Haide Clujul!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dana si eu am incercat in weekend si au fost niste probleme tehnice. S-a pierdut baza de date pe o saptamana, au fost scandaluri, vezi zz, au fost pedepse, in fine totul a intrat pe fagasul normal.

Noi am fost crizati intre timp ne-a mai trecut, dinti noi ioc, dar am comandat de pe buburuza chestii de siguranta de pus la usi, sertare si colturi si asteptam cu interes si insigna DC. In prezent lucrez la o surpriza pt voi, sper sa iasa, atunci sa va vad!
Pe curand,
Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Nu vreau sa ma vajai singura pe forum. Stiati ca sunt 31 de pagini de forumisti din Cluj, din care numai prima pagina si jumatate contine subiectzi activi? Ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna mamici, viitoare mamici si pitici!

Roxana, ca sa nu fii singura care scrie, iata ca ma "bag" si eu pe subiect. Va citesc de zor - deh, si eu sunt clujanca, chiar daca doar adoptata, deci ma intereseaza ce mai fac clujencele. Sunt cam lenesa la scris, in mare parte din cauza gazei mele, cand ma vede la calculator, vine si ma ia de mana sa ma joc cu ea. Acum doarme, norocul meu.

Cateva cuvinte despre pitica mea: o cheama Clara Maria, are un an si trei luni, e o mare-mica strengarita. Nu sta locului o clipa, spune cateva cuvinte uzuale - mama, tata, vau-vau (catel), ddduuu-ddduu (masina), baba (copilas), tic-tac, muuu (vaca), miam-miam (mancare). Nu mai vrea sa stea in carucior, se considera deja fetita mare.

Stam in Grigorescu, de cele mai multe ori iesim in parcul de langa Somes, dar in functie de dispozitie, mergem si mai departe, in Babes sau in parcul central.

Inca nu m-am intors la servici, stau acasa cu ea.

Asadar, mi-am facut "introducerea". O sa mai revin!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Pai Tatiana, bine ai venit la noi si sa-ti traiasca strengaritza!!! Pai pe unde ai umblat tu pana acum de nu te-am vazut si n-ai venit tu pe topicul nostru sa ne scrii hmm??? Ma duc sa ma uit la poze si data viitoare cand o sa merg in Babesh (in general Duminica) o sa ma uit dupa voi.
Astept sa intri mai des pe aici sa ne povestesti despre voi.
Fetelor sa va zic sa nu va zic....va mai tin un pic pe jar sau mai degraba ma tzin pe mine si pe Tatiana, ca vad ca nu mai veniti prin zona, nu stiu ce e cu voi, bey dar cu toate mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Roxana, mersi de primire!

Chiar asa, rusine sa-mi fie ca pana acum am stat pasiva, dar niciodata nu-i prea tarziu ...

Oare ce surpriza pregatesti?

Noapte buna!!!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Roxi , eu sunt pe faza

Cred ca fetele sunt in vacanta , chiar ca e liniste pe-aici

Pupici

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Tatiana , bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Tatiana, surprize, surprize fetele banuiesc, dar sa nu se bucure ca le asteapta .

Mergi la inceput

Salut gagici , mai bine zis Roxi si Tatiana , vad ca restul sunt in vacanta

Roxi , hai zi-mi pe PM , nu ma supar . Ma tzii in suspans

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola fetele!!
suntem si noi in zona, eu incerc sa supravietuiesc unei periaode f aglomerate.la job n-am timp nici sa merg la....iar acasa asta mica debordeaza de energie si ma stoarce plus ca sunt in plina sesiune la master ....
ma super enerveaza vremea asta...
am progresat cu concediul, am ramas la doua variante un hotel in Tucia 5*, All inclusive dar charterul e in plina noapte si cam incomod de mers.plus ca e si cam piperat pretul si la noi , la Mamaia, hotel Majestic,care arata f bine, riscul e sa prinzi vreme rea...
insa e mult mai ieftin si daca vreme anu asta sa incepem timid casuta ....

Roxana ia zi nu ne mai fierbe ce ascunzi?auzi, ce a fost cu pierderea paginilor de pe DC?ca-s pe langa...si ce e "zz"?

speram ca si restul fetelor sunt bine, sanatoase si voioase

pupicei de la

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput