; daca te poti duce in timpul saptamanii cred ca e si mai liber; numai daca a fost plecata din oras nu sa putut, nu mi s-a spus niciodata la cabinet ca sunt a nu-stiu-cata si ca nu se mai poate...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family, MY SON
poze de la mare
amironeanu spune:
Rosa, eu tot cu dr. Mihalceanu am nascut si am fost foarte incantata de ea. O mai gasesti miercurea si joia de la 17 la 19 la Medicarom (Medsana), vis-a-vis de gara.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Ramonika spune:
quote:
Musai tre` sa te aranjezi, nu ai incercat sa-ti faci programare la Carmen Style sau care mai e de lux? ca doar o data esti mireasa... Pina la urma iti pastrezi numele sau il iei pe al sotului? Spor la pregatiri!
cred ca m-am exprimat gresit... o colega se marita, nu eu... dar tre sa ma duc la nunta ca invitat, nu mireasa..
si chestia cu numele, cred ca e vorba despre altcineva. la mine nu s-a pus probl de numere mau sau al "sotului"... cine stie pe cand m-oi marita...
Ramonika spune:
fetelor, bagati un oki aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47140
ce scrie adusca pe la mijlocul paginii.
ce credeti, ne-am putea mobiliza si noi?
palmyrah2002 spune:
Cine a mai fost in ultima vreme in ETHOS ,la Casa studentilor?Acu se numeste Sundays parca?
Pe 19 mai vine IRIS in concert si ma "scurma rau de tot"sa merg.
Am inteles ca se fumeaza la greu si in conditiile astea trebuie sa renunt!
Aveti vreo veste buna pentru mine????