nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 18
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Asa, Nushulica mama, nu te lasa dominata de soacra. Daca-i permiti la inceput dupa acea greu o mai dezveti. Trebuie sa faca diferenta intre dorintele tale si ale ei
nu mi se urca ea mie in cap stai linistita...asta-i lege
mmc_nd spune:
Fetelor, nimic nou?
Am vazut ce sunt o droaie de informatii despre cameramani, fotografi si DJ, insa pentru Bucuresti. Voi ati angajat deja asa ceva?
Stefana, multumesc de raspuns, iti dau PM.
mmc
Darria spune:
quote:
Originally posted by mmc_nd
Am vazut ce sunt o droaie de informatii despre cameramani, fotografi si DJ, insa pentru Bucuresti. Voi ati angajat deja asa ceva?
Eu am vazut pe net si anunturi din Iasi. Dar tot mai bine e daca iti indica fetele pe cineva.
Lorym spune:
Cristina si eu m-am interesat pt solar ca am tenul foarte deschis si m-am uitat la oferta de la Armony :
http://www.aerobic-culturism.go.ro/p5.htm
pozele mele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
nushulica spune:
nu e chiar asa scump la armony pe cat credeam eu dar eu nu ma bronzez decat la soareca e mai sanatos
kriss79 spune:
M-am gandit mai bine, am mai intrebat in dreapta si stanga si am hotarat ca e mai bine sa ma bronzez natural, la ai mei in gradina.trebuie insa sa ma cam grabesc si sa fie weekenduri cu soare mare si tare ca pana pe 2 sa am un oarecare bronz.multumesc oricum pt informatii lorym.
si totusi nimeni nu imi zice cum sa imi fac si eu album?
Cristina
kriss79 spune:
caut bomboane pentru mărturii!! am gasit in metro o galetușă de 3,5kg de arahide glazurate cu cremă de vanilie parca la 221 mii lei, dar mi-e frică să nu se inmoaie. voi de unde luati bomboane?
Cristina
Darria spune:
Dar daca le ingheti in congelator nu e bine? Cred ca vor rezista pana ce vor fi mancate. Sa scoti marturiile din congelator inainte sa pleci la biserica. Atat ma duce capul
Nu stiu cum poti sa-ti faci album dar poti intreba la probleme tehnice, sigur o sa primesti ajutor.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Dar daca le ingheti in congelator nu e bine? Cred ca vor rezista pana ce vor fi mancate. Sa scoti marturiile din congelator inainte sa pleci la biserica. Atat ma duce capul
Nu stiu cum poti sa-ti faci album dar poti intreba la probleme tehnice, sigur o sa primesti ajutor.
nu mi se pare buna ideea ta daria cred ca atunci cand le va scoate din congelator se vor face naspa sau chiar se vor topi