probleme la gradinita

probleme la gradinita | Autor: angyju

Link direct la acest mesaj

ma numesc angela
si am o fetita de 3 ani.
In ultimul timp imi face in fiecare zi in pantaloni la gradinita.
Inainte de gradiita nu am avut nici un fel de probleme cu ea, insa la o luna dupa ce a inceput sa frecventeze gradinita au aparut problemele. Acasa cere intotdeauna olita. Am avut o zi in care a facut non stop in pantaloni.Am dus-o la medic insa nu are nici o infectie, nimic.Am lasat-o acasa de la gradinita si nu mai are probleme.
Acum mi-e teama ca daca o duc din nou o sa inceapa din nou cosmarul.
Educatoarele m-au sfatuit sa o las anul acesta acasa pentru ca e inca mica, insa eu nu vreau sa renunt asa usor.
puteti sa-mi dati un sfat.Care ar putea fi cauza care o face sa faca in pantaloni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

nu stiu ce metota te-as putea ajuta,dar e posibil sa faca pe ea de emotie intr-un nou colectiv.
multa bafta

Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaVig spune:

Cred ca ar trebui sa-ti iei concediu de la servici si sa stai cu ea la gradi cateva zile. Sa va jucati impreuna sa-i areti ce avantaje ar avea daca sta acolo. Eu asa am facut cu al meu si s-a adaptat bine. Adevarul ca era si mai mic 1 an si doua luni. Te-ai gandit ca poate si educatoarele sa fie vinovate sa nu-i dea atentia cuvenita. Iar sfatul ce ti l-au dat ele cum ca e prea mica, e cam neglijent. E de genul n-avem chef sa schimbam copilul tau toata ziua buna ziua. Nu ti se pare? Aici bb merg de la 4 luni la cresa asa ca nu exista "prea mica".
Bafta cu fetita si tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angyju spune:

multumesc foarte mult pentru raspunsurile date. Intre timp am mai avut o discutie cu educatoarele. Noi suntem in Germania, si eu nu vorbesc inca foarte bine germana, insa sper ca m-au inteles. Am incercat sa le explic ca copilul meu nu este obisnuit sa i se dea comenzi si mai ales pedepse.
Se pare ca m-au inteles pentru ca de doua zile sunt foarte dragute.
Iar julia nu a mai facut in pantaloni.
Sa nu vorbesc in nume de rau!
multumesc mult pentru ajutorul dat.

Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

pai si noi avem o problema similara, a trebuit s-o ducem de Anda la gradi de la sfarsitul lunii martie, desi e inca mica (face 3 ani pe 24 aprilie); la gradinita nu face deloc pipi, nici vorba de kk... desi stie sa spuna ca face, sa se urce pe wc si sa se stearga, apoi sa se imbrace... cred ca este prea mica, iar asta este modul in care reactioneaza ea la schimbare... si asta in conditiile in care eu sunt multumita de gradinita, iar ei ii place foarte mult... dar daca s-ar intampla acolo ceva care nu-i convine...?

Mergi la inceput