Ajutati-ma! Sunt geloasa !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

daca intr-adevar mai avea feeling pentru " fosta " nu cred ca mai pastra poza cu ea , si de ce , un om care mai are ramisite pentru fosta iubire da totul uitarii chiar si pozele, pentru ca revazindu-le reinvie sentimentele si momentele culminante ale relatiei , in alta ordine de idei iti faci rau singur .
dimpotriva , pastreaza poza ca sa-si demonstreze singur ca la revederea ei nu mai simte nici un impuls chiar daca a fost marea iubire a vietii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si io am poze cu fostul meu iubit, le pastrez si sotul nu se supara. Suntem impreuna de 10 ani si casatoriti de 6 si nu avem probleme cu gelozia, ne iubim si ne e bine impreuna. Cat despre fostul iubit chiar nu mai am nici o legatura cu el sub nici o forma, doar ca nu am aruncat pozele si atat. Sunt totusi amintirile mele din adolescenta. Am vazut si poze cu soacra mea, in tinerete, alaturi de prietenul ei inainte de a-l cunoaste pe socrul meu. Asa ca, e doar o amintire si atat.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Micul meu Picasso - mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu nu mai am poze cu fostul meu iubit, le-am aruncat fiindca mi-am dat seama ca nici mie nu-mi place sa vad fostele lui iubite.am facut amandoi acelasi gest...si e ok.fiecare a avut o prima iubire..e de inteles...

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput