Cu dragoste,din IASI (13)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Fetelor, noi suntem fara tata de aproape o spatamina si se pare ca va mai trece una pina-l prindem acasa, este plecat intr-o delegatie la Braila, a venit azi-noapte sa ne vada si astazi la prinz a si plecat. Bashca am doi copii mofturosi, Ionut se plinge de durere de burta (ce-o fi? ca de la mincare nu cred, a mincat dietetic), Ilinca doarme pe spongi, mai mult nu, din care cauza mofturile sunt la inaltime. Si ploaia asta a pus capac la toate, parca nu se mai incalzeste odata. Pupici si-o saptamina linistita!Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
palmyrah2002 spune:
Nu v-ati saturat de atita ploaie?
Adela,Veve cred ca recupereaza ,vizitindu-si rudele.
Cine stie cind va mai putea veni din nou in tzara....
Carmen,a baut suc sau ceva rece?Ce i-ai dat pentru burtica?
Ilincutzei ii ies dintisori de nu doarme?Ca de la vremea asta eu as dormi non-stop!
O saptamina linistita si senina!Cristina Dumbo Jumbo 32 s si Mihnea
GabrielaG spune:
Rosa, a fost cam 4 mil pt 12 copii. Daca sunt mai multi se plateste 300 mii pt fiecare copil. Daca sunt mai putini, tot 4 mil. Ideea e ca dupa 2 ore petrecute intr-o sala speciala unde un clovn si o tipa le face tot felul de joculete, dansuri, etc...timp in care manaca pizza sau sandwich, ce alegi tu, beau, un suc si manaca tortul si beau sampania, pot sta la locul de joaca afara la tobogan pana seara la 22 cand se inchide mall-ul. Se filmeaza de ei si intra in pret DVD-ul.
Rica, bine ai venit printre noi. "Contaminare placuta"
Carmen, rezista ca acus trec doua saptamani. Eu am ezistat vreo 3 ani si m-am descurcat, mai cu ajutor, mai fara...Si asa mare incredere am capatat in mine dupa...Daca ai nevoie de ajutor, da un semn de viata si trimit ajutoare...
Veve, hai ca vrem sa te vedem!!! Sa facem o intalnire maaaraeee in Iasi cu fetele si puiutii DC.
Cristina si Gulshan, ati avut parte de aventuri serioase. Offf...nu stiu cum as fi procedat.
Adi, si eu cu Matei ma lupt cu pedalatul, nu reuseste deloc. E drept ca inca nu i-am luat bicicleta, dar avem de gand si cu cele imprumutate, vad ca ii merg picioarele inapoi. Dar repetitia e mama invataturii, asa ca...
Si o intrebare: cum se procedeaza cu o unghie incarnata la chirurg? O scoate sau reuseste sa-i scoata coltul? E dureros, e cu anestezie locala sau totala? Ce stiti? Ca am un sot cu un picior bolnav si de cateva luni se chinuie, dar nu vrea sa mearga la cutit.
Pupici,si o saptamana buna din toate punctele de vedere,
Gabriela si baietii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
fetelor, nu stiti un coafor (cu cosmetica) bun prin zonele Garii Billa, centru, Alexandru, Copou? eventual si numele unei coafeze bune. sa nu fie nici chiar foarte scump, dar nici nus ce dugheana de cartier...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
adi69 spune:
Gabriela,am facut exercitii ,duminica am iesit cu bicicleta pe Stefan cel Mare,si aproape ca merge bine..zic aproape ca e putin puturosica si e greu de impins pedalele...si imediat "oboseste"
Adriana
carmenp spune:
De fapt ce anume te intereseaza coaforul sau cosmetica? sau amindoua?
quote:
Originally posted by Ramonika
fetelor, nu stiti un coafor (cu cosmetica) bun prin zonele Garii Billa, centru, Alexandru, Copou? eventual si numele unei coafeze bune. sa nu fie nici chiar foarte scump, dar nici nus ce dugheana de cartier...
Ramonikasi pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza
Cei trei muschetariBebelusii
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
tzucureii mei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by carmenp
De fapt ce anume te intereseaza coaforul sau cosmetica? sau amindoua?quote:
[
pai un fel de salon care sa cuprinda si frizerie, coafor, cosmetica, manichiura, de toate... initial m-ar interesa coafor si cosmetica, dar poate si un tuns mai incolo...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
carmenp spune:
Nu a baut rece, de fapt nu cred, dar abia aseara mi-a zis ca-l doare si gitul; cind se trezesc mergem la dr si vedem atunci ce si cum.
quote:
Originally posted by palmyrah2002Nu v-ati saturat de atita ploaie?
Adela,Veve cred ca recupereaza ,vizitindu-si rudele.
Cine stie cind va mai putea veni din nou in tzara....
Carmen,a baut suc sau ceva rece?Ce i-ai dat pentru burtica?
Ilincutzei ii ies dintisori de nu doarme?Ca de la vremea asta eu as dormi non-stop!
O saptamina linistita si senina!Cristina Dumbo Jumbo 32 s si Mihnea
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
tzucureii mei
carmenp spune:
Ma intreb cum ai rezistat singura cu doi copii trei ani ca io mai am un pic si-o iau pe aratura.
quote:
Originally posted by GabrielaG
Rosa, a fost cam 4 mil pt 12 copii. Daca sunt mai multi se plateste 300 mii pt fiecare copil. Daca sunt mai putini, tot 4 mil. Ideea e ca dupa 2 ore petrecute intr-o sala speciala unde un clovn si o tipa le face tot felul de joculete, dansuri, etc...timp in care manaca pizza sau sandwich, ce alegi tu, beau, un suc si manaca tortul si beau sampania, pot sta la locul de joaca afara la tobogan pana seara la 22 cand se inchide mall-ul. Se filmeaza de ei si intra in pret DVD-ul.
Rica, bine ai venit printre noi. "Contaminare placuta"
Carmen, rezista ca acus trec doua saptamani. Eu am ezistat vreo 3 ani si m-am descurcat, mai cu ajutor, mai fara...Si asa mare incredere am capatat in mine dupa...Daca ai nevoie de ajutor, da un semn de viata si trimit ajutoare...
Veve, hai ca vrem sa te vedem!!! Sa facem o intalnire maaaraeee in Iasi cu fetele si puiutii DC.
Cristina si Gulshan, ati avut parte de aventuri serioase. Offf...nu stiu cum as fi procedat.
Adi, si eu cu Matei ma lupt cu pedalatul, nu reuseste deloc. E drept ca inca nu i-am luat bicicleta, dar avem de gand si cu cele imprumutate, vad ca ii merg picioarele inapoi. Dar repetitia e mama invataturii, asa ca...
Si o intrebare: cum se procedeaza cu o unghie incarnata la chirurg? O scoate sau reuseste sa-i scoata coltul? E dureros, e cu anestezie locala sau totala? Ce stiti? Ca am un sot cu un picior bolnav si de cateva luni se chinuie, dar nu vrea sa mearga la cutit.
Pupici,si o saptamana buna din toate punctele de vedere,
Gabriela si baietii
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
tzucureii mei
carmenp spune:
Te intreb pentru ca io merg la cosmetica undeva pe ling piata Nicolina iar la coafor la Cristi. Spune-mi daca te intereseaza si iti dau nr de telefon.
quote:
Originally posted by Ramonikaquote:
Originally posted by carmenp
De fapt ce anume te intereseaza coaforul sau cosmetica? sau amindoua?quote:
[
pai un fel de salon care sa cuprinda si frizerie, coafor, cosmetica, manichiura, de toate... initial m-ar interesa coafor si cosmetica, dar poate si un tuns mai incolo...
Ramonikasi pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza
Cei trei muschetariBebelusii
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
tzucureii mei