Vrancea(4)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
Se pare c-am ramas singurica
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorena.n spune:
Fetelor,eu am doar cateva postari pe acest forum si sincer sa va spun nu credeam ca dupa atat de putine postari voi avea senzatia de atata prietenie si incredere si sinceritate.Sotul meu ,adica Nasti ,si aici si pe forumul de pe Quebec ,unde are in jur de 3500 de postari mereu m-a sfatuit sa intru intre voi ptr ca sigur voi fi incantata.Recunosc ca citeam multe din topicurile voastre ,dar imi lipsea curajul sa va abordez.Asta ,sincer ,si din cauza multor lucruri pe care nu le am inteles de pe celalalt forum care ,nu stiu cum sa va spun nu m-au facut sa ma simt cum m-ati facut voi in asa de putin timp.Ideea este ca zilele astea au fost cam incurcate ptr mine si de aceea nu am m-ai postat.Am lumea mea cam intoarsa cu valorile cu susul in jos .ACEST lucru se datoreaza faptului ca eu sunt o persoana mult prea deschisa imi pun repede sufletul pe tava si nu reusesc sa inteleg daca gresesc sau nu.In sfarsit am sa va spun ca va multumesc ca sunteti asa de calde si apropiate de mine ,ptr ca simt nevoia mai mult decat credeti ,acum ,de prietenia voastra.
flori76 spune:
Lorena,ce surpriza .Deci Nasti e sotul tau
.Pai,va invitam cat mai des alaturi de noi.
Si eu sunt la fel ca si tine,o fire foarte deschisa,ma destainui cu usurinta si de multe ori constat ca am facut o mare greseala.Dar,omul din greseli invata,nu?Ei,bine,sa stii ca eu in ultima vreme am inceput sa fiu mai reticenta si sa nu mai spun tot ce am pe suflet oricui.
Eu ma bucur din suflet ca te simti bine alaturi de noi si,in masura in care timpul iti permite,te invitam sa stai cat mai mult cu noi.
Pupici
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza frumoaselor!
Ce faceti? Imi pare rau ca v-am facut sa poftiti aseara la ciorba mea de burta, sincera sa fiu nu prea am mancat...de ce? Pai am ajuns acasa si, cum mai era o jumatate de ora pana ajungea si Lari, m-am apucat sa mananc prajitura si Mars Delight si apoi nu mi-a mai fost foame..
Azi e soare!
Lorena, ne bucuram ca te simti bine aici. Cat despre a te deschide usor in fatza celorlalti, si eu fac asta, dar noroc ca am dat peste oameni buni, doar rar am mai suferit din cauza asta. si te asteptam sa postezi mai des.
Kata, tu pe unde umbli?
Flori, ce faci? Te mai duci la sala? Dupa calculele mele, la ora asta dormi! Maine e ziua cea mare, abia astept vestile!
Roxi, ce faci aiz? Iar te apuci de invatat?
Va pup pe toate, o zi superba!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Sunt aici,sunt aici, acusica revin cu 2 vorbe si v-arat si ce pantofi si-a tras bab.
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Mai fetelor, ce faceti voi???
Lorena, sper ca vei posta mai des la noi, vei vedea c-o sa te simti tare bine, inceputul e greu....
Flori,tin pumnii pentru tine miine.
Doamne devin dependenta de DC, si am atita treaba.Vine Cata acasa pe la prinz, apoi vom iesi la plimbarica.
Roxana, multumesc pentru detaliile cu cartile....si succes cu flamanda.Acum pun si eu niste intrebari,daca nu-i cu suparare: la ce liceu ai terminat si in ce an, si unde in Focsani ai locuit.(eu cu Ela am descoperit ca am fost la acelasi liceu! si in acelasi an).Deci,cine stie!!!
motanika, ti-am urmarit postarile la M.Jackson
Acus' sa vedeti ce pantofiori si-a tras baba ASTIA.
hai pa.
iesim la plimbarica.
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
prixi spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Si la noi e o vreme splendida! Ce bine ma simt cand e asa! Parca imi vine sa zbor!!!
