HELP-injectii cu polidin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

sa te tii de tratament, polidinul este foarte bun pentru anexita. fereste-te de frig, exista riscul ca anexita sa recidiveze si sa fie nevoie sa repeti tratamentul. nu te lasa pana nu te faci bine, daca nu tratezi bine anexita exista riscul sa pierzi permeabilitatea trompelor. ai mare grija! succes!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, semnez si eu condica la anexite repetate si tratament cu Polidin. Sapt. asta voi incepe probabil runda 3 (si ultima) de antibiotic, antiinflamator + Polidin...
Intr-adevar, se pare ca ramane ceva inflamatie acolo, mie cel putin anexita imi tot revine la fiecare frig pe care il trag, acum e a treia iarna

Stiti cumva la cat timp dupa ce se constata ca a disparut anexita se poate face in siguranta un HSG? Sau nu se mai face deloc in cazul asta, se verifica numai permeabilitatea cu ... perfuzii, instilatii sau cum se cheama ???

Si inca o intrebare, va rog: a incercat cineva supozitoarele cu Carpicon? Am citit ca ar ajuta si ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

hsg-ul verifica permeabilitatea trompelor, instilatiile se recomanda la permeabilitate scazuta sau obstructie tubara, deci dupa dignosticarea hsg.

eu am luat carpicon pentru chisturi ovariene, nu stiam ca ajuta si la anexite, intreab-o pe Livia, click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47290" target="_blank">aici

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cel mai mult depinde cine ti le face...se zice si despre moldamin ca doare...vara asta a trebuit sa faca si sotul meu 2 moldamine si era tare speriat,ca auzise povesti nasoale ,dar i l-am facut eu cu f mare grija, nu cu indiferenta si nu l-a durut DELOC...

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Sunteti toate niste dragutze.Multam fain de sfaturi.
Tia ca de obicei o scumpa.
Am sa incep tratamentul saptamana viitoare.
Va si va tin la curent.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu am facut polidin a din a 2-a zi de cm, 2/zi
cine mi le-a facut are mana f usoara si le-a facut extrem de incet. nu m-au durut deloc
pupicei

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si tie MirelaV si iti multumesc de incurajare!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

si eu am facut polidin 10 zile de durut nu prea au durut dar in schimb de atunci nu am mai avut probleme cu anexita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Si eu am facut in ianuarie polidin. Am facut din ziua a 4-a a CM, 10 fiole. Si vreau sa va spun ca la mine au avut efect deoarece acum sunt graviduta in 3 luni jumatate!
Va pupic si va doresc bafta la toate!
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Si eu am facut Polidin la greu, dragele mele! Nu am ramas graviduta din pacate, insa trompitele mele sunt BETON. Sunt sigura ca un rol major l-a avut si poludinul prestat cu mare inversunare!
Oricum, incercati! Nu are contraindicatii!
Pupici, Musete

Mergi la inceput