Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, eu i-am dat pentru prima data lui ruxi sa pape cu linguritza si i-a placut...i-am dat cereale pe care din biberon nu le-a vrut sub nici om forma si cu nici o tetina...e adevarat ca m-a ajutat si alex fff mult...se stramba in toate felurile se facea ca mananca el si lui ruxi i-a placut mult si a mancat nesperat de bine...sa dea Dumnezeu sa o tina tot asa.
in rest au fost cumintei amandoi, au dormit amandoi 2 ore impreuna si asa m-am odihnit si eu cu ei.....dar am facut si o mare tampenie...am bagat din greseala in masina de psalat o bluza rosie de-a lui alex...si erau numai rufe albe si le-am nenorocit pe toate....acum le-am pus in ace...sper sa mai aisa ceva din ele...daca nu trebuie sa le arunc pe toate
va pup si mai vorbim

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Azi la masa de pranz puiul meu dupa ce a papat a varsat tot cred. Nu era lapte proaspat, era branzica.Ce o fi ? trebuie sa ma ingrijorez ? oare e din cauza ca el nu prea ragaie ?
I-am dat din nou la 3 si iarasi a dat afara dar nu asa mult…

Miche cum ziceam eu mi-s mai chioara..daca toata lumea zice, atunci ma dau si eu cu majoritatea fara lupta

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

poze noi
Miki si Alexander (12.12.04)

nu te speria, se mai intampla...asa este branzica pt ca se intampla nu stiu ce in stomacel, care transforma laptele in branzica. poate fi si din cauza ca nu a ragait, sau l-ai manevrat mai brusc, sau pur si simplu nu i-a cazut bine. a dat afara cu jet? sau numai i s-a scurs din guritza. bibi a mea era campioana la asa ceva, aproape ca nu era masa fara sa nu dea afara, am fost cu ea si la medic. acum nu mai are nimic. asa ca ... pupici lui alex si nu te speria

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, multa bafta la examen si nu te lasa batuta. Ideea asta cu creatul firmei tale e nemaipomenita pt. situatia voastra. Plus ca stii pt. ce muncesti si stii ca nu muncesti pe gratis (cum se fac orele suplimentare la serviciu in Ro).

Cici, ai o scumpete de fetita. Si-mi place ca e paroasa, nu gluma.
Are niste ochisori scumpi, scumpi.

Fetelor si Alex trece printr-o perioada de-asta de maraiala continua sau de cersit in bratica. Eu zic ca au devenit mai maricuti si mai constienti de acest luiat in brate si ca urmare cer. Daca li se da sau nu, depinde de la caz la caz, dar nu-i costa nimic sa cerseasca un pic in bratica, nu?
Pe de alta parte e bine sa le si oferim o bucatica de "brate-brate" caci au si ei nevoie e afectiune mai multica, nu?
Si la mine Alex daca ar sta toat ziulica in brate (ca stau in picioare sau pe pat, nu conteaza) e cel ma ifericit si nu comenteaza de nici un fel.

Am inceput sa bagam si suculet de mere dupa cereale ca sa-l ajutam sa faca kk si vad ca merge pana acum.

Am facut tortuletul Tiramisu, a fost BESTIAL fetelor, toata lumea mi l-a laudat si o sa mai fac ca e nemaipomenit. E usor de facut, fara fas-fasuri, e racoritor si negretos.
Noi sambata ne-am chefuit ca mami si tati au zilele apropiate. Alex a fost i ndelir. Dupa o scurta perioada de vreo juam de ora de plans la fiecare fata noua care intra pe usa, Alex al meu a dat-o apoi intr-un zambet continuu si a tinut-o asa pana l-am pus la culcarica la 9 seara. A dansat in bratele tuturor, a fost un zambet de nedescris si canta la fiecare melodie (ingana si el din gatulet cu sunetele lui specifice). Avea un mod hazlui de a strange din dinti (vorba vine ca nu are inca), dar labarta un ranjet mereu altfel decat cum rade el de obicei si mi-am dat seama ca-si strange gingiile. Probabil ca-i sunt sensibile. Nu vi s-a intamplat niciodata sa va doara un pic o masea si daca strangeti din dinti cu putere sa aveti senzatia ca se mai amelioreaza durerea si va simtiti mai bine? De-aia cred ca strange Alex al meu din gingii si cand face asta are un "zambet" hazliu.