Lorena si eu sunt o fire deschisa si pana acum nu am suferit din cauza asta! Dar drept este ca intai ascult ce zic altii si de abia apoi imi deschid si eu sufletul! Adica ma protejez eu singura, ca sa nu sufar mai tarziu!
Pe fetele de aici... eu cred ca le cunosc destul de bine (chiar daca nu vorbesc decat de cateva saptamani cu ele) si nu am avut nici un fel de problema in a discuta deschis cu ele despre absolut orice!
Te asteptam si pe tine sa faci acelasi lucru!
Andra si eu i-am invatat programul lui Flori! Cu siguranta la ora asta inca mai face
!
Eu astazi am program de ordine prin casa, o sa si gatesc, inca nu stiu ce, dar ma orientez in functie de ce este prin frigider si, daca mai am chef, mai arunc un ochi si pe cursul de flamanda! Culmea e ca sunt aproape la avansati, dar daca ascult la TV eu nu inteleg nimic si asta ma nemultumeste cel mai tare! Dar sa va zic una tare!! Nici ei nu se inteleg unii pe altii, ca fiecare regiune e cu accentul ei si atunci sa vedeti ce au facut...Subtitreaza toate emisiunile in flamanda, chiar daca cei care vorbesc sunt tot flamanzi!
Asteptam sa vedem pantofiorii, Kata! Daca sunt cei de la party, atunci sunt super-frumosi! Si eu am boala pantofilor si i-am si ochit deja!
Va pup, fetelor si va urez un inceput de zi minunat! Sa nu va speriati ca nu scapati asa usor de mine! Mai intru eu!
Roxana
flori76 spune:
Gata,fetele,m-am trezit (pai,la noi e abia 10)
As fi vrut sa merg la sala,dar azi este inchis ca dragii de islandezi astazi sarbatoresc prima zi de vara(e notat cu rosu in calendar si toata lumea e libera,inclusiv eu ).Asa ca stau prin casa si-l astept pe Cezar,care s-a dus,totusi,3 ore la sala,ca duminica are concurs cu fetele si...
Kata super pantofiorii Din Focsani i-ai luat?Eu as vrea sa vad cam ce modele de sandalutze,papucei se poarta in vara asta.
Andra ca te gandesti la mine(iti dai seama,ca maine te contactez pe YM
)
Roxi,Lorena???
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Mey dragele mele,
De 5 ori m-am ridicat de la birou sa merg sa cantaresc niste scrisori (ei, 6 pashi, nu mai mult) si tot de atatea ori a sunat telefonul pana sa apuc sa fac 2 pashi... Parca ma asteapta sa ma ridic ca sa ma intorc imediat!!
Kata, sa ii porti sanatoasa...Frumosi! Eu nu port astfel de toc ca mi-as rupe gatul! Eu sunt stilul mai clasic cu toc jos si patratos...Cat despre MJ, e nebunie sa decshizi astfel de subiect pt ca stiu ca multi sunt impotriva lui si atunci o discutie civilizata nu prea poate avea loc..
Roxi, nasol cu limba asta...zisesi ca seamana cu germana??
Flori, rise and shine! Vreau si io zi libera! Dar lasa ca am pe 2 mai, tocmai bine ca se nimeretse Pastele!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Fetele,chiar ma gandeam acum ca nimeni nu ni se mai alatura.Am mai vazut-o pe Bruxinha pe DC,i-am mai citit postarile pe la alte subiecte,dar la noi nu a mai intrat deloc.Oare am suparat-o cu ceva?
Ela cred ca nu prea are timp din motiv de...Cristinica,dar celelalte fete???
Andra,pai e super ca ai liber pe 2 mai.Eu oricum sunt libera lunea,dar lucrez sambata inainte de Paste si cum vineri seara facem cozonacii...cred ca am sa am o fatza sambata dimineata..si un chef de mers la sala...
Astia aici,saracii,cica sarbatoresc prima zi de vara si e o vreme ....innorat,bate vantul si sigur v-a ploua.
Eu azi gatesc pui cu smantana si cu ciuperci ...abia astept!!!
noi