FILM SERIAL :BOROBOATELE DOMNULUI MIHNEA
Raspunsuri - Pagina 2
GabrielaG spune:
Ne place poznasul de numai un an si patru luni. Ii place sa faca ordine(oare imita pe cineva?)
Faza cu gimnastica m-a dat gata si chiar ne-am distrat copios. Stie el ce stie...Poate vrea sa-ti comunica ceva mami....
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Gabi ai mare dreptate !!!!!
Tot caut motive sa ma eschivez de la ,dar se pare ca va trebui intr-un final sa ajung si aici!!!Sa mai fac si eu altfel de miscare..nu numai sportul cu !!Cristina si Mihnea
danielac spune:
IMI PLACE DE MIHNEA CA NU STA O CLIPA LOCULUI. ESTE UN COPIL SUPER ACTIV CA SI DIANA MEA.
DESI CATEODATA AS DORI SA MAI STEA CUMINTICA, MEREU IMI ZIC CA NU IMI PLAC COPIII CARE UNDE-I PUI ACOLO STAU.
MAI BINE ASA...
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
Danza spune:
Hai sa vin si eu cu noi boroboatze. Aseara, ca sa-i pot face supitza lui Danutz, l-am luat cu mine la bucatarie si l-am lasat sa se bage in dulap sa faca ordine printre tacamuri (bucuria lui, de altfel ). Dar ce', copilul asta sta locului? Numai bine curatam o leguma, Danut tzushti! si-o zbughea in camera. Cand mergeam in sufragerie il gaseam cocotat in picioare in fotoliu (langa fotoliu am o masutza, pe care sta telefonul) cu receptorul in mana, cu o mutra serioasa bodoganind ceva si butonand intens cifrele. Am incercat de repetate ori sa-i sustrag atentia cu o alta ocupatie sau jucarie si cand credeam ca am reusit, mergeam linistita in bucatarie. Peste 5 minute, iar in fotoliu era, incercand din disperare sa sune pe cineva (poate vreo ). A trebuit sa renunt la gatit si am asteptat sa vina taica-sau ca sa-mi pot continua treaba.
Sa va traiasca !
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
eellyia spune:
Hai ca m-am terminat de ras ! E incredibil cate traznai le trec puiutzilor prin capshor...Sa va traiasca si mai asteptam episoade !
Julie spune:
Hai sa va zic eu una cu un copil japonez de 4 ani, careia i-am fost martora luni.
Vin copilul (obraznicut) cu mama-sa la mine. Eu cu mama stam de vorba, copilul face salturi mortale de pe canapea.
La un moment dat, numai ce-l vedem ca aluneca de pe canapea si se infinge drept in cap pe podea. Eu si mama amutim (de fapt am scos amandoua cate un "a!"), iar copilul, stiind ca a facut o boroboata, face o tumba, se pune intr-un genunchi, cu capul in pamant, si ridica mana dreapta in sus, deasupra capului, facand semnul victoriei. A stst in pozitia aia vreun minut, timp in care eu si mama am crezut ca lesinam de ras.
Dupa aia, pe tacute, vreo 10 minute s-a tot frecat in cap si a stat cumintel... nici pas n-a mai zis!
Elena spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
In episodul de astazi am sa va povestesc cum face DOMNUL MIHNEA gimnastica
Daca ii spui:Mihnea fa gimnastica,bucuria lui.
Nu stim de unde a invatat toate aceste "figuri"dar te umfla risul daca-l vezi cu cita seriozitate isi executa numarul.
Se aseaza in genunchi cu palmele sprijinite pe podea si apoi ridica cite un picior in extensie,dupa care se rostogoleste,repeta figura,se ridica in picioare,alearga pe hol,se intoarce in sufragerie face un fel de genoflexiuni,dupa care repeta figura de mai sus.Iar se ridica,se scutura un pic,se aseaza iar cu genunchii si palmele pe podea si apoi se se apleaca in fata si in spate pe miini si genunchi.Se aseaza cind pe o parte cind pe alta si ridica cite un picior si reia de la prima "pozitie". Face asa pina se plictiseste si bineinteles ca muzica este nelipsita....Poate ca descrierea mea nu este chiar corecta-nu stiu denumirea din aerobic a acestor "elemente",dar sincer va spun ca nu stiu de unde a invatat toate astea.....!!Cristina
Hi, hi, ce mai gimnast are mama, mai-mai !
Si Laura mea face gimnastica cu mine, cot-la-cot ! Da' vreau sa spun ca face niste miscari de ma complexeaza total ! mai ales la abdomene, eu ma chinui sa ridic picioarele la 45 de grade, curg apele pe mine, gifii de nu mai pot, in timp ce Laura face abdomenele fluierand, cu picioarele ridicate perfect la 90 de grade !!
Iar daca intr-o zi nu fac gimnastica, imi atrage atentia "mama, azi n-ai facut gimnastica !"
Intr-o zi ne-a vazut si sotul meu in timpul actiunii si o intreaba pe Laura "dar tu de ce faci, draga, gimnastica ?", la care ea raspunde " ca sa am fundu' frumos !" (aici ma cita pe mine)
Iar la "faze de olita", de cand a venit frigul am inceput s-o punem pe olitza (inainte isi facea nevoile direct la w.c.), si cam facea nazuri, zicea ca ea vrea sa faca numai la w.c., pana la urma a acceptat sa faca doar pipi, kaki nu vrea sub nici o forma sa faca la olitza, si cand am intrebat-o de ce nu vrea, mi-a raspuns : " nu pot sa fac caca la olitza ca am pasarica mica !"
Elena&Laura
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Julie
Hai sa va zic eu una cu un copil japonez de 4 ani, careia i-am fost martora luni.
Vin copilul (obraznicut) cu mama-sa la mine. Eu cu mama stam de vorba, copilul face salturi mortale de pe canapea.
La un moment dat, numai ce-l vedem ca aluneca de pe canapea si se infinge drept in cap pe podea. Eu si mama amutim (de fapt am scos amandoua cate un "a!"), iar copilul, stiind ca a facut o boroboata, face o tumba, se pune intr-un genunchi, cu capul in pamant, si ridica mana dreapta in sus, deasupra capului, facand semnul victoriei. A stst in pozitia aia vreun minut, timp in care eu si mama am crezut ca lesinam de ras.
Dupa aia, pe tacute, vreo 10 minute s-a tot frecat in cap si a stat cumintel... nici pas n-a mai zis!
CURAJOS TARE FLACAUL !!!!
Exact asa am patit eu cu Vladut,baietelul de 4 ani si jumatate al prietenilor nostri.NUMAI CA EL S-A OPRIT CU CAPUL IN NASUL MEU,de era sa ajung la urgenta a doua zi de Craciun!!!Cristina
palmyrah2002 spune:
Si Laura mea face gimnastica cu mine, cot-la-cot ! Da' vreau sa spun ca face niste miscari de ma complexeaza total ! mai ales la abdomene, eu ma chinui sa ridic picioarele la 45 de grade, curg apele pe mine, gifii de nu mai pot, in timp ce Laura face abdomenele fluierand, cu picioarele ridicate perfect la 90 de grade !!
Iar daca intr-o zi nu fac gimnastica, imi atrage atentia "mama, azi n-ai facut gimnastica !"
Intr-o zi ne-a vazut si sotul meu in timpul actiunii si o intreaba pe Laura "dar tu de ce faci, draga, gimnastica ?", la care ea raspunde " ca sa am fundu' frumos !" (aici ma cita pe mine)
Iar la "faze de olita", de cand a venit frigul am inceput s-o punem pe olitza (inainte isi facea nevoile direct la w.c.), si cam facea nazuri, zicea ca ea vrea sa faca numai la w.c., pana la urma a acceptat sa faca doar pipi, kaki nu vrea sub nici o forma sa faca la olitza, si cand am intrebat-o de ce nu vrea, mi-a raspuns : " nu pot sa fac caca la olitza ca am pasarica mica !"
Elena&Laura
[/quote]
M-a terminat Laura!!!E grozava!!!!!!!Cristina si Mihnea
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Danza
Hai sa vin si eu cu noi boroboatze. Aseara, ca sa-i pot face supitza lui Danutz, l-am luat cu mine la bucatarie si l-am lasat sa se bage in dulap sa faca ordine printre tacamuri (bucuria lui, de altfel ). Dar ce', copilul asta sta locului? Numai bine curatam o leguma, Danut tzushti! si-o zbughea in camera. Cand mergeam in sufragerie il gaseam cocotat in picioare in fotoliu (langa fotoliu am o masutza, pe care sta telefonul) cu receptorul in mana, cu o mutra serioasa bodoganind ceva si butonand intens cifrele. Am incercat de repetate ori sa-i sustrag atentia cu o alta ocupatie sau jucarie si cand credeam ca am reusit, mergeam linistita in bucatarie. Peste 5 minute, iar in fotoliu era, incercand din disperare sa sune pe cineva (poate vreo ). A trebuit sa renunt la gatit si am asteptat sa vina taica-sau ca sa-mi pot continua treaba.
O sa aveti o factura la telefon de o sa va plinga buzunarele!!!Tocmai de asta eu mi-am cocotat telefonul sus pe frigider unde nu ajunge dumnealui!!Cristina si Mihnea