Cu dragoste,din IASI (13)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Hm, cum as mai bea si io o cafea, da` dau tita... fetele, chiar nu poci sa merg, sincer, as vrea, da` belitii
nu ma lasa sa plec nicaieri de acasa si pina in vara nu stiu ce o sa fie, da` mai bine nu va-ncurc. Dau bani, s-a stabilit vreo suma, sau cum se da, fiecare cit poate?
quote:
Originally posted by adusca
si la plimbare ma incumet, dar daca acum reusim cu aceasta actiune, o sa ne interesam direct de la sursa pasii care trebuiesc parcursi.
Ramoniko, ma ofer sa merg eu, mai ales ca sotul mi-a lasat masina la dispozitie, plus ca mi-ar face mare placere.
Cu tine as vrea macar sa beau o cafea sa punem tara la cale, nu-ti rapesc mult timp, si am rabdare cand ai tu o ora libera.
No, daca mai este vreo fata doritoare de o cafea ar fi minunat sa ne vedem, n-o dureze mult, si stabilim si liniile planului de bataie.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adusca spune:
quote:
Originally posted by carmenp
Dau bani, s-a stabilit vreo suma, sau cum se da, fiecare cit poate?
Contribuie numai cine doreste si are posibilitatea, iar suma nu e fixa, orcat de putin e bine venit, pt ca eu cred cu tarie ca o donatie se face din tot sufletul, altfel nu-si mai are rostul.
![](floare2.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
fetelor, eu am sa va spun ca am fost chiar impresionata acum cativa ani cand m-am ocupat de treburi din astea. Exista si in Iasi oameni care se ocupa de orfani, numai ca nu-i stie nimeni. Cei din ASCOR, de ex., studenti la teologie, asistenta sociala si nu numai, mergeau la vremea respectiva (si cred ca si acum) periodic la copilasi, nu numai de 1 iunie. Cu sau fara bani, cu ce aveau si ei, dar o vorba buna face cat tot aurul din lume. Copilasii aia in ultima vreme o duc mai bine dpdv material, numai ca la capiltolul "suflet" o duc mai rau ca inainte. Acuma mai vin de la fundatii, le mai aduc cate ceva, se mai fura dar mai si ramane. Numai ca strainii vin si pleaca, fac si ei ce pot. Noi am mers atunci la film cu ei, in excursie. Am pus banuti din buzunar si nu erau multi dar micutii au fost tare fericiti ca le-a dat cineva atentie.
Stiu ca si timpul e intotdeauna o problema, dar spre deosebite de banuti il putem gospodari mai cum vrem noi.
Ramonika, iti trimit pe email datele de la Bethany.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
adusca spune:
tinatache, nu de mult a fost o prietena de-a mea la casa de copii de pe Primaverii, de pe langa Policlinica industriala...le-a dus un sac de cornuri cu ciocolata...a iesit plangand prietena mea...a spus ca nu intindeau doar o mana micutii, ci ambele...si i s-au parut tare amarati si neingrijiti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by tinatache
fetelor, eu am sa va spun ca am fost chiar impresionata acum cativa ani cand m-am ocupat de treburi din astea. Exista si in Iasi oameni care se ocupa de orfani, numai ca nu-i stie nimeni. Cei din ASCOR, de ex., studenti la teologie, asistenta sociala si nu numai, mergeau la vremea respectiva (si cred ca si acum) periodic la copilasi, nu numai de 1 iunie. Cu sau fara bani, cu ce aveau si ei, dar o vorba buna face cat tot aurul din lume. Copilasii aia in ultima vreme o duc mai bine dpdv material, numai ca la capiltolul "suflet" o duc mai rau ca inainte. Acuma mai vin de la fundatii, le mai aduc cate ceva, se mai fura dar mai si ramane. Numai ca strainii vin si pleaca, fac si ei ce pot. Noi am mers atunci la film cu ei, in excursie. Am pus banuti din buzunar si nu erau multi dar micutii au fost tare fericiti ca le-a dat cineva atentie.
Stiu ca si timpul e intotdeauna o problema, dar spre deosebite de banuti il putem gospodari mai cum vrem noi.
Ramonika, iti trimit pe email datele de la Bethany.
Cristina
accepta, sau schimba!
bun astept.
si eu inclin mai mult spre o intalnire, chiar excursie. spre exemplu, cand am fost invatatoare, am fost in turul Iasului. nu costa foarte mult si e o excursie de o zi, care se poate (sper) organiza si intr-o sambata.
deci intalneala ramane pe luni (in principiu) la ora 6,30 la Belfast sau Casa Pogor (daca sunteti de acord)...
![](bis.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
shit... am uitat ca luni la 6 tre sa ma duc la facultate la un prof...
mai bine pe la 7 fara ceva, ca nu stiu exact cat ma tine ala... oricum, mai vb...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
palmyrah2002 spune:
quote:
Ramoniko, am stat si am meditat asupra mesajului tau din PM. Iti raspund aici.
Nu cred ca isi are rostul sa deschid un subiect de gen Pt. orfanii din Iasi! la generale atat timp cat acest proiect nu este sustinut insasi de persoanele din Iasi...cu mici exceptii. Nici data trecuta n-am avut sustinere...ma gandesc eu ca nu face parte din preocuparea Iesenilor soarta copiilor orfani.
Iar daca vrem intr-adevar sa facem ceva, putem discuta la topicul Lacrimi de copil pe un colt de pagina.
Am vaga senzatie ca aici deranjez.
ramonika,tinatache, herra, alipiticot, carmenp
p.s. ramane sa ne vedem pe luni atunci....mai tinem lagatura.
Numai bine. Adina
![](floare.gif)
Nu cred ca deranjezi pe nimeni.Cel putin asta e parerea mea.
Din cite vad in ultima vreme din ce in ce mai putine fete din Iasi intra aici,ori sint prea ocupate ori nu mai au acces la net.
Eu pot contribui cu bani si nu stiu sigur daca pot ajunge luni.
Mi-ar face placere sa ne intilnim,
![](floare.gif)
Din pacate eu sint prinsa cu serviciul,cu Mihnea,cu lucrarea de licenta,pe care nu mai reusesc sa o termin si cu burtica
![](gravida.gif)
mi-e practic imposibil acum sa fac mai mult.Dar am sa-mi iau revansa!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
quote:
tinatache, nu de mult a fost o prietena de-a mea la casa de copii de pe Primaverii, de pe langa Policlinica industriala...le-a dus un sac de cornuri cu ciocolata...a iesit plangand prietena mea...a spus ca nu intindeau doar o mana micutii, ci ambele...si i s-au parut tare amarati si neingrijiti.
da, o stiu. Eu am fost la cea din Copou, dupa iesirea din Iasi si era mai bagata in seama. Apoi copiii s-au mutat in Tatarasi si apoi am plecat eu. Eu nu am spus ca pachetele nu sunt binevenite, ci ca se poate face ceva si cand partea financiara nu joaca dupa cum cantam noi.
Cristina
accepta, sau schimba!
adusca spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002Draga Adusca,
Nu cred ca deranjezi pe nimeni.Cel putin asta e parerea mea.
Din cite vad in ultima vreme din ce in ce mai putine fete din Iasi intra aici,ori sint prea ocupate ori nu mai au acces la net.
Eu pot contribui cu bani si nu stiu sigur daca pot ajunge luni.
Mi-ar face placere sa ne intilnim,am sa fac tot posibilul,daca stabiliti o ora.
Din pacate eu sint prinsa cu serviciul,cu Mihnea,cu lucrarea de licenta,pe care nu mai reusesc sa o termin si cu burticasi
mi-e practic imposibil acum sa fac mai mult.Dar am sa-mi iau revansa!
oh, esti si tu graviduta
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
pai atunci musai sa stai acasa si sa ai grija de tine, nu am nevoie de tine sa umbli, doar sa ne vedem la o cafea, care dupa cum am inteles va fi luni la ora 19 la Belfast (unde-o fi?) sau Casa Pogor, pe cateva va pot culege cu masina.
O sa deschid un nou subiect la Generale, dar adun acum toate mesajele.
Tinem legatura.
Aaaa, am primit in PM sprijinul unei fete care lucreaza la o scoala de copii cu deficiente de intelect dar si copiii din centrul Guliver care sunt bolnavi de SIDA. Marea lor majoritate sunt orfani si locuiesc in centrul de plasament de langa scoala, C A Rossetti.
Ne poate ajuta cu informatii pretioase zic eu, si nu numai.
mephala30 spune:
Si eu vreau sa ajut cu cat pot. Numai sa-mi spuneti cu cine trebuie sa iau legatura sau cum sa fac.
Imi pare rau ca nu pot iesi cu voi la o cafea, caci sunt singura cu baiatul acasa. Sotul e mare parte din timp la servici....si sa ma car cu bebe de 11 luni si carucior prin oras....
Adusca, sieu sunt in asentimentul Cristinei: nu deranjezi pe nimeni cu nimic....din contra
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin