Balsam de rufe pt bebe
Raspunsuri - Pagina 2
Kittycat spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt raspunsuri

.
M-am linistit acum. O sa cumpar un balsam pt piele sensibila si am rezolvat problema

. Mmm, ce pufoase o sa fie din nou rufele...
.
Andra,
de printesa
(15.11.2004)
Karina spune:
Eu una cred ca pina la 1-2 ani e de preferabil sa eviti balsamul, mai ales pt. lenjerie. Balsamul este de fapt tot un produs chimic, care pus in apa de clatit ramine in rufe si deci intra in contact direct cu pielea bebeului. Gindeste-te ca in curind o sa-i apara dintii si o sa inceapa sa pape tot, inclusiv hainutele... ceea ce echivaleaza cu ai clati suzeta, biberonul cu acel balsam.
Asta este parerea mea, dar tu faci cum crezi.
Eu am un principiu, legat de copli: cit mai putine "prelucrari" in mincare, daca se poate totul sa fie preparat clasic, iar hainele curatate cu cit mai putine chimicale, clatite suplimentar de 2 ori fata de cum clatesc rufele noastre. Acestea eu le respect si acum, desi Bogdan are 2 ani si 4 luni, dar am inceput s-o las mai moale. Lenjeria lui inca o spal separat, dar restul hainelor le spal cu ale noastre.
Cit priveste calcatul, i-am calcat hainele primele 3 zile, dupa care am renuntat ca numai faceam fata ![]()
Unii s-ar putea sa spuna ca sint exagerata, dar asta sint eu.
Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
devylla spune:
Noi i-am spalat hainutele cu balsam de la nastere si nu a patit nimik.
Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.
Sabina
acris spune:
Eu i-am spalat de la inceput rufele la masina automata si am folosit (si folosesc) Ariel si balsam Lenor Sensitive (*special pt. bebe). Dar de la 2 luni i-m tot schimbat balsamul in functie de preferintele mele si n-am avut nici cea mai mica problema!
Insa un lucru l-am respectat cu strictete: nu i-am amestecat niciodata rufele cu ale noastre!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
BDana spune:
eu am spalat rufelel lui bb de la inceput la masina, cu detergent Teo bebe, fara balsam si nici nu m-am inghesuit sa la calc. SI NICIODATA amestecate cu rufele noastre, indiferent cat de putine erau.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze