Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11) | Autor: bbdeian-feb2005

Link direct la acest mesaj

Continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47294" target="_blank">Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (10)

ALEXANDRU (Bellamia)-23 nov- (n.2,100kg/44cm,S.A.8) -5,700kg/60cm
VICTOR STEFAN (ana maria)-15 dec - (n.1,840kg/44cm,S.A.9,Dr.Anca Moia, Giulesti) -4,500kg/55cm poze
BIANCA MARIA(ingerasu)-21dec-(n.2,900kg/49cm,Dr. Ion Ionut/Giulesti)
RAYAN (Crinuta)-22dec- (n.3,100kg/49cm,S.A.10,cezariana,Dr.Nayel/C.F.R.2) -7,400kg/65cm
DRAGOS MIHAI(Lali)-27 dec- (n.3,200kg/49 cm,S.A.10,Dr.Anca Alexandru/Municipal) -7,000kg/64cm
SERGIU DENIS(Coraly)-3 ian- (n.3,600kg/56cm,Dr.Todea,Stanca/Cluj)
SEBASTIAN (Adana)-3 ian- (n.cezariana,3,420kg/Suedia) -5300kg/58cmpoze
MARA THEODORA(Megg)-3 ian- (n.3,200kg/50cm,Dr.Ina Moldovan/Municipal)
IULIA MARIA(Shinutza)-3 ian- (n.3,400kg/53cm,S.A.8)
IOANA ELEONORA(simonadinca)-5 ian-
NECTARIE IOAN(Adita)-5 ian- (n.4.300kg/52 cm,Dr.Hadi/Cantacuzino) -8,100kg/60cmpoze
IOANA CLARA(Alina Gabriela)-6 ian- (n.3,400kg/51cm,Dr.Mihalache/C.F.R.2)
RARES DANIEL(o prietena)-6 ian- (Dr. Gilorteanu,Caritas)
STEFAN (aurelursu)–6 ian- (n.3,450kg/52cm,S.A.9,Dr.Cristina Vasiliu/Municipal) -5,600kg/52cm
ANDREEA OANA(Leta)-7 ian- (n.3,200kg/49cm,S.A.9,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -7,200 kg/60cm) poze
ANDREI STEFAN (amary19)–8ian- (n.3,580kg/52cm,Dr.Ion Ionut,Giulesti) -3,850kg, 52cm,
TUDOR (tomasa)–9 ian- (n.2,100kg/44cm,Dr.Radoi Cristian/Municipal) -3,200kg/52cm,
SEBASTIEN STEFAN(oanacretu)–10ian- (n.3,460kg/51cm,S.A.10/Franta) -4,690kg/55cm
MARIA THEODORA(cocolino)–10ian- (n.2,850kg/50cm,Dr.Ion Ionut/Giulesti)
RUXANDRA MARIA(V.Erica)-10ian -(n.3.300/48,S.A.9,dr.Tutunaru/Elias) -6,000kg/58cm
IOANA MARIA(Anuc)-10ian- (n.2,650kg/49cm/Municipal)
COSMIN DAVID(mia_tincu)–11ian- (n.2,650) -6,000kg/61cm
YAELY(eliy)-12ian- 6,700kg/59 cm/Israel
MIHAI (amo2004)–13ian- (n.4,000/55cm,S.A.10) -7,300kg/61cm(3 luni) poze

MIHAI CRISTIAN(BDana)-13ian- (n.3,300/51cm) -7,150Kg/64cm poze
VIKTOR (Monique)-17ian- (n.3,800kg/59cm)
SIMONA ANDREEA(andrutza)–17ian- (n.3,900kg/52cm,S.A.9,Dr.Dan Tutunaru/Elias) poze
MANDY STEPHANIE(Alina Maria)–17ian- (n.3,300kg,Olanda) -4,800/57cm poze
AMANDA MARIA(Cory35)-17ian- (n.4,435kg/57cm)
IRINA IOANA(Witchie)–18ian- (n.3,600kg/54cm,S.A.9) poze
MARC ANDREI(Mara2004)-21ian-
ROBERT BENJAMIN(Galaxy)-22ian- (n.3,500/51cm,S.A.10,Austria) -6,300kg/58cm
STEFAN (ja)-24ian-
ALBERT ADRIAN(Rachel Owen)-27ian- (n.3,150kg/51cm,S.A.9,Dr.Dumitrescu/Municipal)
BIANCA MARIA(Kris)-27ian- (n.3,850kg/53cm, S.A.10,Dr.Militaru/Filantropia)(Dodos)- (n.3.400kg/53cm)
ALEXANDRA MARIA(Ubi)-31ian- (n.3,500kg/57cm,Dr.Badiu) -5,300kg/57cm www.ubi.ro/alexandra" target="_blank">poze
IOANA ALEXANDRA(corneliaa)-1feb- (n.4,000kg/52cm,S.A.10,Dr.Nicolae Cernea/Craiova) -6,000kg/60 cm) poze www.alex.dan-cornelia.com/" target="_blank">poze
LARISA STEFANIA(lilly)-3feb-
ANA MARIA(NataliaS)-4feb- (n.4,200kg/60cm,Dr.Doru Diculescu/Stanca/Cluj)
ANDREI RAZVAN(tigabita)-4feb- (n.3,500/50cm,S.A.9,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -4,750kg/56cm
IUSTIN GABRIEL(gabi.i)-4 feb- (n.3.600kg/54cm,S.A.9,Dr.Silvia Niculescu/Bucur) -4 apr(6,100kg/61cm) poze
RAZVAN(cici_2004)-4feb- (n.4,100kg/54cm,S.A.10)
GABRIEL(Catiflo)-4feb- (n.3.200kg/57,5cm) -5,200kg
REBECCA ANDREEA(Patricia Ardeleanu)-5feb- (n.3,300kg,Dr.Hamid/Medicover/Filantropia) -4,800kg/57cm poze
ANA MARIA CLARA(claudia_maria)-5feb-
ALEXANDRA(jone)-6feb- (n.4,750kg/54cm,S.A.9,Constanta) -6,700kg/60cm
DAVID RAN(Sara18)-8feb- (n.3,665kg/53cm,S.A.10,Israel) -6,800kg/60cmwww.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">poze
TUDOR CONSTANTIN(Bestutza)-9feb- (n.3,100kg/50cm,S.A.10,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -3,800kg/54cm
ANDREI(Kita)-10feb- (n.3,250kg/48cm,S.A.10,Dr.Badiu,Municipal) poze
NICODIM (Bagoiu)-11feb- (n.3,500kg,Municipal)
STEFANA(alipiticot)-11feb- (n.2,480kg/47cm,S.A.9,Dr.Mihalceanu/Cuza Voda/Iasi) -5,000kg poze
SARAH (RamonaS)-15feb- (n.3,200kg/52cm,S.A.10) - 5,500kg/62cm
CRISTINA MIHAELA(ixxi)-18feb- (n.3,550,52cm,Dr.Ludmila Calaras/Titan) -4,900kg,62cmpoze
RADU ANDREI ALEXANDRU(Amaya)-18feb- (n.Dr Hamid/Medicover/Filantropia)
MIRUNA ALEXANDRA FRANCESCA DARIA CATHARINA (Ancade)-18feb- (n.4,550kg/53cm)
RARES BOGDAN(alibeta)-19feb- (n.4,100kg/57cm)
MATEI(lbelciug)-21feb- (n.4,050kg/52cm)
SEBASTIAN (Clara03)-20feb- (n.3,150kg/50cm)
CODRIN STEFAN(Shobo)-21feb- (n.3,350/51cm,S.A.10,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -6kg/63cm poze
DARA (Iana)-23feb- (n.3,700kg,S.A.9)
STEFAN(ellinia)- (n.2,900kg/50cm,S.A.10)
AILISH THEODORA(saphir)-27feb- 4,850kg, Israel - poze
CLARA SOPHIE(Viktoria)-7 mart- (n.4,300kg/52cm) - 4,670kg/56cm

29 si 34

Fetele de la care asteptam vesti:

Mihacele - DPN 04.01.05 RARES - Dr. Badea Iulian, Municipal
Norah - DPN 07.01.05
Carmene - DPN 22.01.05 ANA
La reveuse - DPN 28-29.01.05
Rs 143 - DPN 30.01.05
Cam33
Candy - ERIC
Vanto(tonela) - DPN 05.02.05 ROXANA THEODORA/TUDOR CRISTIAN, Dr.Visan Costel, Caritas
Lorellay - DPN 16.02.05 CODRIN, Dr.Ebanca, Craiova
Laura Olariu - DPN 19.02.05 CARINA, Dr.Muresan, Ginec.Cluj
Elenutza
Rodicag
Littlemcg
Anadana

LISTA CU CUVINTELELE COPIILOR:

NG(de fapt AR aud eu), ME-ME, GHE-GHE,goaaghighi, MAMA - Sebastien Stefan (oana cretu)
leee-leee, igiiii, GA-GA, NG, GHE-GHE, GHIII, HAI-HAI, ME-ME;ABBUBU, HAAAAAAAU; LAI-LAI - Rayan (Crinuta)
NG - Ioana Eleonora (simonadinca)
NG, Aiii Iulia Maria (shinutza)
"Agaga" si "Maa-mee" - Andreea Oana (Leta)
NG, GU, GI, AI, AU, AGI, AGU, BU- Alex(bellamia)
Ng, Ai, Gu, Gi, Au, aga, agi, ng
ai,ge-uuu,tu-tu - Sebastian(adana)
goooo, aiii, leeeee,auuu,- Ioana Alexandra (corneliaa)
Ng ,Ae ,Ai-Iustin Gabriel (Gabi.i)
mmm-ma , Mandy Stephanie ( Alina Maria )
NG, Achii, Arrchii - Codrin Stefan (Shobo)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna fetelor !

Shobo, eu am facut ecografie pentru sold la Medlife la dr. Stamate care am inteles ca e foarte bun. Ecografia am facut-o la 3 luni pana atunci am stat cu 2 pampersi la indicatia pediatrei. Ea l-a dus la ecografie si la control la ortoped a doua zi dupa ce s-a nascut (din cauza ca Dragos a stat in pozitie pelviana in burtica era suspect de displazie) si a descris exact pe biletul de iesire din spital modul cum e format soldul si indicatia de a purta 2 pampersi pana la urmatoarea eco. Programarile la dr. Stamate dureaza cam 10 zile. Daca vrei uita-te pe site-ul Medlife sa vezi ce competente are.

Despre imbracat nici eu nu sunt de acord cu infofolirea bebeilor. Dar eu il plimb in carucior sport, fara landou sau paturica care sa vina peste el. Oricum s-ar dezveli instantaneu, acasa doarme in sac de dormit ca altfel nu se poate. Asa ca eu ii pun afara o gecuta foarte subtire, de vara, de blugi peste body. Si oricum ei inca nu se misca asa cum facem noi si mai mult dorm in carucior, deci chiar daca eu ies in bluza fara maneca nu il voi imbraca inca la fel.

Fetelor am o poza noua super cu Dragos cu baticut. Va invit sa o vedeti in albumul La plimbare de ieri!

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Oana felicitari pentru Seb si pentru primul mama. Multumim pentru listuta. Va rog daca puteti sa treceti si la mine 4.670 si 56 cm, data nasterii 7 Martie. Multumim.
Clara eu miine merg la medicul ginecolog si am sa discut despre antibaby medicamente. Ma intreba una dintre voi ce am facut la prima fetita deoarece nu am avut ciclu atita cit am alaptat, am luat minipille si am fost foarte multumita de ele. Bellamia stiu ca va fi greu fara puisor insa gindestete ca il lasi in miini bune si Dumnezeu va ajuta sa fiti in curind toti trei impreuna.
Crinuta si mie mi-a cazut parul dupa nasterea lui Doris, aveam unul frumos si lung. Am luat vitamine si l-am tuns scurt. Pe Clara nu o imbrac asa gros, cum spunea Shobo nu trebuie imbracati mai gros decit noi.
Adana cind mergeti in tara si te-ai hotarit cu ce? Alina sa-ti traiasca Mandy si sa creasca mare si sa fie cuminte. La multi ani si bebelusilor care implinesc citeva luni zilele astea.
Shobo fetita mea a avut la amindoua piciorusele displazie de sold si poarta acei pantalonasi. A avut si Doris insa numai la un sold. Eu cu ea trebuie sa ma duc la doua saptamini la control, se uita doctorul daca ii sint buni pantaloni si ii face un ecograf. Deja un sold sa vindecat si cel de-al doilea spunea medicul ca in 2 saptamini. Pe urma o port in marsupiu am unul de la Baby Björn si un sal, ortopedul mi-a spus ca ii face bine deoarece ei stau cu piciorusele cracanate. Am citit si in internet si e recomandat de pediatri si ortopezi. La ecografie trebuie sa mergi mai repede deoarece la 4 luni e tirziu. De aceea iti recomand sa mergi cit mai repede si la un ortoped bun, deoarece mie mi-a spus doctorul ca uni pediatri se grabesc sa puna aceasta diagnosa desi nu e necesar si nu prea poti vedea cu ochiul liber ci trebuie facut ecograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

buna fetele.tocmai am facut baita la mandra mea.
cu contraceptia eu am mai spus ,mi-am pus sterilet,e mai sigur .
de ati sti ce ma doare inima cand trebuie sa ma duc la munca si sa las fetita.ii simt mirosul oriunde as intoarce capul.cand ajung seara acasa ,o iau langa mine si o tin in brate,pana adoarme

http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/tavi_mona/my_photos

o zi minunata,si pupici dulci la toti bebelusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

shobo, stai cumva pe virtutii, in militari?

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dragele mele doamne,
Mare minune e linistea asta, parol. Stiu ca am disparut in ceata dar ce sa facem, nenorocirea e mare! colici de dimineata pana seara, bazdaci, lacramioare, zvarcolituri si niste racnete, mama draga zici ca o taie careva pe viu. Nu tace pana nu o scot afara.
Am terminat cu sab simplex si cu bonisan, e randul meu sa zic ca-s frectie la picior de lemn. Si cum n-am cum sa ajung in floreasca dupa diacrampul acela va intreb eu acum... la ce sa trec? La debridat sau la Espumisan? Cornelia, Bestuta? Parca voi erati expertele in colici...
Shobo, am citit ca puiul tau se zbate la san. Asa si Irina. O ridic o bat pe spate o pun la loc si tot asa pana mananca.

Oana, felicitari pentru "mama".
Ati vazut magazinul buburuza? ce parere aveti de preturi?

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali,
ce pacat ca s-a stricat vremea asta, nu??

Elyi, te inteleg. si eu cind ma gindesc ca mai am asa putin...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am pus poze noi cu Irina, daca vreti sa vedeti ce mare a crescut;)
Azi implineste fata mea 3 luni...

Ana Maria, cum stai cu botezul? Noi am reusit sa aranjam si biserica si restaurantul pentru 7 mai. Invitatiile le-am facut vis-a-vis de ASE, langa coloane, e un centru, modelul e unul dintre cele de pe site-ul pe care il recomandai tu, dar e la categoria "invitatii de nunta"

Si peste o luna ma duc la munca:(

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Viktoria noi vrem sa mergem in Ro la inceputul lunii iulie si cu botezul am hotarit sa-l facem in Suedia dupa ce venim din Ro,am gasit si nasi si am vb cu ei si asa am hotarit..bine ca s-a rezolvat.

Ieri am fost cu Sebastian la plimbare cu masina si pot sa zic ca nu a plins, a fost cumintel ,ne-am jucat ,am vb si a dormit in masina.Pina acum facea un scandal in masina de ziceai ca-l omori

Am sunat si la asistenta pt diaree lui Sebastian si mi-a zis sa stau linistita..ca daca e vesel ,maninca bine si doarme bine nu e nimic grav si a zis sa urmaresc situaria..daca intervin ceva skimbari in comportamentul lui sa o sun din nouAm incredere in sistemul medical de aici..probabil ca in Ro deja i-ar fi dat pastile sau altceva

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

http://www.babiesonline.com/babies/s/sebastianm/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Witchie, imi pare rau de bebelina ta. Stiu cum e , asa cum zicea bellamia intr-o zi eu am fost "mama tuturor colicilor".

Diacrampul il gasesti la magazinul Naturalia, de pe calea Floreasca nr.25. Se pun 2-3 bilute in apa plata sau fiarta si racita , nu ceai sau lapte. Nu se folosesc tacamuri de metal si se da cu 15 min. inainte sau dupa masa.La mine discrampul nu a mers i-a facut si mai rau.Dar la fete merege de minune .

Fetitei mele i-au trecut colicii cu urmatoarea formula de Debridat:
exemplu: noi avem 6 kg deci 6 ml. debridat (1ml/1kg) impartit in trei reprize fixe mereu: de ex. orele 6,00-12,00-18,00. Adica cate 2 ml / repriza. Creste greutatea, creste nr. mililitrilor.
De a doua zi dupa reteta asta fata mea n-a mai avut colici. Si asta de mai bine de o luna. Daca ai nelamuriri spune-mi si-ti explic in PM.

La multi ani bebicilor nascuti azi!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Viktoria, eu intrebam, dar oricum nu stiu ce sunt"minipille", la noi n-am auzit de asa ceva. Banuiesc ca sunt tot niste pastile antibaby,dar tu le-ai luat asa, intr-o buna zi, fara sa fi avut "rushi"?
Lali, bestial dolofanelul tau!
Oana, ma bucur nespus pt. tine, cind imi amintesc ce mult l-ai asteptat pe Seb, dar macar te umple de cadouri, si mai ales asa devreme!Abia astept sa ma laud si eu ca ma recunoaste"oficial" in fata natiunii!!!
Binenteles ca m-am uitat din nou la bebei, ca nu ma satur de ei si ma indragostesc in fiecare zi din nou, cu fiecare poza noua.Eu cred ca al meu Cosmin seamana cel mai bine cu Sebastian al Adanei!Sau mi se pare mie!
Adita, ai un Goliath pe cinste si frumos rau!
Leta, ce sa zic...2 frumuseti!Cred ca tati e tare mindru.
Andrutza, Simonica ta chiar ca e draga...
Mandy, esti dementiala cind casti!Bravo fotografului.
Irina, zilele astea a fost ziua ta in calendar!Clar tre' sa te faci fotomodel!Anda, mi-e dor de umorul tau de altadata.
Mai Ubi, Alexandra ta are un parmortal!Nici nu stiu cu cine seamana mai mult!
Cornelia, sa-ti traiasca bebelasha, de-ar sti ea ce torturi face mami...(sper sa nu confund...)ar lasa laptele!!!
Iustinel, zi-i lu' mami sa mai faca poze, ca tare scumpel esti!
Rebecca esti o dulce, iar mami seamana asa bine cu o prietena de-a mea!
Sara, de ce nu pot sa va vad?
Kita,simburasul tau e...simbure in toata regula(ha,ha), e un scump!
Paula, tu si minunea ta mica sunteti de-ale mele, si cu asta spun tot.Poate ne vedem odata si-odata!
Shobo, clar, Bibishor e numai al tau!Semanati leit1Saphir,pe Amos l-am vazut si e bandit mare, dar Ailish?
Eliy, ce par mare are gogosica ta!Si ce nume frumos, parca-i un cintec, inseamna ceva?
Mai Oana...mai Seb,ce sexos mai esti tu!Ce bine te prinde rosul, si bleu-ul!Si cum discuta ei de la barbat la barbat!Bai da' ce-i place sa se uite la camera, e jale!Bravos!
As vrea sa-i vad si pe Rayan, pe Ruxi, pe Tudor, si restul...

Fetelor iertati-ma pt.lista asta lunga, dar nu m-am putut abtine, si cum eu intru mai rar...am monopolizat pagina!!!
Oana, multumim pt. listuta, f. frumoasa, si te rog cind ai timp, modifica si la noi:6 kg. + 61 cm.Multumim.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput