Cu dragoste,din IASI (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Veve spune:
Salutic si
,iesencele mele!Stiu ca nu-s una dintre prezentele obisnuite ale subiectului,da' acu-s aproape taaaare de voi
si mi-ar face mare placere sa va vaz cu mic cu mare!Propuneri,ceva?![]()
Gabriela,is disponibila pentru actiunea din 5 iunie!Imi dai si mie niste detalii in privat,te rog?!Cu toata jena,da' am chiulit intens ultima luna si nu prea reusesc sa recuperez..![]()
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
carmenp spune:

Veve, uelcam in Modovika, iti urez shedere placuta!! Mama, da` ai ceva neamuri, nu gluma. Io personal, te-as lasa pe tine sa pui de-o intilneala asa cum vrei tu, ca la gaselinta-s prima care ajung. Gata, de-acu` am si barbat, is fri
!
quote:
Originally posted by Veve
Salutic si,iesencele mele!Stiu ca nu-s una dintre prezentele obisnuite ale subiectului,da' acu-s aproape taaaare de voi
si mi-ar face mare placere sa va vaz cu mic cu mare!Propuneri,ceva?
Gabriela,is disponibila pentru actiunea din 5 iunie!Imi dai si mie niste detalii in privat,te rog?!Cu toata jena,da' am chiulit intens ultima luna si nu prea reusesc sa recuperez..
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Carmen,Ilinca&Ionuttzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Adela spune:
quote:
Originally posted by Veve
Salutic si,iesencele mele!Stiu ca nu-s una dintre prezentele obisnuite ale subiectului,da' acu-s aproape taaaare de voi
si mi-ar face mare placere sa va vaz cu mic cu mare!Propuneri,ceva?
Gabriela,is disponibila pentru actiunea din 5 iunie!Imi dai si mie niste detalii in privat,te rog?!Cu toata jena,da' am chiulit intens ultima luna si nu prea reusesc sa recuperez..
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
Veverita cat mai stai la Iesi? Io vin dupa 1 iulie, te mai prind?
Adela
, mamica de Julia 
Veve spune:
quote:
Originally posted by Adela
Veverita cat mai stai la Iesi? Io vin dupa 1 iulie, te mai prind?
Adela, mamica de Julia
Io-te daca fuji repejor ma prinzi!
.
Moldo,mersic!
Nu va lasati la mana mea ca nu ma pricep decat la padurici;pe trotuar ma-mpiedic
,asea c-astept cumintica propuneri.Irina,veve & croko

poze,poze si iar poze
carmenp spune:
Rugam un moderator plecat au ba in vacanta
, sa inchida subectu`. Incerc io sa deshid unu nou. Multam.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !