Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La Multi Ani-Amelia
La Multi Ani-Lilinca
La Multi Ani-Justin
La Multi Ani-Eric

Mwerge ursuletul,vine ursuletul, vine calul, cainele si elefantul, toti cu baloane si cu cele mai bune si frumoase urari, ca aceasta zi este mare- primul vostru anisor

La noi nimic nou, Julia a cam racit putin, am fost cu ea la doctor, dar a spus ca o mica raceala, asa ca sunt linistita.Acum stam acasa ca s-am racorit afara si nu vreau sa se imbolnaveasca. Din pacate trebuie sa va las, ca a venit acasa sotul si trebuie sa ma ocup de el. Poate mai tarziu . Pupici

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La Multi Ani Amalia!!!! 1 AN

La Multi Ani Justin!!!! 1 AN

La Multi Ani Eric!!!! X 11 luni

La Multi Ani Ilinca!!! X 11 luni

Sa cresteti mari pui scumpi si dragi! Multe impliniri sa aveti in viata! Mamicute sa va traiasca puii sanatosi, voua putere de munca si multe felicitari pentru eforturile depuse in ultimele luni !!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Diana nu i-am luat motul acum! Dupa paste il luam!Acum a fost doar cu bebei si duminica cu buni de la buzau!

Monet meyy ce fain cred ca e cu burtica ... a miscat sau nu inca? Parca mai incolo, nu? Trec ele starile de greata... ai incercat cu biscuiti sarati dimineata? la mine aveau efect! burtica mica si pe Lia scumpa!

Irinusha Crisu mic si nazdravan! Ce facea el acolo mey? Sufla sticla? Si cine era gagica de langa el?

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI AMALIA!

LA MULTI ANI JUSTIN!!

Tot la fel de sarbatoriti si iubiti sunt si bebelusii nostri de 11 luni!

LA MULTI ANI ILINCA!

LA MULTI ANI ERIC!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si fericiti, sa aveti o copilarie minunata, fara griji!!!
Si abia asteptam sa vedem poze cu mazgalicii de la tortulet!

Carmen & Ericutz, gemanas-ingeras

http://community.webshots.com/user/ericutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Amalia! Multa sanatate, fericire si noroc! Acris, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea! Petrecere frumoasa!

La multi ani Justin!
La multi ani Eric!Un pupic de la Cristina, la fel cu cel pe care l-a primit ea la Baby expo!
La multi ani Ilinca!

Avem si noi poze mai noi, la al doilea link, la albumul 9 luni. Daca vreti sa le vedeti sunteti invitatele noastre.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
LA MULTI ANI!

La multi ani, Amalia!
La multi ani, Justin!

In curand vom avea numai copilasi de mai-iunie...

La multi ani, Eric!
La multi ani, Ilinca!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele si un pupic la toti bebelushii si copilashii de mai-iunie....
ne-am intors din romania acum o sapt si ceva si de cand am venit ne tot odihnim si eu si Dennis caci pe cat de super a fost totul la fel in aceeashi masura ne-a obosit.Pot spune ca a fost cea mai frumoasa vacanta pe care puteam sa o am:am stat la parintii mei, ne-am saturat de vorba(fetele care stau afara stiu cum e ca niciodata nu te saturi de vorba cu ai tai)...am vizitat rubedenii si rubedeniile au venit pe la noi, sa ne vada.Pe afara nu prea am apucat sa mergem si sincer regret, caci tare mult vroiam sa ajung prin Herastrau si pe Magheru.Poate la vara.Partea buna este ca la sfarsitul lui iunie plecam din nou si cu tati atunci si stam 6-7 sapt...sunt superfericita caci atata romanie intr-un an nu mai vad eu.

Dennis este bine sta singurel in picioare, se ridica dar inca nu merge si bineinteles ca tot timpul vine cu ceva nou, spre bucuria noastra.

Eu sunt fericita caci ieri am primit cetatenia suedeza si e bine caci am si eu acum mai multe drepturi aici.

Multe felicitari petru zilele de nashtere, si La multi ani pentru Sebi pentru primul anishor(cam cu intarziere)...si apropo cand am fost in romania am cumparat revista Mami, am deschis-o si pe cine vad???Nally si Sebi..Bravo!

Gabitza cu Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Multumim din suflet pentru urarile voastre !!!!

A iesit f. frumos aseara, chiar daca a fost restrans.
Amalia a fost un deliciu !!! Si cuminte foc !!!
A dormit dupa amiaza 4 ore(de la ora 14-18). Cred ca stia ca trebuie sa fie apta pt. petrecere.
"A furat" musafirilor din farfurie mancarea, radea la toata lumea...a dansat.....ce sa mai...a fost superba.
Parca stia ca este ziua ei.

S-a fript saracuta cu flacara de la lumanarea tortului. Noi n-am fost atenti la ea, pt. ca eram atenti la poze...si ea curioasa sa puna mana...n-a plans pana nu i-am dat atentie (smechera)!
A primit o gramada de hainutze, jucarii, pantofiori si foarte multe lalele.
Noi i-am cumparat (pt. ca tot am fost intrebata) un covosar din acela in forma de puzzle, un trenulet muzical, ceva de imbracat + masa si dansul . Plus ii oferim dragostea noastra nemarginita !!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani Elena, Clara si Stefan!
Irinusha, multumim pt. felicitari, acum sa nu-ti inchipui ca bebeloiu' meu e Gabi Szabo in persoana! Cred ca mai trebuie sa treaca mult pana sa se prinda el ca-i muuuult mai bine in 2 labute! Asa a facut si cu statul in fund, eu il asezam, el se arunca pe burta! Innebuneam de necaz cand vedeam ca sta perfect, dar nu vrea! Toate la timpul lor! Darius inca e fricos si oarecum nedumerit ca poate sa faca pasi. Nu prea pricepe ce-i cu el. Nu stie sa se dea jos din pat, desi m-am chinuit sa-l invat, nu vrea si pace! si Darius a salivat rau acum vreo 2 sapt, dar i-a trecut fara sa-i iese vreun dintisor, am ramas tot cu 6 "margelute".

Monet, cum poti spune ca nu esti o mama buna?! Tu pt. mine esti un exemplu de curaj, cu un copil mic, bb2 pe drum, serviciu! Eu stau acasa cu bb si tot mi se pare greu cateodata! Lasa gandurile astea ciudate deoparte si pupaceste-o pe Lia din partea mea!

Nally, acum inteleg de ce n-ai pus de la-nceput poze cu tortul facut in casa! N-ai vrut sa ne faci pofta! Mamaaaaa, cum arata! Bravo!

Pupici pt. mamici si bebici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna mamici si pupici la bb-lusi si copilasi!

In primul rand pupici dulci sarbatoritilor de 11 luni: Stefan, Elena, Clara! Sa cresteti mari si sanatosi!
Dana, Laura si Madalina, sa va traiasca comorile mici!

Gabitza, esti a mea! Facem noi cumva sa ne vedem, nu se poate! Daca spui ca la sfarsitul lui iunie (ca noi) esti in tara, atunci nu-mi scapi, promit! :)
Asa deci, v-ati distrat bine! Nici nu as fi crezut altfel! :) Pupici dulci Dennisucului mic! Si tie felicitari ptr. cetatenie!

Cris, ce ma bucur ca a iesit bine party Amaliei! Vrem poze sa vedem si noi! Pupici dulcei mica pe manuta, sa-i treaca arsura repede!

Nally, Cris face pe clown-ul ... nu-mi vine sa cred cateodata cat seamana cu tata-su, altul cu prostioare in cap ;) ... Daca acum la 11 luni e asa, cred ca mai mare o sa ne scoata peri albi, ceva de genul: sa rad sau sa-l pocnesc? Om vedea noi, dar a inceput bine ;)
Fetita de langa el e Hanna, cea cu party de 1 anisor, dar dupa party.

Mai, mai avem o frumusete mica cu plete ... si eu nici nu stiam, ts, ts, ts ... deh, daca nu am mereu timp de poze ...
Paloma, pupici frumusetii mici, tare mi-a placut! Are niste ochi frumosi rau de tot! Si ce setter fain aveti ... dupa cum se vede mare dragoste intre ei. Se inteleg bine, asa-i? Stiam ca setterii irlandezi sunt blanzi - a avut si var-miu unul bun si bleg :) - asa-i? Va pup!

Aseara cand am ajuns acasa era Boby deja cheaun ... dadea cu aspiratorul, fi-su impingea la aspirator si tot "vorbea" si butona de zor. Cand m-a vazut nici nu m-a bagat in seama, el avea treaba cu aspiratorul ... dar in schimb m-a luat Boby in brate de fericire ca in sfarsit am aparut. Mi-a spus ca nu mai poate, l-a epuizat fi-su, ca-i venea la un moment dat sa planga ... Seara in pat mi-a povestit ispravile lui Cris, eu nu stiam unde sa ma mai bag sa nu-l scol pe Cris ca muream de ras ... eu radeam si Boby facea pe bosumflatul ca nu-i nimic de ras. Dar zau daca nu-i de ras, barem cand asculti si nu esti in cauza ;) ... cica se ridica la masa lui de infasat sa ajunga la creme, hartie de sters si restul, n-a ajuns, asa ca si-a adus o "scula" (un fel de bat, manerul de la o masinuta) si tot dadea cu el in creme sa pice ... cand i l-a luat tata-su s-a pus pe bombanit si a plecat suparat in alta camera ca sa tranteasca pe acolo ceva. S-a dus la cuierul de pe hol, a scos pantofii din rafturi si incerca el sa se bage in locul lor ... cica n-a stat o clipa locului, nu i-a placut mancarea asa ca i-a dat un borcan de iaurt, pe care si l-a intins tot pe haine ... si tot asa. Va dati seama ... saracutul tati! Vai de curisorul nostru, o sa ne termine Cris intr-o buna zi! Azi vine Oma, putem sa-l predam sa mai prindem puteri!

Gata, trec la treaba, poate mai revin! Va pupic!

Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput