Haide Clujul!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Oana,felicitari,sa fie intr-un ceas bun! Ai nascut normal sau cu cezariana,a fost mai usor ca prima data?
Roxana,felicitari pt.tata lui Serban! Te inteleg, stiu ca e tare nasol sa-ti fie sotul acasa numai in wk.
Dana,intrebare restanta de anul trecut:cum a fost la Casa Margo? Noi mergem in sezonul asta pe riviera adriatica in Italia si sunt tare entuziasmata de alegerea facuta,preturile sunt rezonabile. Nu stiu exact de ce dar nu prea am "tragere" inspre Turcia sau Grecia.L-ai dat pe Andy la gradi?
pt.toate fetele din zona
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

FELICITARI OANA!!!!
sa traiasca Medeea sa cresca mare si sanatoasa si sa va bucure viata!
asteptam detalii, cum a fost?

Aura, zi-mi si mie despre riviera adriatica...cat costa?ce conditii sunt pentru copil?
de Turcia am inteles ca la Bodrum si in Antalya sunt niste hotele de 5 stele cu super dotari pentru copii, asta e ceea ce ma atrage.eu am fost de doua ori in Kusadasi si mi-a placut ff mult.

eu am o durere zdravana de masea si am luat o teapa de dimineata, m-am trezit la 6, am fugit la dr care intotdeauna e acolo early si azi pauza...asa ca sunt si sculata si cu durerea la servici!

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Bun gasit Clujule,

Multumesc Roxana si Cristina pentru raspunsurile referitoare la sampon si ulei de copii. Nu am mai scris de mult ca am fost in medical, dar acum suntem bine.

Am vazut ca este si o proaspata mamica: felicitari pt minunea pe care ai adus-o pe lume si astept si eu detalii despre nastere, cum a fost? La mine e primul copil si imi e putin frica, dar...

Pupici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Hai salut fetelor. Am avut inca o zi grea si iarasi am reusit sa intru sa va scriu seara, insa am fost si la coafor azi. Un coafat si ma simt ca noua :-)
Nu stiu ce a avut azi Serban insa l-a luat o jale la baitza, ceva de groaza. Niciodata n-a plans asa la baitza. Am vazut ca are si okii rosii, ma gandesc ca ieri l-a prins vijelia aia in parc si i-a intrat praf in oki, o fi facut conjunctivita? Iar cand i-a intrat apa in oki sa il usture rau?
Mai cand va aud cu concediile prin Antalya si prin riviera adriatica mooor, io am 4 nunti anu asta si tre sa merg abia am decartat pt rokia de seara o groaza de bani...o sa-mi fac poza cu ea, macar atata, ca de purtat numai la nunti o pot purta...

Cristiana, sper ca ai rezolvat pana la urma maseluta cu pricina, ingtara durere e aia de masele sau dinti...

Vreau sa stiu ce se mai intampla cu Florina si cu Mariana Tache...oare ne-au uitat? Cum se poate sa reziste ele atata si sa nu vina sa ne vada, sa ne mai zica de copilashi?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, cucuietelor, desi nu am mai scris de atata timp, m-am gandit la voi mereu. Si din tot forumul asta de voi mi-e mai drag, ca uite, aci am poposit prima data dupa atata lipsa de activitate si de voi ma ardea cel mai tare ca sa vad ce mai ziceti, cum sunteti.

Ma bucur ca avem un nou printre noi: MEDEA, bine ai venit! Oana, felicitari pt fetita; sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Vrem poze!
Flavia a fost la noi la si am cunoscut-o si eu pe Ana. M-am bucurat tare s-o vad pe strengatita! E o dulce!

De noi ce se va spun? Ar fi o gramada!
In primul rand va spun ca nu au fost probleme cu rubeola, ca analizele au iesit bune si la mine si la fina; deci bebe mici sunt OK. Apoi: am vandut ap de 2 cam si am luat ap de 4 cam. Am facut o afacere f buna deoarece am pus in completare doar 2 mii de euro, dar problema e ca ne mutam din Zorilor . Si ne ducem in Manastur . Dar eu sper sa nu facem multi purici pe acolo ca ma ofilesc! Vreau inapoi in Zorilor! Nu vreti nici care sa cumparati ap de 4 cam in Manastur? Va fi ffff pus la punct (urmeaza sa-l facem).
Stefan e din ce in ce mai . Si cum zicea si Oana de Ana, nu mai vrea sa-l tin de manute si are o viteze ametitoare. Intre timp am avut si un accident: s-a rasturnat cu rotobilul; am pus poze elocvente la semnatura, dar acum mi-e lene sa le caut; daca aveti chef sa vedeti un nas super julit, va invit sa va uitati la pozele noastre
Maine face un an! Nu-mi vine sa cred ce baiat mare am! Si de ziua lui sunt asa de ocupata, ca nici nu am timp de al sarbatorii; asa ca facem tortul pe duminica (zi in care imi serbez si sotul; e ziua lui ); sa veniti la o felie de tort!!!

Am vazut ca ati vrut sa va intalniti in parc, dar nu v-a lasat vremea; de cand s-a incalzit, noi mergem des prin parc si gradina botanica; si vestea buna e ca nu mergem singuri ; colege de drum ne sunt Elis si Florina . Ne intalnim f des; e super asa in doi; si treaba faina e ca astia mici tare se mai iubesc; pe bune! Daca i-ati vedea cum se mangaie si cum isi povestesc, v-ati pe voi!

V-am facut capul mare!
Sper ca nu v-am plictisit! Am scris o gramada, dar parca nu v-am spus nimic. Mai revin eu, sper ca nu dupa o asa lunga apsenta.
A! De ce nu am mai intrat pe DC? Ziua suntem plecati mereu la plimbari, iar seara nu mai am chef de stat la calc; ma pun in pat si la 9 si . Cred ca e de la . Maine merg la ecograf; poate aflam ce vom avea .
Gata! Va tare, tare!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (19 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana,"La multi ani!" pt.Stefan,sa iti aduca numai bucurii!
Roxana,cat poate sa insemne o "groaza de bani" pt.rochia de seara?Ca anul asta chiar am si eu multe nunti si ar tb.sa mai achizitionez ceva dar habar nu am care mai sunt preturile.Sa-i urmaresti maine ochisorii lui Serban,sa vezi daca mai sunt rosii!
Cristina,noi ne-am orientat inspre un apartament de vacanta(residence),ideea mi-au
dat-o niste fete de-aici de pe DC care au mai petrecut concedii cu copiii in Italia. Are dormitor+sufragerie+terasa+colt de bucatarie(aragaz,frigider etc) iar hotelul e proaspat renovat si special adaptat fam.cu copii.E dotat cu piscina pt.adulti si piscina pt.copii,de asemenea locul de parcare e asigurat,sezlongurile si umbrelele de plaja etc.Iar statiunea e una super de tot! Noi am vrut neaparat sa mergem cu masina,sa ne putem misca in voie,deocamdata nu suntem interesati de avion.
Fetelor,mai stiti ceva de Laura-Olariu? Nu stiu exact daca i-am scris corect numele de fam.A avut per.cand a fost f.activa,stiu ca era insarcinata,poate a si nascut intre timp.
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare

Tuchi , felicitari! Sa va traiasca Medea ( ce nume frumos si interesant - nu am mai auzit pana acum -)

Aura , noi nu am fost la Casa Margo(era full cand am ajuns acolo, nu facusem rezervare...am gasit o vila in Mangalia , prin ceva cunostinte ( vila no name
, a unei familii din 2 mai)
Anul acesta am zis ca ne luam bilet , dar nu stim unde , la noi la mare am fost in fiecare an de cand ma stiu (fara exagerari de vreo 20 ori la rand am vazut marea noastra) , as vrea sa schimb peisajul , nu am fost niciodata inafara . Plus ca la pret e tot la fel , poate mai ieftin in afara si conditiile sunt mai bune cu siguranta . Nici cu avionul nu am fost niciodata , imi e o frica brrr , aici sunt de acord cu tine Aura , prefer masina, mai facem opriri , mai vad si eu lumea .

Cristiana , si in Turcia e tentant , dar poate la anu , noi ne orientam acu spre Italia , Spania.

Aura da-ne mai multe detalii...hotel , pret . please Bilet prin agentie?

Pupici

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si eu vreau detalii Aura.pret, statiune etc.totusi as prefera avionul, n-o vad pe Thea stand in masina atata drum, si ar fi un chin s-o tin din tzopaiala ore in sir.
am cerut si eu oferte de la agentii.noi am vrea sa mergem si singuri cateva zile dupa ce venim cu asta mica, sa ne hodinim...:)
roxi, ce examen a avut sotu'?
asteptam poze cu rochia.
cu maseaua nu s-a rezolvat, azi sper ca tare ma enerveaza.
Thea sambata seara a fost terorista, a iesit si caninul nr 3...ieri a fost insa model de bebeu.
va pup, va doresc o zi neploioasa:)

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Fetelor am o mare rugaminte....nu stiti cumva un meserias bun, sau o echipa buna de constructori sau o firma ceva, ca as vrea sa imi renovez balconul dupa pasti si nu stiu pe nimeni. Multumesc anticipat!!!!

Va pupacim dulce

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 29s (Darianna)

Mergi la inceput

Dana,Cristina,statiunea se numeste Lido di Jesolo,e aproape de Venetia, e o statiune f.bine cotata,cu aleea pietonala cea mai lunga din Europa(15 km).Pretul pt.ceea ce am rezervat noi este 328 euro/7 nopti,fara masa,intr-o zona buna a statiunii.Am beneficiat de o red.de 10% pt.ca am retinut biletul pana in 31 martie(deci tariful normal e cu 10% mai mare).Exista varianta rezervarii direct la o agentie din statiunea respectiva si in acest caz tarifele sunt mai mici dar intervine pb.transferului de bani(comisioanele bancare sunt exagerat de mari).Fenomenul cu care m-am confruntat a fost ca in martie cand ne-am hotarat noi nu am mai gasit locuri unde am ales initial,asa ca a trebuit sa ne reorientam unde mai erau locuri(deci cu 3 luni inainte)!!! O tipa de aici de pe forum din Austria spunea ca ea si-a rezervat biletul inca din ianuarie. Dist.nu e f.mare(circa 1200km),oricum vom face cea mai mare parte a drumului noaptea iar pt.restul vom face opriri dese(pt.Diana) iar drumul de intoarcere vrem sa il parcurgem treptat(in cateva zile) asa ca nu vom sta in masina multe ore/zi. Exista oferte f.bune pt.Spania dar este prea mare distanta pt.noi(deocamdata) iar avionul nu ne incanta.Ne place sa stim ca avem tot ce ne tb.in masina(cu avionul esti f.limitat) dar motivul pp.este ca ne oprim unde vrem si cand vrem plus ca dorim sa vizitam si alte locuri de pe traseu(la intoarcere).Iar varianta cu club all inclusive in Grecia sau Turcia poate sa fie plictisitoare(pt.noi cel putin),noi suntem tare umblareti,nu ne place sa stam prea mult in acelasi loc. Pt.cine prefera avionul sau nu e deranjat de dist.mare exista oferte f.bune pt.Spania,chiar mi-e ciuda ca nu e mai aproape,sunt oferte rezonabile in statiuni care se regasesc pe lista cu cele mai tari statiuni din lume.
Aura

Mergi la inceput