Discutii pe marginea "PRO-Test" -ului
Puterea cuvantului este mai mare decat puterea pumnului,de cele mai multe ori !!
Ne vom lupta cu morile de vant atata vreme nu putem crede si visa la mai mult...As fi vrut sa fiu "mai rea" insa asta-i tot ce am putut da pe moment...
O singura problema exista pe moment...mail-ul catre Formula-as mi-a venit inapoi.Azi am sa-i sun sa aflu ce se intampla cu adresa lor de mail...Ma intrebati care-i pasul urmator ?! Eu zic sa le dam putin timp si daca nu voi primi nici pe mail si nici nu vom vedea alte semnale,pana acum am sprijinul a doua fete minunate de aici ca sa facem petitia noastra si mai incisiva.
Repet,astept pe mail mariutza27@yahoo.com si impresiile voastre,ce aveti si voi de spus in legatura cu acest subiect si vom include in urmatoarele petitii si impresiile voastre,nu numai ceea ce am eu de zis...
Pentru Gabi/da,preturile sunt cat se poate de reale !! In Timisoara este tariful mai mare ,probabil,pentru ca Munteanu este primul care a facut reproducere asistata in Romania si pentru ca e singurul pe partea asta de tara...
Ceea ce speram sa reusim noi sa facem,este destul de dificil dar nu irealizabil,asa ca eu zic sa ne inarmam cu rabdare caci astfel de probleme nu se rezolva intr-o clipa.
Am deschis acest subiect pentru ca la de la celalalt am dat link-ul in mail-ul trimis peste tot,iar discutiile si intrebarile pe marginea protestului e bine sa fie separat...
Sanatate maxima,Maria
Rabdarea este cheia fericirii.
Raspunsuri
Pisicuta spune:
Mariutza, mama, shi voi, dragele mele "impricinate",
m-am uitat cu jale sambata la atitudinea zeflemista shi superioara pe care 'coana Bartosh o are fatza de medicii de familie shi de problemele cu care se confrunta aceshtia, shi m-am gandit, cu durere in suflet, oare cum va fi receptat PRO-testul nostru, cand cu confratzii ei se poarta asha cum se poarta???
Sunt o optimista de felul meu, insa, vazand cu cine avem de-a face, prea nu-mi miroase a bine toata chestia asta!!! Ori nu o sa ne raspunda, ori o dau dupa stanga pe dreapata c-o fi shi c-o patzi, ca se poate, dar nu acum, ca vreodata, dar nu shtim cand!
Nu vreau sa va dezamagesc, dar eu asha simt!
*Sanatate maxima tuturor shi pupici dulcici *
gabid spune:
Oare nimeni nu vede ca natalitatea scade in Romania?Nimeni nu a auzit ca peste granitele Romaniei FIV-ul este subventionat?Eu nu stiu ce spuneti voi , dar mie imi vine cateodata sa plec din tara asta de c...pentru ca tare m-am saturat de toata prostia din jurul meu.Sa dea Dumnezeu sa auda cineva PRO-testul nostru si sa ia masurile care se cuvin.
Eu am avut noroc ca am avut parintii care ne-au ajutat si acum o avem pe Simona obtinuta prin FIV care ne-a costat6000$.Mare noroc am avut!!!Nici in ziua de azi nu-mi vine sa cred dar a treia oara numai aveam bani..........
Gabi si Simonica.