Iar de cateva zile zice iarasi mama de cateva ori pe zi. Bine-nteles ca fara constientizare, pt. el sunt doar niste sunete reproduse pe care le aude la mine.

Bits, eu ii repet mereu lui Alex "miau-miau, cri-cri" de cand am ascultat cantecelul cu greierasul al corului de copii Bim-bam. Si e innebunit, rade de fiecare data cand ii zic asa.

La noi a venit soarel si caldura de vreo 10 zile si e super afara, ma pregatesc sa iesim afara si sa stam cat mai mult.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Miki,
si eu am patit-o cu Maria cind eram in spital. Nu avea deloc pofta de mincare, si daca minca ceva vomita. Eram turbata. Se spune ca pentru varsaturi la bebe este bun Metroclopramid. Sincer, nu i-am dat. I-a trecut pur si simplu cind ne-am intors acasa si mami a fost bucuroasa si s-a jucat cu ea tot timpul. Daca nu dureaza, si nu vomita mult, eu zic sa nu-ti faci griji. Observa-l. Pupici si noapte buna.

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Hai ca am apasat pe trimite din greseala, dar inca nu termiansem mesajul... asa ca il continui acum.

Aime, merci de parola.

Roserb, gandacelu am vazut ca si baieteii vostri incep sa nu mai aiba fata de bebelus, ca incep sa capete trasaturi de baietei, la fel cum il vad si pe Alex, eu ii zic deja ca e barbatel.
Uitati-va sa vedeti aici o poza cu Alex dormind dupa chef:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_marinescuro/detail?.dir=/fd6f&.dnm=6881.jpg&.src=ph
"nu mai vreau muzica data tareeeee"

Roserb, vad ca Mihnea sta destul de bine in fundut. Alex inca nu a ajuns la progresul asta, e mai lenevut. In schimb se ridica de pe spate in cot cand ii tin eu picioarele. Iar ieri la masaj aproape ca se ridicase in pozitie de fundulet tinandu-l eu asa de picioruse.

Facem si noi bubite in jurul guritei de la saliva. Eu am crezut ca-s de la toate cele pe care le baga Alex in gura. Nu trece nimic "nescanat" de gurita lui, parca e punct de vama, nu alta.

Adriana, eu ii fac cerealele lui Alex numai cu apa si numai de consistenta de dat cu lingurita, dar asta pt. ca eu nu-i dau bibe deloc. Cerealele care le-am luat au deja formula inclusa si de-aia pun numai apa. E prea complicat sa ma mulg eu mereu ca sa folosesc laptele meu, altfel i-as fi cumparat cereale fara lapte praf inclus.
Eu masor numai apa: 40-50ml si ii pun cereale pana iese ca o ciulama. Niciodata nu masor cant de cereale.
Daca vrei sa i le dai cu bibe, atunci pui doar cateva masuri in lapticul din sticluta, cat sa-l ingroase un pic si sa fie mai consistent decat laptele obisnuit. De regula am vazut ca fetele dau varianta asta pt. masa de seara ca sa-i tina mai mult lui bebe de foame si sa se trezeasca mai tarziu in noapte bebe.

Felis, hai ca tocmai iti citeam mesajul cu tusea lui Mihaita stand cu Alex in brate si-l aud dintr-o data cum ragaie si din ragait se transforma in tuse... . Asa ca se intampla si la altii, nu e musai s-o pui pe seama racelii. Insa, daca tu esti racita, cauta sa-i dai zilele astea mai mult laptic de la san lui Mihaita ca sa-i poti transmite si lui anticorpi produsi de tine la raceala ta. In felul asta el e mai pregatit sa faca fatza provocarilor unei eventuale raceli.
Mie asa mi s-a intamplat acum 2 sapt.: a racit sotul, mi-a dat si mie, dar o forma mult mai usoars, iar Alex in final nu a luat nimic de la mine, desi l-am pupat non-stop in bot. Avand in vedere sitiatia lui Mihaita, evita totusi sa-l pupi, sa-i respiri in fatza macar pana iti trece complet raceala. Aeriseste foarte bine si des in camere. mai ale dimineata cand aerul e incarcat de respiratia voastra (nu stiu daca Mihaita doarme sau nu cu voi in camera).
Multa bafta sa nu faca Mihaita nici un fel de raceala.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

try e un adevarat "domnisor" alex. si cand doarme are asa o fatza serioasa, de barbat hotarat. nu m-am uitat de mult la pozele tale si pot sa-ti spun ca s-a schimbat foarte mult alex. multi pupici de la gemenei
ce mai face dena si printesica ei?
otiliav la multi ani fericiti si sanatosi pentru puiutul tau

o mai tineti minte pe dama? chiar daca ne-a "parasit"... LA MULTI ANI frumosi pentru David Andrei

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

fetele, Darius al meu a adormit pe la 5 jumatate , dupa ce a mancat bine cereale + tzatza, si doarme si acum , e ora 10 !!
Nu s-a intamplat niciodata sa doarma asa mult ziua, ce o fi??

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, m-am uitat pe niste pozici :

pai bine mey Michelina mey...de ce nu ne scri tu mai des mey? imi era dor de tine ! si ti-am vazut flacaul...cat de mult s-a schimbat si e un frumos!

Roserbitzo ..ce am mai ras la poza cu Mihnea stafie

Ionela Roxana...cum mey Emily baietzel

fetele pasari calatoare (Bitsone si mamaluiDavid) drum bun si calatorie sprancenata! aveti grija de voi!

P.S. David e mai bine cu dermatita de cand cu soia ...Mai are doar pe fatza, dar cele de pe corp s-au mai dus, sper sa ramana macar in stadiul asta. Au iesit si rezultatele la testele de alergie : si nu e alergic la laptele de vaca, cartofi, oua, etc..Asta nu ma bucura deloc, ca mai bine stiam ce are si evitam alimentele respective, dar asa..cauza inca e necunoscuta..

Ad_riana, m-ai intrebat de ce ii dau lapte de soia: ca asa mi-a zis medicul(si oricum aveam sa-i dau chiar si fara consimtamantul lui dar mi-a zis el direct fara sa apuc sa il mai intreb, cand a vazut in ce faza avansata era David ) si am citit ca intr-o faza avansata a bolii (si noi o avem) e bine sa bea doar soia pana cel putin la un an.

Am inceput si noi sa papam un fel de grisuletz din soia, si David ar fi in stare sa il manance cu linguritza cu tot

Ruxitza iubita de la Davidutz si aspetam poze noi

P.S.S. mi-a venit ieri soacra si sta trei saptamani

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

pai bine mey Michelina mey...de ce nu ne scri tu mai des mey? imi era dor de tine ! si ti-am vazut flacaul...cat de mult s-a schimbat si e un frumos!

multumim
atat de laudat a fost azi ca io zic ca mi l-ati deochiat
niciodata nu mi-a dormit atata de ziua pana naoaptea ..

si nemtalaul tau e un frumos , imi pare rau de dermatita aia, sa-i treaca repede!!
am intrat mai rar c-am fost tare ocupata cu niste acte , ca de, imi iau masina noua, in sfarsit!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Am o poza la care tot ma uit toat ziua..la cat de slaba eram inainte de a fi graviduta..si sper ca intr-o zi sa mai ajung asa, ha ha
poza

vise taica vise..

eu mai am 8 kile de dat jos ca sa ajung la cele 50 cu cat am inceput. De o luna tot stagnez si stagnez ..se vede treaba ca am facut provizii serioase in timpul sarcinii (25 kile luate).
Mey, eu n-am tinut pana acum cura (ca am tot alaptat) dar m-am abtinut de la dulciuri si sucuri..Si m-a frecat David ca pe hotii de cai..
apropos..try, vreau si eu te rog reteta de tort de tiramisu

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput