Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai venit, jone, sa-ti traiasca printesa, asteptam poze!

V-am modificat pe listuta, Viktoria si Mia, si te-am trecut si pe tine, jone.

Fetelor, va scriu un pic mai incolo ca am putina treaba.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,

Noi in we n-am avut NET, taman cand am ramas si noi in Buc ...
V-am citit pe diagonala, ca ati scris o gramada.

Fetelor, eu ma simt taaaaare obosita... Si nu pot spune ca m-am spetit facand curatenia generala pt ca n-am fost in stare , si pe chestia asta m-am enervat tare zilele astea. Au fost zile cand la 08 dimineata nu m-am putut ridica din pat, desi ma pusesem in pat la 10 seara... Am de gand sa-mi fac niste analize, dar abia dupa Pasti, pana atunci as lua in afara de Ca pe care l-am luat mai mereu, si niste MagneB6. Mai e cineva in situATIA asta? Cu ce trece oboseala?

Oana, Crinuta ref. la caderea parului - si eu am patit-o cand avea Eric 3 luni, si a mers de minune Revalidul. Acum vad ca nu-mi cade (inca).

Fetelor, ce de poze ati adaugat in We asta!? Sunteti niste scumpicei cu totii! Va trimitem cate un dulce la fiecare.
Eu n-am timp sa fac album, am avut o tentativa, dar n-a iesit repede si-am renuntat, dar tot am progresat ca am instalat prg de micsorat poze digitale si le pot trimite pe mail. Cine vrea sa ne vada sa trimita adresa de mail.

Cu imbractul afara, eu sunt de aceeasi parere cu Lali, inca n-o imbrac la fel ca pe mine pt ca ea nu face miscare, dar nici n-o infofolesc.

Cornelia, te-ai mai linistit cu pb lui bb? Ai mai aflat ceva?

Shobo, ai fost la pediatru? Te-ai mai lamurit cu kk lui bb?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Mia - multam de aprecieri - Alexandra seamana cu tati la par
Dragi mamici, am cumparat un scaun de masina Brevi Grand {Prix dar mie mi se pare ca bb sta cam chinuit la 2 luni jumate in el. Voi ce parere aveti, de la ce varsta il puneti in scaunul auto?

www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Anda, ce domnisorica frumusica sintem!!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Oana, ti-am trimis mail, sa-mi spui daca ai primit, ca mi-a dat eroare de 2x...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am si eu o intrebare: ati plecat careva din localitate cu bebele pentru cateva zile ?
Ca eu plec de Paste la socri si cred ca "bagajul de spital" pentru nastere a fost fix pix fata de ce am acum de facut, si pe ala l-am facut in vreo 2 luni !
Trebuie sa impachetez jumatate din casa: patut, carucior, pampersi, cosmetice, hainute, prosoape, cadita, biberoane, tetine, sterilizator, laptic, ceai, medicamente, detergent, jucarii, paturici, asternut ....

Sper sa mai incapa in masina cateva perechi de chiloti pentru mami si tati . Ca alte pretentii nu pot sa mai am...

Imi fac lista ca precis voi uita ceva .

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, este o adevarata aventura!!
POt sa iti sugerez sa nu iei patutul, daca el doarme si in carucior -ziceai ca il tii in casa in carucior.
Cel putin Rebecca ziua doarme numai in carucior, ii place foarte mult. Mai ales acum cind sint mici si nu se ridica.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

eliy - am reusit sa-ti vad pozele. Ai dreptate, si fetita ta are mult par si e frezata. Sa-ti traiasca.
Mia - nici Cosmin nu e chel, stai linistita!

www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Da, Patricia, doarme in carucior, dar nu cred ca e bine sa doarma cateva nopti in el ca nu are destul loc. Si apoi cred ca patutul lui il va ajuta sa doarma bine chiar si daca nu e acasa... oricum e pliant si are geanta, se face destul de mic si se monteaza cam in 5 minute. Si imi va folosi si masuta de infasat de la patut cu ocazia asta.
Sunt tare curioasa cum va reactiona micutul la prima lui deplasare mai lunga (300 km) si departe de mediul cu care e obisnuit. Sper sa fie timp frumos ca il voi tine numai pe terasa sau in curte la aer curat...

Mergi la inceput

Da, Patricia, doarme in carucior, dar nu cred ca e bine sa doarma cateva nopti in el ca nu are destul loc. Si apoi cred ca patutul lui il va ajuta sa doarma bine chiar si daca nu e acasa... oricum e pliant si are geanta, se face destul de mic si se monteaza cam in 5 minute. Si imi va folosi si masuta de infasat de la patut cu ocazia asta.
Sunt tare curioasa cum va reactiona micutul la prima lui deplasare mai lunga (300 km) si departe de mediul cu care e obisnuit. Sper sa fie timp frumos ca il voi tine numai pe terasa sau in curte la aer curat...

Mergi la inceput