nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Darria

Asa, Nushulica mama, nu te lasa dominata de soacra. Daca-i permiti la inceput dupa acea greu o mai dezveti. Trebuie sa faca diferenta intre dorintele tale si ale ei

nu mi se urca ea mie in cap stai linistita...asta-i lege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, nimic nou?

Am vazut ce sunt o droaie de informatii despre cameramani, fotografi si DJ, insa pentru Bucuresti. Voi ati angajat deja asa ceva?

Stefana, multumesc de raspuns, iti dau PM.

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

cum pot sa imi pun si eu pozele in album?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd
Am vazut ce sunt o droaie de informatii despre cameramani, fotografi si DJ, insa pentru Bucuresti. Voi ati angajat deja asa ceva?

Eu am vazut pe net si anunturi din Iasi. Dar tot mai bine e daca iti indica fetele pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Cristina si eu m-am interesat pt solar ca am tenul foarte deschis si m-am uitat la oferta de la Armony :

http://www.aerobic-culturism.go.ro/p5.htm

pozele mele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

nu e chiar asa scump la armony pe cat credeam eu dar eu nu ma bronzez decat la soareca e mai sanatos

Mergi la inceput

M-am gandit mai bine, am mai intrebat in dreapta si stanga si am hotarat ca e mai bine sa ma bronzez natural, la ai mei in gradina.trebuie insa sa ma cam grabesc si sa fie weekenduri cu soare mare si tare ca pana pe 2 sa am un oarecare bronz.multumesc oricum pt informatii lorym.
si totusi nimeni nu imi zice cum sa imi fac si eu album?

Cristina

Mergi la inceput

caut bomboane pentru mărturii!! am gasit in metro o galetușă de 3,5kg de arahide glazurate cu cremă de vanilie parca la 221 mii lei, dar mi-e frică să nu se inmoaie. voi de unde luati bomboane?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dar daca le ingheti in congelator nu e bine? Cred ca vor rezista pana ce vor fi mancate. Sa scoti marturiile din congelator inainte sa pleci la biserica. Atat ma duce capul
Nu stiu cum poti sa-ti faci album dar poti intreba la probleme tehnice, sigur o sa primesti ajutor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

Dar daca le ingheti in congelator nu e bine? Cred ca vor rezista pana ce vor fi mancate. Sa scoti marturiile din congelator inainte sa pleci la biserica. Atat ma duce capul
Nu stiu cum poti sa-ti faci album dar poti intreba la probleme tehnice, sigur o sa primesti ajutor.

nu mi se pare buna ideea ta daria cred ca atunci cand le va scoate din congelator se vor face naspa sau chiar se vor topi

Mergi la inceput